Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 434 Etap ***

Rengarenknesli ( 75.3/75,8 /-0,5 / %-0,66 )
Fairy Tale 123(77/ / /% )1 haftadır takıma uğramadı dıskalifye oldu
denizmrv(80 /80 /0 / 0% )
bengiisuu ( 73.5/ / / % )
zekikadin ( 100,30/ / / % ) 1 haftadır takıma uğramadı dıskalifye oldu
nice15 (62.4/61.8 / 0.6/%0.96 )

14.Takım Ortalaması:% 0

Canim başka gruptan geliyorum demiş o yüzden direk hosgeldin yazısı yazmadim baska grupta yarışip hemen baska bir gruba geçilebiliyor mu ? Yanlış bişey yapmayim:KK60:
Yok canım yarışma gıurubu değil o 70-79 kg arası zayıflama gurubu. Bunun gibi cuma yarışması değil. Paylaşım alanı. Bir de orada kimse yazmıyo ben de oradaydım ondan buraya geldim.

FREE TAKIM 434. etap
oynakbaşı banu ( 98,6 / / / % )
kitap_asigi ( 62.6/ / /% )izindeki üye
İrem (80,6/ 79.2/ 1.4/ / %1.73)
Nhtylz (86/ 90.6/ -4.6/ %-5.34)

Kızlar benide alıyomusunuz aranıza kimse bana cevap vermemiş

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

***14.TAKIM 434 Etap ***

bengiisuu ( 73.5/ 72.8/0.7 / % 0.96)

Günaydııın
Başlangıç kilom: 68.3
Geçen hafta: 65.2
Bu hafta: 63.5
Hedef kilo: 58

Giden kilo: 1.700 gram

Toplam giden: 4.800 gram
Toplam 14 günde verdim kızlar biraz hızlı oldu artık yavaş yavaş vermeye çalışcam inşallah ki kalıcı olsun:KK31::KK6:
Giden dönmesiiin geri En Büyük KK

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasın canım :KK60:
İnşallah hep böyle güzel rakamlar gider ve hedefine çok sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaşırsın ;)

gunaydın guzellerim
doğum gunmu kutlayan kutlamayan herkese teşekkur ederim 39 yaşına basmış bulunuyorum aldık bakalım 40 tan gun:KK68:
şimdi bi şantiyeye uğrucam gene gelirim
dunki menumude aklımdayken yazayım
sabah 7,40 da yumurta avakado zeytin yeşillik ve fındıkla kahvaltı
13,00 de maş fasulyesi filizlendirdim yoğurtla yedim+taze fasulye 4 kaşık kadar
19,00 da misafirim vardı etli patlıcak+4 kaşık pirinç pilavı ve 1 dilim kek yedim
spor 30dk yurudum

Ay canım kusura bakma valla şu gripten kafam gitti yoksa sabah aklımdaydı Doğum günün :oops:
RAbbim Ailen, Akrabaların ve tüm sevdiklerinle sana nice sağlıklı, mutlu huzurlu seneler nasip eder inşallah ....Amiiinnnn
İnşallah bir sonraki doğum gününde son hedefine ulaşmış fıstık gibi olursun ( gerçi şu andada fıstık gibisin bana göre ama neyse :KK60: )
İyiki doğdun yüreğide yüzü kadar güzel Arkadaşım :21::21::21::21:

Evet canım bunun gibi sadece bunları küp küp doğrayıp pişiriyosun sonradan rondodan geçiyo. Ben ilk kez bugün yaptım daha tadına bakamadım. Misafirim vardı şimdi gitti.
evet cnm tek fark ben rondo değil rendeleyep pişirip öle yiyorum bide az pişiriyom az kıtır oluyor

Canım ben bi ara karbonhidratı kestim diyet olsun diye 3. Gün sütüm kesildi. Ama 3 günde 1.5 kg vermiştim. Malesef karbonhidratsız süt azlıyo o oluncada kilo vermek zorlaşıyo. Bakalım ağır aksak gidiyo şimdi. 15 gündür diyetteyim 2 kg verdim.
karbonhidratsız olmaz tabiii ama önemli olan basit karbonhidrat tuketmemek yerine doğal, işlenmemiş karbonhidrat tuketmek lazım

RengarenkNesli RengarenkNesli kaptanım bana bir dur deyin bugün iştahım bir acıkki aldığım ilaçlardan sanırım ..tartı öncesi yapılacak is mi bu :KK43: kendime hakim olamiyorum yedikcede pişman oluyorum :KK43:
bengim böyle durumlarda hiç bişi için geç değil olan oldu kaldığım yerden devam edicem deyip azimle sabırla dikkate devam etmende fayda var salma sakın

Çerezin kalorisi yüksek değil mi ? Okumadım kitabı
çerez değil, doğal kavrulmamış tohumların besleyici değeri yuksektir. abartmadığın sürece kaloriye takılmamalısın

14 olsun RengarenkNesli RengarenkNesli sen ne dersin
canım akşama kadar idare edip evde patlatıyordu diyeti :KK43:
SekerPancarii SekerPancarii erikcim takımı seline devrediyorum tanışmıyorsanız tanışın yarış yapıp yapmıyacağınıza beraber karar verin olurmu. kızlarda istiyorsa neden olmasın kapışma iyidir ;)

Spor yapiilldiii :KK49::KK49:

♥25 twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥25 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥25 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥30 köprü haraketi
♥30 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥30 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 25 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥25 sn plank
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 30 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 30 thing master aletiyle göğüs çalışma
Soğuma:KK49:

Ben duşa kaçar akşamı hafif tutun fıstıklar unutmayın yarin tarti günü:KK69:
maşallah sana şekercim nazarrr :nazar:

Kızlar benide alıyomusunuz aranıza kimse bana cevap vermemiş
hoşgeldin aramıza tatlım. bende eski kaptan neslihan şekerpancarı yeni kaptanımız takımda yolun açık olsun istediğin hedefe ulaşman dileğiyle

Sağol tatlım inşallah pazartesi gelse de cektirsem
geçmiş olsun bitanem

FREE TAKIM 434. etap
oynakbaşı banu ( 98,6 / / / % )
kitap_asigi ( 62.6/ / /% )izindeki üye
İrem (80,6/ / / / %)
Nhtylz (86/ 90.6/ -4.6/ %-5.34)
iremcim tebrikler seni 79 da görmek benim için buyuk mutluluk cnm hadi bakalım yakında daha eksiler göreceksin
yelizim naptın böle hadi toparlan artık

hoşgeldin aramıza tatlım. bende eski kaptan neslihan şekerpancarı yeni kaptanımız takımda yolun açık olsun istediğin hedefe ulaşman dileğiyle

geçmiş olsun bitanem

iremcim tebrikler seni 79 da görmek benim için buyuk mutluluk cnm hadi bakalım yakında daha eksiler göreceksin
yelizim naptın böle hadi toparlan artık
Sağol canım benim

Kızlar çok şükür bu hafta 61.8 oldum haftaya 60 olsam inşallah çok dikkat edeceğim
Pazartesi günü doğum iznim bitiyor o yüzden pazartesi iş başı yapıyorum bakalım işe başlayınca menulerim nasıl olacak umarım böyle devam edebilirim öğle yemeklerini yemekhaneden yiyeceğim dışarda yemeyecegim inşallah kahvaltıyi evde yapayım diyorum iş yerinde ara öğün yaparım birde ise gidip gelirken yuruyecegim gidiş geliş 1 saat yürümüş oluyorum o da yeterli evde de karın hareketleri yaparım
Leslie yide haftasonu yaparım artık

***14.TAKIM 434 Etap ***

bengiisuu ( 73.5/ / / % )

Son listeyi alintilamaya dikkat kizlar nice15 nice15 canim bengiisuu da kilo bildirmiş ben düzeltiyorum:KK15:

Back
X