- Konu Sahibi Pinarbartu
- #118.661
Günaydın canım benimgunaydin kizlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım benimgunaydin kizlar![]()
Sağol tatlım inşallah allah hepimizin gonlundekini versin inşallahAllah kabul etsin tatlım...bizede dua et iftar vakti...
Canim verdiğim kadar artık napalım bu mübarek günler kaçırilmaz çok sevap hem Rabbim yardım eder inşallahoruçla ama gün içinde su içmiyosun metabolizma hızın düşüyo vs. bence diyetteyken yapma diyetin bitsin tut bütün nafile kaza vs oruclarını.
Canim konyaliyim bizim orada da çok meşhurdur haşhaşlı çok severim kendilerinidürüm ,için 100 mekik ceza gelsin, ama ekmeği için
dengeli ve yerinde bir menu tebrikler
zamanla karar verirsin biz yönlendirmeyelim seni. adın ne öğrenebilirmiyim
bi bakalım canım
karbonhidrat fazlamı olmuş nice cım. sana sormuştum ama sanırım alıntıyı okumadın. nerelisin haşhaşlı çörek bizim amasya yöresine aittir de merak ettim
allah kabul etsin cnm
menun dengeli bitanem. spora başlayamadınmı trambolin indimi aşağı
hoşgeldin deryacım
şantiye tepesindeyim kuzum nerde olayımanca geldim
oyyy kuzunu ıhmal etme tabi. bilgileri not alıcam şimdi eksik varsa sorarım bitanem.
adın ne öğrenebilirmiyim
kizimin tam idrar tahlili iyi cikti bakalim ilac biitikten sonra kultur de vermemiz lazim insallah o da temiz cikar bayramdan sonraki hafta da sintigrafi cekilecek bobreklerde hasar var mi diye insallah sonuclar temiz cikar bu mubarek gunlerin hatrina dua edin kizlar
Çok sevindim tatlım, inşallah diğerleride tertemiz çıkacak. Rabbim şifa versin yavruna ve diğer yavrulara.kizimin tam idrar tahlili iyi cikti bakalim ilac biitikten sonra kultur de vermemiz lazim insallah o da temiz cikar bayramdan sonraki hafta da sintigrafi cekilecek bobreklerde hasar var mi diye insallah sonuclar temiz cikar bu mubarek gunlerin hatrina dua edin kizlar
ligt urunleri diyetisyenmi önerdi cnm. ben çok tasvip etmiyorum amabenşm pazartesi listem
sabah
2 dilim ekmek 1 avuc badem 1 yumurta 1 kk peynir
sonra 1 saat spor
öğlen
kendi yaptıgım yağsız kabak corbası
salata
1 kutu (100 g) light yogurt
aksam
(yemicem dedim ama yedim)
2 dilim ekmek 1 yumurta
ben alanya da yaşıyorum. hava hala çok sıcakRengarenkNesli evet tam sonbahar havası var hafif kapalı bir hava ve hafif rüzgarlı aslinda yam bana gore ama minnacik bebis olunca sıkıntı:) Sen nerdesin
ara yapacaksan. doğal kuru meyve ve çiğ çerezlerle yap bitanem. katkılı rafine hazır gıdalardan uzak kal.hmm ozamn dun yediklerimi yazayim ben oncelikle haftada eksik olmasin
Kahvaltı
1 domates 1 salatalik+nar eksili salata
2 yumurta
4 hindi füme
kadar peyniri
4 dilim kepek ekmek
1 fincan sekersiz cay
Ara:2 browni1 bardak ilik süt
aksam saat 17.30
patatesli haslama et ve et suyu
gun icinde 2.5 lt su sonra hicbisey..
yelizim. nuraya ben dedim p.tesiden başlat diye. yeni dönem başlattım ve bu dönemde menu listesi p.tesiden pazara olacak :)canim cok sagol da bide sevncsevnc nikli bi arkadas vardirica etsem onuda eklermisin bide cumadan basliyoruz ya yeni haftaya onun icin cumadan baslar bizim liste
hımmm evet konyalılarda da var haşhaşlı çörek. ben yemeyeli çok oldu. özledimCanim konyaliyim bizim orada da çok meşhurdur haşhaşlı çok severim kendilerini
Evet tatlım ya bu ara karbonhidrat abarttim biliyorum ama tpparlayacagim inşallah
Oruç ile nasıl olur bilmiyorum ama gidecek bu kilolar orucluyum diye abarymayacagim spora da devam edeceğim iftardan sahura kadar 3 litre su içmeye çalışacağım
Teşekkür ederim inşallah kabul eder Rabbim
ohh çok şükür bitanem ne mutlu. çocuklarımızı hazır gıdadan uzak tutmalıyız, eminim sen dikkat ediyorsundur.kizimin tam idrar tahlili iyi cikti bakalim ilac biitikten sonra kultur de vermemiz lazim insallah o da temiz cikar bayramdan sonraki hafta da sintigrafi cekilecek bobreklerde hasar var mi diye insallah sonuclar temiz cikar bu mubarek gunlerin hatrina dua edin kizlar
evet diuyetisyen söyledi zaten ondan kararsızım karatay mı bu diyet mi diyeligt urunleri diyetisyenmi önerdi cnm. ben çok tasvip etmiyorum ama
ben alanya da yaşıyorum. hava hala çok sıcak
ara yapacaksan. doğal kuru meyve ve çiğ çerezlerle yap bitanem. katkılı rafine hazır gıdalardan uzak kal.
yelizim. nuraya ben dedim p.tesiden başlat diye. yeni dönem başlattım ve bu dönemde menu listesi p.tesiden pazara olacak :)
hımmm evet konyalılarda da var haşhaşlı çörek. ben yemeyeli çok oldu. özledim
karatay hocanın oruç tutma tavsiyelerini bul oku netten çok yararı olur
ohh çok şükür bitanem ne mutlu. çocuklarımızı hazır gıdadan uzak tutmalıyız, eminim sen dikkat ediyorsundur.
ne yaparsan yap, doğru bildiğini yap bitanem. ama sağlıksız olduğunu bile bile köhnemiş bazı tıp listelerine hala insanlara veren doktorların dediklerine yuzde yuzde teslim olma. oku araştır kendi doğrunu bul.evet diuyetisyen söyledi zaten ondan kararsızım karatay mı bu diyet mi diye
Böyle zamanlarda insanı yalnızlık daha yoruyor haklısın kaptanım. Bende konuyla paralel şu şarkıyı tüm 14. Takıma gönderiyorum :)
cok guzeldi kaptanim hemde cok dogru hepimize bi degnek lazim benim ki esim ve cocuklarim en yoruldugum ve biktigim anlarda onlari dusunmek bana iyi gelir yada bi muzik acarim canli hemen motivasyonum yukselir yada enerjisi yuksek birini bulurun hemen enerjim yukselir
cok haklısın zaten bu diyetle önceden de kilo verdim ama verdiğimi geri aldım. bir ay yapcam bu diyeti sonra karataya yönelcem. acelem olduğu içinne yaparsan yap, doğru bildiğini yap bitanem. ama sağlıksız olduğunu bile bile köhnemiş bazı tıp listelerine hala insanlara veren doktorların dediklerine yuzde yuzde teslim olma. oku araştır kendi doğrunu bul.
bikere aklın ve mantığın ölçüsünde sence doğada kendiğilinden var olan bir besin yerine, insanların yağını tuzunu azalttığı besini tercih etmek doğrumu. ben şöyle düşünüyorum mantık çerçevesinde tabiki yaradan en doğrusunu bilip bizim hizmetimize sundu. tercihim de doğallıktan yana. fabrikadan makineden çıkmış bişi ben ne yer ne yediririm evimde. okuyarak kendi doğrunu bulabilirsin. karatay kitabını tekrar oku hiç değilse hayatına bir dokunuş yaparsın eminim.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız canımdualarımız kuzunla
![]()
Çok sevindim tatlım, inşallah diğerleride tertemiz çıkacak. Rabbim şifa versin yavruna ve diğer yavrulara.
ohh çok şükür bitanem ne mutlu. çocuklarımızı hazır gıdadan uzak tutmalıyız, eminim sen dikkat ediyorsundur.
nasıl bir diyetti o? cok tesekkur ederim valla :) hep beraber yapcaz inş bişeyler :)fireofcharm arkadasim evet sogru bilfidgini yap ama saglikli olanida yap ayni zamanda mesela bende cok bilindik protein diyeti ile gercekten cok guzel kilo verebiliyorum ama uzun soluklu oldugu icin güclendirmedir korumadir okadar sabit bi tip degilim sadik kalamiyorum ama veriyomuydum evet ayda 7 kilo vermistim herkes şok olmustu ve hicte aç kalmadim,kendi tatiflerindeki tatlilarida yaptim hamburgerleride ama o zaman calistigim icin zor geldi hergun sirkete yemek goturmek ofiste yemek yemek falan..Şimdi cesaretim olsa gene onu yaparim ki suanda ona uyarlama bisey yapiorum sadece saf protein yapmiorum hep protein sebze.Normaldede zaten butun dr.lar biyle bir liste veriolar..Hakkinda hayirlisi olsun canimm sıkmadan zorlamadan yapki hemen bocalama bırakmaya kalkma:)
Tabiki dua ederiz canım iyi çıkacak allahın izniyle burda sevinecegiz :) öpüyorum fistiginikizimin tam idrar tahlili iyi cikti bakalim ilac biitikten sonra kultur de vermemiz lazim insallah o da temiz cikar bayramdan sonraki hafta da sintigrafi cekilecek bobreklerde hasar var mi diye insallah sonuclar temiz cikar bu mubarek gunlerin hatrina dua edin kizlar