- Konu Sahibi Pinarbartu
- #118.121
Okula gidip gelirken 25 er dk lık yürüyüşüm oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okula gidip gelirken 25 er dk lık yürüyüşüm oluyor
Tahmin ediyorum kuzum karisti dogu gene. Bizimde 1 sehidimiz oldu alanyada dun taziyeye gittik uzaktan olsa bildik birileri idi.Hosbulduk kaptanım :) karatay güzel gidiyor valla ..alıştım iyice bu beslenme tarzına ama gündüz biryere gidersem illa tadına bak diyorlar leptin gider diye zorlanıyorum :) evde olduğum sürece sorun yok ...okul telaşı başladı bayram telaşı aynı şekilde başladı :) güzel telaşlar bunlar ...evet canım karışık buralar baya halk huzursuz hergun olay var allah tüm askerlerimizi polislerimizi korusun ...çocukları nasıl okula göndereceğiz bilmiyorum allaha emanetler bakalım canım ...sizde ne var ne yok çocuklar nasıl sende bu hafta çok güzel vermissin :) tebrik ederim 75 i gördün ben 76.0 da kaldım
O cok guzel iremim hareket iyidir. Bak bende arabayi kiraya verdim baya hareketim artti ora yuru bura yuru :)Okula gidip gelirken 25 er dk lık yürüyüşüm oluyor
Acikmazsan yeme acikirda meyve yersen sut yogurt bisi al yaninda bide tarçın bi ufak. Sekeri dengeler insulini ziplatmaz boylece80.4 üm ben böyle arada erik falan yiyorum bi etkisi olur mu olumsuz
Aynen öyle oldu bencede öyle yapalım nerden dönsek kardırKizlar kacamakli hafta sonu gecirdik hepimiz. Bugun tioarlaniyoruz simarmak yok.
Canim benim menu süper valla helal olsun sana jillian nasıl gidiyor kaç gün yaptın benim canım hiç istemiyor zorla yapıyorum Leslie iyi gidiyor ama jillian ağır geliyor tabii insanogluyuz kolaya kaçıyorum Rabbim güç versin heves versin içimize zaman versin yapalım inşallahCumartesi menum
09.00 Musli süt ceviz tarçın
12.00 patlıcan salatası
15.00 bitki cayi
18.00 tavuk patates salata
2 lt su Spor yapamadım![]()
Canim cok kötü değil moralini bozma olur öyle arada hem akşam yemekleri yememissin zaten dengelenmistirCumartesi
11:00
Süzme peynir
Süt
Yarım simit
Bi kaç sucuk ve 3kaşık patates kızartması
16:00
1 tabak türlü
19:00
Dondurma ve çekirdek
Evet bugünüm tam anlamıyla berbattıama hepsi babamın suçu
ben dünü görmezden gelicem
![]()
Aynen ya cuma gelince bi haller oluyor bi rahatlama oluyor nedense toparlanalim inşallah ben bugun hafif yiyorum ve sporu arttirdimKizlar kacamakli hafta sonu gecirdik hepimiz. Bugun tioarlaniyoruz simarmak yok.
Alanya da yaşamanın faydaları havuz deniz su sporları ne sanslisin güzel memleket :)Gunaydin guzellerim
Dun sehit cenaze evine gittik oradan polis arkadasa gectik gece 2 de gekdim eve. Kalktim kahvalti ettim hemen damladim.
Dunki menumu yazayim gexmise bakarim gene
Sabah su maydonoz kuru
1 armut cerez
Ogle 2 haslama yumurtayla kahvalti
Aksam 2 biber solma cacik salata
Mjsafirlikte 2 catal kek 1 pogaca. Hazirlik yapmis okadar reddedemedim
Spor 35dk yurume havuzda bacak calisma ve yuzme
Teşekkür ederiz hepimiz için inşallahSELAMLAR SEVGILER NESLIMIN CITIRLARI MUTLU BIR PAZAR GECIRMENIZ DILEGI ILEE :))
Gunaydin guzellerim
Dun sehit cenaze evine gittik oradan polis arkadasa gectik gece 2 de gekdim eve. Kalktim kahvalti ettim hemen damladim.
Dunki menumu yazayim gexmise bakarim gene
Sabah su maydonoz kuru
1 armut cerez
Ogle 2 haslama yumurtayla kahvalti
Aksam 2 biber solma cacik salata
Mjsafirlikte 2 catal kek 1 pogaca. Hazirlik yapmis okadar reddedemedim
Spor 35dk yurume havuzda bacak calisma ve yuzme
Bende zorla yapıyorum canım oğlumun hastalığından dolayi hiç isteğim kalmadıCanim benim menu süper valla helal olsun sana jillian nasıl gidiyor kaç gün yaptın benim canım hiç istemiyor zorla yapıyorum Leslie iyi gidiyor ama jillian ağır geliyor tabii insanogluyuz kolaya kaçıyorum Rabbim güç versin heves versin içimize zaman versin yapalım inşallah