- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #119.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerHoşgeldinizzz
Hep birlikte çıtır olucaz inş.
cicişim seni pek az görüyorum buralada arkadaşlarınla tanıştınmı. paylaşımını artır bakalım biraz daha bak nasıl gidecek kilolarTeşekkürlerinşallah valla bebeğim olduğuna kimse inanamasın istiyorummmmmm
![]()
iyi selinim gelmen çok iyi oldu bu ara işlerim yoğun. sen nasılsın mezun olduğundan beri çıtır çıtır gez bakalımHoşbuldum neslimmkahvaltımı yaptım kk ya göz atıyorum
sen nasilsin fistik
![]()
iyi selinim gelmen çok iyi oldu bu ara işlerim yoğun. sen nasılsın mezun olduğundan beri çıtır çıtır gez bakalım
Valla 3 aylık bebeğim daha benim kocamla paylaşımımı arttıracak zamanım olmuyo yavcicişim seni pek az görüyorum buralada arkadaşlarınla tanıştınmı. paylaşımını artır bakalım biraz daha bak nasıl gidecek kilolar
aynene kuzum eski sağlıklı dengeli düzenime geri döndüm.kaptanim belki 90 gun diyetindendir aliskin degilsin ya ondan
vallahi o sessizliği nası özlemişim. 9.20 de çocuklar yatakta bende odama çekilip kitap okuyom tv den soyutladım kendimi o kadar iyiki 2 gundur. hem su elimde surunup duran mevalananın 7 mesajı bitsin yeni kitaplara geçeyim. harika şeyler öğrendim kendimi telkin ediyorumiyi geceler kaptan bende herkesi uyuttum evinsessizliginin tadini cikartiyorum
cnm evet toplu yazarsın. arkadaşlarının menulerine göz at yorum yap unutma hayat paylaşınca güzelakşam domates çorbası, 6 minik köfte ve 3 yemek kaşığı püre yedim gündüzü yamıştım bugün bilmediğimden parça parça oldu yarın akşam tüm günü yazarım
Ha bir de günün kaçamağı ince bir dilim kek yedim misafirliğe gittim de![]()
evet sağlıklı beslenmeden vaz geçmem ben yaz denemem daha bişibaya sağlıklı beslenmissin bugün :)
Hanimlar meraba ben yeni katildim araniza sizin azminizi gorunce dayanamadim bende katilmak istiyom size ama oglusum bir bucuk aylik emziriyom ama kiloylan basim dertde tam 80 kiloyim inmek istiyom altmislara neyapa bilirim ? Sizin gibi vermek istiyom acil yardim ederseniz sevinirim
menu dengeli bitanemÇarşamba günkü menüm
Sabah çavdar ekmeği ile tost
Öğlen 1 tabak yesilfasulye 1 kase yoğurt
Ara yesilcay
Aksam meyve
1 lt su yürüyüş 20 dk
Herkesee gunaydinn...
sali menusunu yazmistim ben ama tabloda yok hatta anneme gittim falan demistim..Neyse carsambanin menusu
Sabah:2 hurma
oglen:neler neler bebek ziyaretine gittim utanmadan yaziyorum
2 dilim borek
5-6 z.yagli yaprak sarma
1 kasik bugdayli yesil mercimkli bi salata
2 fincn sekeriz cay
aksam:yok
butun gun kosturmaca..
o gözle görünen bişi bide görmediklerin var ya onlar cabasıKizlar bu arada dun sabah basima ogrenc bi olay geldi hurmalarimi yogurtla yemek istedim ve hic acilmamis Sütaş marka yogurdu bi actim en ust tabakada bir bocek olusu..Nasil tiksinsim anlatamam bundan sonra InşALLAH kendim mayalicam yogurdumu![]()
yaaaaYa pogaca falan yiyince kendimi kötü hissettim sonradan![]()
2 yumurta ekmeksiz çiğ çerezle şöyle mamul bir kahvaltı etsen öğlenede acıkmazsın ayranla dönersin okuldanEvet biraz açlık vardı ama öğlen canım istemedi biraz canım sıkkındı . Sabahları bundan sonra hep yumurta yiyeyim o zaman haşlama sevmiyorum. Az yağda tavada omlet yapıyorum 2 yumurtayla. 2 yumurta çok mu acaba?
sağol selinim ben kızlara durumu açıklayım noluyo demesinlerÖyle neslicim zayıflık kadar güzeli var mıama bu ara 4 kilo aldim
bende diyetteyim şuan hemen gönderiyim fazlalikları yerleşmeden tabi spora devam zayif ve fit görünmek için
sana seve seve yardimci olurum canim gözün arkada kalmasın
![]()
olmazmı bildiğim 3 kişi olacak bide elif arkadaşımız sen gibi yeni bak onla dayanışmaya başla bakalımValla 3 aylık bebeğim daha benim kocamla paylaşımımı arttıracak zamanım olmuyo yavgünde bir kaç kez giriyorum ama her sefrinde bir şey yazamıyorum. Bir de bebeğin başında internete girmek pek istemiyorum ondan ama kaynaştıkça alışırım
Benden başka emziren var mı acaba buralarda? Hemen dayanışsak![]()
Merhabaa ne kadar güzel mezunları görmekHerkese merhabaönce ben tanitiyim kendimi ben 21 yaşındayım evliyim 3 yaşında bi prensesim var
165 boyunda 58 kiloyum 75 kilodan 55 e düşüp 20 kilo verdim ve mezun oldum 1 senedir kilomu koruyorum tabi bazen kilo artişlarim oluyor
şu anki gibi
bende diyetteyim şimdi hedefim 53 haftanın 5 günü 8 9 ay düzenli spor yaptim bi kaç ay aradan sonra 2 gündür tekrar döndüm sporuma 40 50 dk spor yapıyorum haftaiçi fit bir anne olmanin keyfini çıkarıyorum yapamazsın diyenlerin inadina
![]()
Merhabaa ne kadar güzel mezunları görmek
Ama 53 az değil mi? Boyunda çok kısa değilmiş.![]()
fit annem benim bravo sana. bize iyi geleceğini biliyorum tabi banadaHerkese merhabaönce ben tanitiyim kendimi ben 21 yaşındayım evliyim 3 yaşında bi prensesim var
165 boyunda 58 kiloyum 75 kilodan 55 e düşüp 20 kilo verdim ve mezun oldum 1 senedir kilomu koruyorum tabi bazen kilo artişlarim oluyor
şu anki gibi
bende diyetteyim şimdi hedefim 53 haftanın 5 günü 8 9 ay düzenli spor yaptim bi kaç ay aradan sonra 2 gündür tekrar döndüm sporuma 40 50 dk spor yapıyorum haftaiçi fit bir anne olmanin keyfini çıkarıyorum yapamazsın diyenlerin inadina
![]()
canim bende emziriyorum ama bebegim 17 aylik ilk 6 ay sadece emzirdim sonrasinda da yavas yavas ek gida falan derken alistikValla 3 aylık bebeğim daha benim kocamla paylaşımımı arttıracak zamanım olmuyo yavgünde bir kaç kez giriyorum ama her sefrinde bir şey yazamıyorum. Bir de bebeğin başında internete girmek pek istemiyorum ondan ama kaynaştıkça alışırım
Benden başka emziren var mı acaba buralarda? Hemen dayanışsak![]()
aaaaaaaaa uzuldum kaptanim ama buralardasin dimi yinesevgili meleklerim
nisan ayından beri kaptanlık yapıyorum biliyorsunuz. bu ara işlerim çok yoğun ve kaptanlık görevini uzun uzun dşünmem neticesinde size yine çok faydalı olacağını bildiğim bir arkadaşıma devredip yine aranızda olarak devam etmeyi düşünüyorum. ama bi süre çok gelemeyebilirim ama hep uğrarımm. yeni kaptanınızSekerPancarii sevgili selinle çok anlaşıp harika paylaşımlarda bulunacağınıza eminim. onunla tanışın bakalım hayırlı olsun hepimize
burdan mezun olmadan gitmicem sözzz
![]()
ee hosgeldin ozamanHerkese merhabaönce ben tanitiyim kendimi ben 21 yaşındayım evliyim 3 yaşında bi prensesim var
şu anki gibi
![]()