tamam bitanem zaten 2-3 gun kalacalar sanırım mesaj sayına dikkate et 35 altına kalma bana yeter. ama 35 altı olursa af yok artık. bak bende rizeye gidicem ama ugrucam buralar boşlamaya gelmez.
hah menulerin hazır maşallah işte bu
bugun baya yurucen desene banum. bizim buralar yanıyooo. yakın biyere gidicem yurunebilir ama burnumu çıkaramadım. şirketin aracı gelsin diye bekliyom gidip gelicem yurumek ne çare
hayır gayet dengeli. ancak madem 2 öğün yapacaksın ki ben tasvip ediyorummm sabahla öğle arasına 6 saat koy yani öğleni akşama yaklaştır. kaçta yedin bilmiyorum ama mesela sabah 10 da yediysen akşam 16-17 gibi ye 2 öğün arasına ara yapabilirsin ayran çerez 1 meyve ile. öğleni erken yedinse acıkabilirsin. acıkırsan çiğ sebze ve yoğurt tuket bir zararı olmaz.
kabak kuru filanmı yapıyorsun menunde hergun var onuda sorayım ki ben kabak kurune bayılırım.
yuruyun bakalım tatlım. of belim ağrıyor iyiden netcem ben bilmiyom