- 9 Nisan 2015
- 219
- 325
- 18
- 42
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #117.661
Eminim ödemdir, gelecek haftalarda mükafatını alıyor insan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle tahmin ediyorum fundam bende. zira bunu hakedecek bişi yapmadımEminim ödemdir, gelecek haftalarda mükafatını alıyor insan.
Birbirimize çok ihtiyacımız var gerçekten, 300 spartalı olma yolunda ilerliyoruz. En büyük güç psikolojik güç oluyor böyle durumlarda.Yenibirben_84 zeynom tartıldınmı meraktayım balımm
kızlar zeynepten bahsedeyim size. zeynoyla yaklaşık 1 senedir kk dostuyuz. 6. takımdan takımdaşım kankam balımdır. zamanla tanıyacaksınız şen şakrak heyecanlı coşkulu, neşe doludur. bi ara takımdan ayrıldı kilo aldı ve geri dönemeyip çaresiz kalınca gel benim takıma misafir ol dedim dun akşam. oda kabul etti. umarım azmi daim olur kurtuluk kilolarından, hep beaber yardımla ;9
oynakbasi34 banum bende en azından sabit çıkmak isterdim
ama artıdayım okadar guzel bir hafta geçirmeme ragmen hayret ettim sabah. ama moral bozmadım ben ne dirençler atlattım bunuda atlatırım
aynen banum. ben bu hafta raw beslenmeye gayret edicem akşam öğünlerimde. sabahta maydanoz kürüne başlıyorum.Eminim haftaya ikimizde çok daha güzel sonuçlar göreceğizbol bol suya dayanalımda olan ödemde şişkinlikte gitsin
![]()
hırsızmıymış gezen. geçen gecede eşimle balkonda otururken biz gördük karşı apt 1. katına giriyodu eşim bağırınca kaçtı. hemen ev sahibide uyandı kovaladılar ama uçtu adam. Allah korusun ne kadar tesirinde kalmışşam hala bazı geceler rüyamda hırısız giriyo eve onla uğraşıyorum .kızlar bende dün akşam güvenlik görevlisinin çığlıklarıyla 3 de uyandım, siteye birisi girmiş onu kovalıyordu tüm site ayaklandık 5 di yattığımda. neyseki kazasız belasız kaçırdık elimizden kimdi bilemedik, bugun kamera kaydından bakıcaklar. o saatte tv izledim oyalandım karnım guruldayınca 1 bardak kefir içmiştim. sabah tartıda umduğumu bulamadım bildirimi yapayım
teşekkür ederim . hadi bakalım canımcım senle bu hafta yakıcaz ortalığıTebrik ederim bitanemm :)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak fazlasıyla verir inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetineAminnnnnnnn
Dün sanırım baya yorulmuşum hemen yattım hatta bir ara sabah oldu diye fırladım baktım sabahın 03:00ütabi tekrar yatıp uyudum ve biraz evvel uyandım
İnşallah herkes bugün çok çok güzel bildirimlerde bulunur
Nesliciğim canım senin alıntı uçmuş ama şöyle söylim daha evvelde gittim bana direk Bekunis veriyor doktorcuğumen masumu o diye ama çokda sık kullanma ki bağırsaklar iyice tembelleşmesin diyor haklı olarak
Evde kalmamış yoksa kesin bir iki kullanmış olsaydım o sorun yok olmuştu şimdiye kadar
Bakalım büyük kızı olmadı birazdan uyandıracaktım zaten sağlık ocağına gitmesi için ( başı ağrıyor diye gidecekti bari gitmişken banada o bekunisden yazdırsınevde bulunsun acil durumlar için tabi bugünde anında kullanmam lazım )
Onuda daha dikkatli inceleyeyim baridediği gibi evde yapılanlar daha zararsız aksine daha faydalı
![]()
yok canim iddiali olmak iyidir zaten bu hafta degil haftaya yarisiyoruz
günaydın meleklerim
bengicim ve fundam sizi tebrik ederim erimiş yağlar
zeynommm balım hşgeldinn. allahın izniyle arrtılarını verdirip seni emanet takımın 6. takıma iade edicez bitanem. hadi azmin daim olsun. sağlıklı yaşamaktan asla vazgeçme bidaha
aynen nerde hareket orda bereket
yesss sağlıklı herşeye varız
maşallah menu gene harika dengeli
menun harika önerim sabaha çiğ çerez eklemen.
öğlen dengeli ve doyurucu olmuş akşamda öyle
doyana kadar 3 öğün yemek yemek uygun kuzum. aç kalmadan sağlıkla zayıflamak için
kalori hesabı değil doyana kadar sağlıklı beslenmek lazım
sporda yapılmış, kahvaltıda ki ekmek kaç dilim kuzum. ekmek konusunda hassasiyetimi biliyorsun ondan sordum, birde akşam karbonhidrattan değil keşke liften zengin sebze çorbası tercih etseydin. akşam öğününü doyurucu bulmadım, birde fermente gıdalar ödem yapar tartıdan 1 gun önce turşu, şalgam vs tuketmemeye çalışın kızlar oldumu
4 çok iyi yanında bol yeşillikle
kefir mayası isteyene kargolarım aklınızda olsun
tamam yelizim sağlık olsun. artı çıkmamanda buyuk başarınapalım
oynakbasi34 banum bende en azından sabit çıkmak isterdim
ama artıdayım okadar guzel bir hafta geçirmeme ragmen hayret ettim sabah. ama moral bozmadım ben ne dirençler atlattım bunuda atlatırım
DirenNesliDiren 70 yolunda dirennnbuda diğer sloganım dı
. pazar sabah tekrar tartılıcam umarım ödemlerim gider. şimdi farkettim parmaklarımda şişmiş. uykusuzluk yapmış olabilirmi ki bunu
![]()
aynen banum. ben bu hafta raw beslenmeye gayret edicem akşam öğünlerimde. sabahta maydanoz kürüne başlıyorum.
kahvaltımda haftada 3 gun meyve 4 gün yumurtalı klasik karatay olarak planladım. öğlenleri de protein+sebze tuketicem. akşam alışveriş yapıcam. kasap+manav
Ayy mutlaka oku demişim de sayfayı vermemişim banu abla![]()
saflık işte naparsın
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/osman-muftuoglu_96/yesil-zeytin-mi-siyah-zeytin-mi_29909143
sayfa bu :)
evet canım ya hırsızdı ya sarhoş anlamadık. guvenlik olan siteye neden girerki sarhoştu heralde. zaten giriş kapılarda şifre var bloklarada giremez yani kamerada var sağlam adamın eceline girmesi lazım. bence sarhoştu.hırsızmıymış gezen. geçen gecede eşimle balkonda otururken biz gördük karşı apt 1. katına giriyodu eşim bağırınca kaçtı. hemen ev sahibide uyandı kovaladılar ama uçtu adam. Allah korusun ne kadar tesirinde kalmışşam hala bazı geceler rüyamda hırısız giriyo eve onla uğraşıyorum .
kelebeklerim hadi bakalımteşekkür ederim . hadi bakalım canımcım senle bu hafta yakıcaz ortalığı
kelebekler kelebekler yeşil tatlı tatlı kelebekler![]()
hadi bakalım haftaya ayar gözümüz işallahSağ olasın canım bende tekrar google da aratacaktımhemen inceliyorum
Teşekkür ediyorumHoşgeldin canım :) inşallah beraberce zayiflayacagiz
hoşgeldin biz bu hafta pek hırslıyız hadi hayırlısıTeşekkür ediyoruminsallah tek amacımız var Suan kilolardan kurtulmak
![]()
NeslimmmmaYenibirben_84 zeynom tartıldınmı meraktayım balımm
kızlar zeynepten bahsedeyim size. zeynoyla yaklaşık 1 senedir kk dostuyuz. 6. takımdan takımdaşım kankam balımdır. zamanla tanıyacaksınız şen şakrak heyecanlı coşkulu, neşe doludur. bi ara takımdan ayrıldı kilo aldı ve geri dönemeyip çaresiz kalınca gel benim takıma misafir ol dedim dun akşam. oda kabul etti. umarım azmi daim olur kurtuluk kilolarından, hep beaber yardımla ;9
Neslim 85.2 ciktim kuzumYenibirben_84 zeynom tartıldınmı meraktayım balımm