Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğlen bir attım kendimi sokağa gece 23:30da eve geldik

Ayağı yanmış kedi gibi gezip durdum

Kızın okul kaydını hallettim sonrada arkadaşla AVMye gittik onun oğluna spor ayakkabısı ve spor çanatası almak için

Birlikte hatta birde yemek yedik hepbirlikte ( tabi ben az İsveçin dışına çıkmış oldum az da olsa soyalı tavuk, salata ve safranlı erişte yiyince

dengelemek içinde akşam yemeği yemedim ki zaten hiç acıkmadım Allahtan )
Onu evine bıraktıktan sonrada eşimin halasıyla buluşup 3 tane yapı marketi gezdik akşam 18:30a kadar

Halamızı bıraktan sonrada eşimi almak için tamirci arkadaşına uğradık ( oraya geleceğim dedi hatta oradada şekersiz bir çay içip onuda alıp eve döndük )
Hemen duşumu alıp üzerimi değiştirdikten sonrada kızkardeşime geçtik veeeee Bombayı patlatıyorum

Doğumgünü münasebetiyle ikram edilen Frambuazlı Pastanın tadına dahi bakmadık büyük kızımla

Kızımlada kendimlede gurur duydum üstelik hiç canımızda istemedi

Bol bol şekersiz çayla kendimi tıkadım tabi okadar koşturmacadan sonra eve geldiğimde de anında kendimi yatağa attım

tek sıkıntı dün gezerken tuvalete çok sık gitmiyeyim diye doğru dürüst su içmedim ve şu an kabızlığım var

neyse bugün bol bol su içerek telafi ederim nasılsa

Tartıda cumanın sonucunu gördüm doğal olarak ama inanıyorum cumaya güzel bir eksi göreceğime
Çok çok geçmiş olsun canım

Rabbim acil şifalar versin