- 10 Mart 2015
- 5.259
- 15.063
- 178
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #118.541
E hadi hayirli si yelizim.
Bisi degil bitanem
@Fairy Tale 123 bastan malubiyet kabul etti sanırım kayip cansu
senle atışim ben o zaman napiimmmm...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E hadi hayirli si yelizim.
Bisi degil bitanem
@Fairy Tale 123 bastan malubiyet kabul etti sanırım kayip cansu
Gunaydin canım ...herzaman mesajlarını okurken tebessüm ediyorum enerjin çok yüksek masallahh... grubun hayırlı olsun havalar guzelken gezmek lazım burdada bir serinlik var bugun :) iyi gezmeler size![]()
Hosgeldin tatlimNe zaman baslioruz yarişmaya..Ee madem kendimi tanitayim 28 yasindayim 80 kiloyum boyum 1.69 3 aylik bir kizim var yani yeni dogum yaptim sayilir..81 kilo ile hamile kalip 89 ile doguma girdim..dogumdan sonraki 10.gun 77 kilo idim sonrasinda sütum azalmaya ve bebegime mama takviyesine baslamamla biraz yedim ictim 3 kilo aldimhalbuki dengeli gitaem suanda 73 falan olabiliridm en kötü ama aklim basima geldi ilk olarak 75 sonra 69 olmak istiorumm 6'lı rakamlari görmek istiyorumm ve sonra 65 yani dile kolay 15 kg.ama yapabilecegimdn eminim daha oncede gecen sene 78 ile baslayip 72 olmustum sıkı protein diyeti ile 1 ayda ama suanda emzirdigim icin oyle bisey yapamam ekmek hamur isi tatli gazli icecekleri kesip baslamak istiorum tatli benm düşmanimmmm..Eminim sizde cok iyi geliceksiniz bana haydiii 75 gellll annemmmmmm
ahahhh çok heycanliyimmm umarim cumaya kadar 1 kilo verebilirimmmmm..Boyle gruplar beni cok motive ediyor simdiden zayiflamis gibi hissediorumm
hosgeldin canim enerjin super valla iyi geldi bana da insallah daim olursun bende 31 yasindayim 3 kizim var en kucugum 16 aylik ortanca 9 yasinda en buyugum 11 yasinda ben hala emziriyorumNe zaman baslioruz yarişmaya..Ee madem kendimi tanitayim 28 yasindayim 80 kiloyum boyum 1.69 3 aylik bir kizim var yani yeni dogum yaptim sayilir..81 kilo ile hamile kalip 89 ile doguma girdim..dogumdan sonraki 10.gun 77 kilo idim sonrasinda sütum azalmaya ve bebegime mama takviyesine baslamamla biraz yedim ictim 3 kilo aldimhalbuki dengeli gitaem suanda 73 falan olabiliridm en kötü ama aklim basima geldi ilk olarak 75 sonra 69 olmak istiorumm 6'lı rakamlari görmek istiyorumm ve sonra 65 yani dile kolay 15 kg.ama yapabilecegimdn eminim daha oncede gecen sene 78 ile baslayip 72 olmustum sıkı protein diyeti ile 1 ayda ama suanda emzirdigim icin oyle bisey yapamam ekmek hamur isi tatli gazli icecekleri kesip baslamak istiorum tatli benm düşmanimmmm..Eminim sizde cok iyi geliceksiniz bana haydiii 75 gellll annemmmmmm
Hoşgeldin canimmBen geldimmmmm
Hosgeldin arkadasimNe zaman baslioruz yarişmaya..Ee madem kendimi tanitayim 28 yasindayim 80 kiloyum boyum 1.69 3 aylik bir kizim var yani yeni dogum yaptim sayilir..81 kilo ile hamile kalip 89 ile doguma girdim..dogumdan sonraki 10.gun 77 kilo idim sonrasinda sütum azalmaya ve bebegime mama takviyesine baslamamla biraz yedim ictim 3 kilo aldimhalbuki dengeli gitaem suanda 73 falan olabiliridm en kötü ama aklim basima geldi ilk olarak 75 sonra 69 olmak istiorumm 6'lı rakamlari görmek istiyorumm ve sonra 65 yani dile kolay 15 kg.ama yapabilecegimdn eminim daha oncede gecen sene 78 ile baslayip 72 olmustum sıkı protein diyeti ile 1 ayda ama suanda emzirdigim icin oyle bisey yapamam ekmek hamur isi tatli gazli icecekleri kesip baslamak istiorum tatli benm düşmanimmmm..Eminim sizde cok iyi geliceksiniz bana haydiii 75 gellll annemmmmmm
cok tesekkkürler :) o zaman hemen kendimi tanıtarak baslıyımE hadi katul bakalim cok azimli gordum seni. Ama 3 hfta dene suresi var. Ilk sayfa kurallarini kabul et beyanda bulun. Seni taniyalim. Yas boy kg hedef. Nerde yasarsin vs.
Waww neslim cok onemli bir bilgi bu . bilmiyordum bunuBirçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.
İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER
Ö Senin için en önemli şey sensin.
Ö İstersen yapabilirsin.
Ö Sana güveniyorum.
Ö Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.
Ö Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.
Ö Sağlığın için bu değişimi yapabileceğine inanıyorum.
Ö Disiplinine hayranım.
Ö Elin, abur cubur değil suya uzandığı sürece sırtın yere gelmeyecektir.
Ö Pozitif yaklaşımın sana güç veriyor.
Ö Gözünü hedefinden ayırmaman ne kadar güzel!
Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.
Ö Planladığın sürece hedeflerine varırsın.
Ö Yapabileceğinden daha azına razı olmayanlar her şeyi başarabilirler.
Ö Boğazından geçen her kaloriyi sayman ne kadar disiplinli.
Peygamberimizin yeme icmeyle ilgili bikac hadisi
Insanoglu karnindan daha kotu bir kab doldurmamistir
Lokmalari agziniza gore aliniz ve iyice cignedikten sonra yutunuz
Insana belini dogrultan bikac lokma yeter bunu yapamiyorsa ucte birini yemege ucte birini suya ucte birini teneffus etmeye ayirsin
Yemekleri cok sicak ve cok soguk yemeyiniz
OTURARAK SU ICMEK HASTALIKLARDAN KORUYOR
herhangi bir siviyi ayakta ictigimizde dogrudan onikiparmak bagirsaga oturarak ictigimizde ise once mideye daha sonra onikiparmak bagirsaga gider sivilarin once mideye gitmesi daha sagliklidir cunku mide asidi sayesinde sivinin icinde bulunan mikroplar oluyor boylelikle bircok hastaliktan korunmus oluyoruz
canim oncelikle hosgeldin insallah daim olup istedigin kiloya inersin ama oyle cok bi kilonda yok ki sen boyle dusunursen bizler ne yapalimcok tesekkkürler :) o zaman hemen kendimi tanıtarak baslıyım
selam arkadaşlar. kiloyu cok takıntı yapmıs bırıyım. kucuklukten beri annemden dolayı gelen bi takıntım var. bi zayıfım bi normal. hayatımda 2 olay beni mahvetti
1. annemın kucukken ben iriymişim bana hep bi sana bi bana bak derdi bende Allah a her gece dua ederdim nolur Allah ım kilo verebiliyim diye
bir sekilde kilo verdim zayıfladım sonra zamanla 52 kiloya geldim 45 den. 2. olay ise
2. erkek arkadasım(evlenecektik) bana dediki "bütün arkadaslarım bana senin gibi yakısıklı bi cocugun böyle bi kızla ne işi var " demesi oldu. kendimden nefret eder oldum. o zamandna beri HİÇ bitmeyen bir kilo takıntım var su an 57 kiloyum hedefim 46.
ne psikologlara terapilere gittim. ama yenemıyorum bu kilo takıntımı. cok mutsuzum. yemek yemeye basladığım zaman sonu gelmiyo ve hayattan kopuyorum. hiçbişey yapmak istemiyorum. ne dısarı cıkmak ne sözlümü görmek( baska biriyle sözlendim)
yemek yemeye baslayınca insanlıktan cıkıyorum dur noktası ne bilmiyorum. kimsenin yemeyeceği bayat seylere bile saldırıyorum. 10 dakka sonra tekrar acıkabiliyorum onca seyın ustune.
3 yıldır deli gibi spor ve diyet yapıyorum bedenen ve ruhen yoruldum. 2 aydır doğru düzgün sporda yapmıyorum diyetde bi var bi yok.
bir türlü motive olamıyorum. 2 diyet arasında kaldım.
ekimin sonunda nişanım var ve o zamana kadar en az 8 kilo vermek istiyorum.
diyetisyene gidip yaptığım hüç yağ olmayan yaptıgım katı bi diyet var onla onceden de 8 kilo vermiştim. ama bana sağlıksız geliyo. öteki yandan cözüm alıp almayacağımı bildiğim karatay diyeti var. yani anlayacağınız böyle araflardayım. ne yapmalıyım kızlar.
ARTIK COK YORULDUM KİLO DÜŞÜNMEKTEN BİRŞEYLERİ ASLA YEMEMEKTEN VE HERSEYI KİLO VERİNCE YAPCAM DİYE ERTELEMEKTEN.
son olarak da 24 yasındayım istanbulda oturuyorum boyum 1 66 kilom 56 bucuk hedef 46.
karatay mı yapıyorsun cnmbugunku menum
sabah
domates salatalik zeytin peynir biraz meyve biraz badem ve ceviz
ogle
bir kase nohut yemegi
ara
bir fincan yesil cay
aksam
yogurtlu corba
zeytinyagli borulce
salata ayran
spor
yok
su
bur bucuk litre
Ne zaman baslioruz yarişmaya..Ee madem kendimi tanitayim 28 yasindayim 80 kiloyum boyum 1.69 3 aylik bir kizim var yani yeni dogum yaptim sayilir..81 kilo ile hamile kalip 89 ile doguma girdim..dogumdan sonraki 10.gun 77 kilo idim sonrasinda sütum azalmaya ve bebegime mama takviyesine baslamamla biraz yedim ictim 3 kilo aldimhalbuki dengeli gitaem suanda 73 falan olabiliridm en kötü ama aklim basima geldi ilk olarak 75 sonra 69 olmak istiorumm 6'lı rakamlari görmek istiyorumm ve sonra 65 yani dile kolay 15 kg.ama yapabilecegimdn eminim daha oncede gecen sene 78 ile baslayip 72 olmustum sıkı protein diyeti ile 1 ayda ama suanda emzirdigim icin oyle bisey yapamam ekmek hamur isi tatli gazli icecekleri kesip baslamak istiorum tatli benm düşmanimmmm..Eminim sizde cok iyi geliceksiniz bana haydiii 75 gellll annemmmmmm