- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #118.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hummmm denizim kayıplarda yaa nerde bu kızRengarenkNesli Rakibem deniz :)
hiç aldırma kuzum. kilolar gitsin yavaş yavaş sıkılaşma programına başla. farkedilmezmi hiççBugunki menüm
10.00 yumurta peynir domates
12.00 kabak çekirdeği soda
15.00 iki adet Zeytinyağlı dolma 2 bardak ayran
17.00 bitki cayi
18.00 meyve yoğurt
2 lt su şu an çok acıktım ama yemem birsey bir an önce zayıflamak istiyorum ..Ben doum sonrası 97 kilodan 75.3 e düştüm 5 ayda ya bir arkadas la görüştüm dün hiç fark etmemiş diyor sokk oldum 22 kilo fark edilmezmi yaa
Beden olarak bile tam 4 beden küçüldüm. ..dün bunu duyunca motivem düştü sanki
o ekmekler 1 insin sabahki zeynooo, yerine çiğ çerezBende menumu yazayim
Sabah:1 kahve
2 dilim ekmek.peynir domates
Oglen: et salata ayran
Aksam: 1 tostbve ayran
Spor: yarim saat zumba
vallahi sana hayranım. ben hiç öyle menulere sadık kalamam işte kişiden kişiye değişiyor umarım 99 u göreceksin bi an önce banumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Dün akşam fırsat bulupta uğrayamadımÇok meşguldüm çoook
Malum 90 gün diyetini yapıyorum ve facede bununla ilgili grup kurdumhem bizim takımdaki arkadaşlarla daha rahat o diyetle ilgili iletişime geçebilelim hemde başkalarınada katkımız olsun istedim
Sağ olsun Fıstık Adayları bana çok destek oldular
Ben Çıban başı onlarda çıban yardımcıları olarak başkalarınada faydamız olsun dedik
Şükür dünüde hasarsız liste dışına çıkmadan atlattım
Allahın izniylede cuma çok güzel bir rakam göreceğimi umuyorum
Birazdan kahvaltımı hafifce yapayım ( bugün Meyve / sebzede oluyormuş / günüm)
Bİr iki saat sonrada keyif kahvemi içer küçük kuzumla kendimi pazara atarımUzun zamandır bizim buranın sosyete pazarına gitmemiştim, hem yürümüş olurum hemde dönüşü kuzuyu parkta eğlendiririm
Yani anlıyacağınız bugünde Oynakbaşı yollarda
havalar soğmak üzere son günlerin tadını çıkartayım ki daha sonra nasılsa evde sporumu yapmak zorunda kalacağım
![]()
hiç kalbini bozmaAynen canım öyle yapacağım artik moralimi Bozmalarına izin vermeyeceğim kendi 3 kilo vermiş gör buna bir övgüler ay vermissin filan diye bu bir havalarda beni resmen bozdu basenlerin geniş diye ondan belli olmuyor verdiğin diye![]()
dualarım seninle yelizim, bişi çıkmıcak allahın izniylebugun kizimdan yine idrar almam lazim doktor antibiyotik vermisti enfeksiyon icin insallah duzelmistir insallah basarabilirim
hayırdır kim üzdü benim bızdıkımı, anlat bakımmm sen.Günaydın kızlar ...
Umarım çok güzel bir hafta olur hepimiz için. Belli bir süredir kendimi bulamıyorum, kaybım yanında duygusal çalkalanmalarım var. Sorunu karşımdaki insanda ararken kendimde aramayı deniyorum şuanda. Ama faydasız. İçim o kadar karışık ki kendimde kayboldum, çıkıp işime bile konsantre olmakta zorlanıyorum. Kendime gelmem için bişeyler yapmam lazım, zayıflama hayalim bile motivemi arttırmıyor. Malum şahsı ve tavırlarını aklımdan çıkaramıyorum. Off neden herşey benim için bu kadar zor yada zor geliyor. Neyse ben menümü yazayım bari ...
Pazar menüm
Sabah : Peynir, zeytin, domates, salatalık, 3 dilim tambuğday
Arada 1 türk kahvesi.
Akşam yemeği : 1 adet lahmacun.
Not :Misafir olması hasebiyle öğle yemeğini atlamış bulunmaktayım.
Meraba arkadaşlar kusura bakmayın haftasonu kuzenlerimdeydim giremedim an itibariyle burdayımmm :) birazdan okula gidicem de ders arasında falan girmeye çalışıcam artık ilk haftadan bile o kadar yoğun oldu ki dersler menümü falan da paylaşıcam bugünden itibaren tekrar kusura bakmayınn
Salata vardı evet. Ama gerçekten sabah kendimi kaybetmişim kaptanımhayırdır kim üzdü benim bızdıkımı, anlat bakımmm sen.
fundam 3 dlm ekmek neyin nesi bitanem , bunu azaltıp yerine çiğ çerez ekle
akşam salata varmıydı lahmacunla ?
Eki Görüntüle 1631415
ah aşşkkk anlıyorum şimdi. ama herşey olacağına varır gençsin geçer desem boşş. hepimiz yaşadık o yaşlarda kuzum ama kendini sev, sen özelsin bunu önce kendin kabul etmezsen başkalarına asla kabul ettiremezsin. sıkıntın neyse tez zamanda kurtulursun umarım.Salata vardı evet. Ama gerçekten sabah kendimi kaybetmişim kaptanım
İşte özel biri benim için. İlgisizliği beni yıpratıyor sanırım![]()
Çok genç sayılmam ama yine de teşekkür ederim kaptanımah aşşkkk anlıyorum şimdi. ama herşey olacağına varır gençsin geçer desem boşş. hepimiz yaşadık o yaşlarda kuzum ama kendini sev, sen özelsin bunu önce kendin kabul etmezsen başkalarına asla kabul ettiremezsin. sıkıntın neyse tez zamanda kurtulursun umarım.
iremle tanıştınızmı rakibenle
aslında yeni değil. oda uni. öğrencisi doktor adayımız, sürekli katılım sağlayamıyor o yuzden listede değil free takımda kendisi.Çok genç sayılmam ama yine de teşekkür ederim kaptanım
Yok henüz taışmadım. Yeni mi geldi aramıza ?
Abim dün çok güzel hatırlattı zatenaslında yeni değil. oda uni. öğrencisi doktor adayımız, sürekli katılım sağlayamıyor o yuzden listede değil free takımda kendisi.
eee abinle olan iddanı unutmadın değilmi tam 500tl![]()
500 tl lik ne iddasi bu acaba cok ilgimi cekti de :)))Abim dün çok güzel hatırlattı zaten
İnşaallah güzel bir hafta olur ikimiz ve takımımız için.
bi hamileye göre az yemişsin ama dengede herşey. bu aylarda miğde sindirim bozukluğu başlıyor kuzum az kaldı dayanpazar gunku menum
kahvalti:
2 kizarmis yumurta
cay
2 lokma tahin pekmez ekmekle
aksam:
muz sut
kuruyemis
(dun yorgun olmama ragmen canim bisey istemedi bu ara surekli midem dolu gibi hissediyorum ac olmama ragmen nasil oluyo anlamadim :) )
herkese bol eksili bir hafta diliyorum kizlar
merhabalar keyifler yerindedir umarimmm
nasil gidiyo rakiplerle Yaris :)
Abim ile 88 kiloya aralık 23 te inebilir miyim inemez miyim iddası :) Ödül 500 TL :)500 tl lik ne iddasi bu acaba cok ilgimi cekti de :)))
aslinda kahvalti az degil ama kahvaltyi 12 de yaptik esim isten gelip uyanana dek zaten bende gec uyandimbi hamileye göre az yemişsin ama dengede herşey. bu aylarda miğde sindirim bozukluğu başlıyor kuzum az kaldı dayan
funda abisiyle iddaya girmiş kilo verme konusunda onla alakalı 500tl![]()
^suan kac kilosun bak kesin kazanmalisin ona gore sana 2 odul olmus olacak hem zayiflamis Hemde para almis olacaksin hahah ne guzell bende esimle mi girsem napsam :)Abim ile 88 kiloya aralık 23 te inebilir miyim inemez miyim iddası :) Ödül 500 TL :)
En son 101,10 dum tartıldığımda :) İnşaallah ne diyim^suan kac kilosun bak kesin kazanmalisin ona gore sana 2 odul olmus olacak hem zayiflamis Hemde para almis olacaksin hahah ne guzell bende esimle mi girsem napsam :)