Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydin kizlar
dun isten gucten guremedim tekrar aksam da yorgunluktan erkenden yattim bugun yavastan bayram temizliginide baslicam insallah ev gicuyordu zaten bi temizlik yuzu gorsun ama tabi parca parca yaparim bugun anca salonu temizlerim oda yeter bugunlyk malum 3 cocukla temizlik cok zor oluyo

14, Takim 431.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]3.Fairytale[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]4.Fireofcharm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD].:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]9.Yenibirben[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

carsambanin menusunu yazayim hos rakibemin ekmegine yag surdum bugun :)

kahvalti
1 dilim ekmek
2 yumurta sahanda kizarmis mi diyeyim ne diyeyim anladiniz siz onu :)

ogle
1 kcuk armut
1 bardak sut

aksam
4 tane halep koftesi
(ici kiymali hamuru pirincten yapiliyo bilmeyenler icin :) )
sebze sogus

su 2 litre
nurammm afiyet olsun ;)
kuzuna yarasın sana değil ;)

bu arada aksam menüme 1 domates ve yarim salatalik ile 1 corba kasigi lor peyniri eklendi:)
çok direcli bi gündü hem yuruyus hem az yemek ve hic acikmadim yani goUm falan donmedi disard a olmama ragmen ayyy bi burger yiyim demedim çok mutluyumm ayyy Cuma tartilicamm dahada mutluyum en azindan 1 kilo vereyimm☺
bende cuma için heyecanlıyım kaldı 1 gun :KK49:

Görümcelerim ve eşim metabolizmanin torpil geçtiği insanlardan hepsi zayıf ne kadar yese lerde kilo almıyorlar ..banada rejim lafı ettimmi kiziyor lar ...bende sağlıklı besleniyoruz dedim pek sıcak bakmadi kim ölmüş bu yemeklerden çaya atılan sekerlerden dedi bende hiic yormadim kendimi anlatmaya onlara hazırladım bende kendime uygun porsiyon aldım veya ogluma yedirirken arada kaynadım yemedigmi fark etmedi ...yinede ben devam edeceğim canım zor olacak gibi ama kendi yuzunden de birakamam...
aynen boşa çene yorma kuzum, hiç işe yaramıyor ben 6 senedir konuşmaktan bıktım artık susuyorum

Çarşamba günkü menum
10.00 tam bugday lavas arası yağsız tavada pişmiş yumurta
12.00 bitki cayi
15.00 yarım lahmacun salata ayran
17.00 bitki cayi
19.00 salatalık domates cokk azcık ucundan koparttim lahmacun
21.00 çiğ çerez
22.00 çok az kavun armut
2 lt su
Spor yok çünkü çok yoruldum misafir telaşından oglumda bana çok düşkün her işi kucagimda onunla yaptım baya bir bel ağrısı çekiyorum şu anda herkese iyi geceler dostlarimm
menuyu dengelemişsin bugun kaçamak yapma pleasss
sendede başlamış bel ağrısı benimki hafifledi şükür. atlet de giymeye başladım ;)

Günaydın bal kaymaklarrrr

Menümü aktarayım
Sabah : Bir kase mercimek çorbası (canım çekti :KK48:) 1 dilim tam tam buğday
Öğlen : patlıcan yemeği, yoğurt
Akşam : yayla çorbası, 4 adet köfte, salata

40 dk yürüyüş
:nazar::nazar: bravo cnm hadi yakındır 99 göreceksin

gunaydin kizlar
dun isten gucten guremedim tekrar aksam da yorgunluktan erkenden yattim bugun yavastan bayram temizliginide baslicam insallah ev gicuyordu zaten bi temizlik yuzu gorsun ama tabi parca parca yaparim bugun anca salonu temizlerim oda yeter bugunlyk malum 3 cocukla temizlik cok zor oluyo
kolay gele yelizim. ben tatile gidiyom yırttım temizlikten :KK48: ama gelince okulda başlıcak telaşenin içine düşücem :KK70: çok ters oldu yaa

nurammm afiyet olsun :KK66:
kuzuna yarasın sana değil :KK66:

bende cuma için heyecanlıyım kaldı 1 gun :KK49:

aynen boşa çene yorma kuzum, hiç işe yaramıyor ben 6 senedir konuşmaktan bıktım artık susuyorum

menuyu dengelemişsin bugun kaçamak yapma pleasss
sendede başlamış bel ağrısı benimki hafifledi şükür. atlet de giymeye başladım :KK66:

:nazar::nazar: bravo cnm hadi yakındır 99 göreceksin

kolay gele yelizim. ben tatile gidiyom yırttım temizlikten :KK48: ama gelince okulda başlıcak telaşenin içine düşücem :KK70: çok ters oldu yaa
evet kaptanim okullarda acilacak sonrasinda neyseki esim o hafta 1 haftaligunaiz ne ayrilacak ilk gun buyuk kizi okula goturecek malum servis ilk gun gelmiyo 2. gunzaten bidigin hastane isleri var sonrasi bizim insallah kizlarda okuldayken bil gezme tozma insallah havalarda guzel olur

günaydın canlarım yoldaşlarım :)

diyetlerimi hep 4. günümde bozarım ben inşallah bugun bozmicam.

bu arada sabah kalktım ormanda 1 saat 15 dakka yürüdüm oooh mis akşamda zumbaya gitcem inş :) hayırlısı bakalım

günaydın canlarım yoldaşlarım :)

diyetlerimi hep 4. günümde bozarım ben inşallah bugun bozmicam.

bu arada sabah kalktım ormanda 1 saat 15 dakka yürüdüm oooh mis akşamda zumbaya gitcem inş :) hayırlısı bakalım
maşallah sana kuzucumm :KK9:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
ayyyy ağzın bal yesin... nerde o günler regl, evde bi dünya misafir ziyafet sofraları 500 gr da razıyım.
hoşgeldin deryamm
evet bu konuda biraz bilinclendim galiba ev temizliginde temizlik sirkesi ve arapsabunukullaniyorum plastik urunler yerine cam urunler kullaniyorum bide herkese oneriyorum deodorant yerine karbonat kullaniyorum benim diyen deodoranta tas cikartir

http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/
bu sayfa linki vermişmiydim incelemişmiydin yelizim. sen meraklısın bildiklerimi yaptıklarımı anlatayım tekrar kızlarda duysun
sağlıklı yaşamak için;

ben kendi deterjanımı kendim yapıyorum, tarifi ilgili linkte var
sıktığım limon ve narenciye kabuklarını atmıyorum, sürekli limon sirkesi yapıyorum ev temizliğinde kullanmak üzere
hemen herşeyimi organik temin etmeye çalışıyorum
rafine gıda tüketmiyorum
sağlıklı yaşayacaksak, ekolojik düzenede duyarlı olmak lazım değilmi

maşallah sana kuzucumm :KK9:

hoşgeldin deryamm

http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/
bu sayfa linki vermişmiydim incelemişmiydin yelizim. sen meraklısın bildiklerimi yaptıklarımı anlatayım tekrar kızlarda duysun
sağlıklı yaşamak için;

ben kendi deterjanımı kendim yapıyorum, tarifi ilgili linkte var
sıktığım limon ve narenciye kabuklarını atmıyorum, sürekli limon sirkesi yapıyorum ev temizliğinde kullanmak üzere
hemen herşeyimi organik temin etmeye çalışıyorum
rafine gıda tüketmiyorum
sağlıklı yaşayacaksak, ekolojik düzenede duyarlı olmak lazım değilmi
evet kaptanim bende narenciye kabuklarini atmiyorum sirkede bekletiyorum 15 gun sonra uzerine su ekleyip kullaniyorum istanbulda ekolojikbeslenmek biraz zor ama hazir gidalari bende azaltmaya calisiyorum yada en azindan yapabildiklerimi kendim yapmaya calisiyorum

evet kaptanim bende narenciye kabuklarini atmiyorum sirkede bekletiyorum 15 gun sonra uzerine su ekleyip kullaniyorum istanbulda ekolojikbeslenmek biraz zor ama hazir gidalari bende azaltmaya calisiyorum yada en azindan yapabildiklerimi kendim yapmaya calisiyorum
Elden geldigince cnm. Sirkeni 15 gunde suzunce icine biraz kayatuzu atip 40 gun daha beklet ustunde sirke anasi okusunca kullan. Degilse tam sirkelesmez yeliz.

Görümcelerim ve eşim metabolizmanin torpil geçtiği insanlardan hepsi zayıf ne kadar yese lerde kilo almıyorlar ..banada rejim lafı ettimmi kiziyor lar ...bende sağlıklı besleniyoruz dedim pek sıcak bakmadi kim ölmüş bu yemeklerden çaya atılan sekerlerden dedi bende hiic yormadim kendimi anlatmaya onlara hazırladım bende kendime uygun porsiyon aldım veya ogluma yedirirken arada kaynadım yemedigmi fark etmedi ...yinede ben devam edeceğim canım zor olacak gibi ama kendi yuzunden de birakamam...
ayyy anladim en gicik insan tipi yiyip yiyip kilo alamiyorum diyenlerden :)
Allah yardimcin olsun cnm :)
hmm anladımm :) biraz geç oldu ama kusura bakmayın uyuyakalmışım da biraz sonradan aklıma geldi girdim hemen memnun oldum ben de çok :) maşallah inşallah güzel geçiyodur hamilelik Allah analı babalı büyütsün inşallah :nazar::anneadayı::KK200:
sagol cnm sukur iiyi ama iste bu iki hafta midem ve bagirsakta problem var incir kayisi bseyler yapmaya calisiyorum bakalimm
bende memnun ldum cnm :)
@gel_pcpc canimm sen hamilesinnn ve cok az yiyosun bnce bak bnde hamileligmde siki diyet yaptim sekerden dolayi ama sen ogun atliosun ve ogunlerin dengesiz:KK43:((
canim bu ara uyku duzenim yok ve midem kotu wc problemim var o nedenle ogunler de sacma sapan olabiliyo
insallah gecer en yakin surede :(
ki zate kilo bile veremedim yani oyle siki b diyet yaptigim yok

Back
X