Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14.TAKIM 434. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Moon8187 ( 78,4 /76,8 /1,6 /% 2,04 )boy :169 , baş.kilo: 80,5, yaş: 28, hedef kilo: 70 , baş.tarh. 14.eyl, 9.ekim.15 listede

ikbal_sevde ( 65,2/ 63.5/ /% ) 1 ekimde başladı 2015, boy : 1.74 yaş: 25 Hedef kilom 58

denizkizi ( 61/ / / % ) 1 ekimde başladı, hedef:57
Cicisko( 73,5/ / / % ) yaş: 32 Boy: 170, baş. Tarihi: 7 ekm.2015 , 23 ekm.15 de listede baş. Kilosu: 73,5 , hedef kilosu: 63
@moon8187 bu şekilde hesaplama tatlım ben ekledim bilgilerin doğru dimi. alıyorum listeye hatam pardonn

Son düzenleme:
***14.TAKIM 434 Etap ***

Rengarenknesli ( 75.3/75,8 /-0,5 / %-0,66 )
Fairy Tale 123(77/ / /% )1 haftadır takıma uğramadı dıskalifye oldu
denizmrv(80 /80 /0 / 0% )
bengiisuu ( 73.5/72.8 /0.7 / %0.95)
zekikadin ( 100,30/ / / % ) 1 haftadır takıma uğramadı dıskalifye oldu
nice15 (62.4/61.8 / 0.6/%0.96 )
Moon8187 ( 78,4 /76,8 /1,6 /% 2,04 ) yeni üye , baş.kilo: 80,5, hedef kilo: 70 , baş.tarh. 14.eyl

14.Takım Ortalaması:% 0,47

ben listeyi kontrol ettim, benginin yuzdesini duzelttim. aslında 1 şans verdiğimiz zekikadın ve fairy taleyi geçen hafta eleseydik yuzdemiz bu olmayacaktı. gene yufka yurek kurbanı olduk ya neyse artık.
SekerPancarii SekerPancarii selincim sende kontrol edip paylaşım alanına taşıyabilirsin tatlım listeyi. haydi hayırlı olsun ilk haftan :KK60:

@moon8187 canım çok pardonnnn iyiki hatırlattın sen izinde düşünce bugun listedeydin karıştı bende hatlar. kaptanlık devri filan derken. listeyi hakettin girdin bitanem
SekerPancarii SekerPancarii tatlım benim hatam dı duzeltelim listeyi oldumu

Kizlar bu sabah 1de yaptik kahvaltiyi.
Benim odul gunumdu o yuzden patetes kizarmasi sosis beyaz ekmek yedim :D ama soyle soyliyim tika basa doymadim normal doyup kalktim.
Bi de tartim yok evimde bugun alip yarin tartilmayi dusunuyorum yarin bildirecegim kilomu.

Kizlar bu sabah 1de yaptik kahvaltiyi.
Benim odul gunumdu o yuzden patetes kizarmasi sosis beyaz ekmek yedim :KK70: ama soyle soyliyim tika basa doymadim normal doyup kalktim.
Bi de tartim yok evimde bugun alip yarin tartilmayi dusunuyorum yarin bildirecegim kilomu.
cnm cuma sabah bildirim yapmak kuralımız arasında önceden temin etseydin keşke. bidaha olmasın adaylar listesindesün henuz ama oldumu :KK60:

cnm cuma sabah bildirim yapmak kuralımız arasında önceden temin etseydin keşke. bidaha olmasın adaylar listesindesün henuz ama oldumu :KK60:
Ablacim biliyorum 12de uyandim disari cikip tarti alcaktim cumaya gitmis market sahibi kaldi oyle o yuzden yarina kaldi.

hoşgeldin aramıza tatlım. bende eski kaptan neslihan şekerpancarı yeni kaptanımız takımda yolun açık olsun istediğin hedefe ulaşman dileğiyle

geçmiş olsun bitanem

iremcim tebrikler seni 79 da görmek benim için buyuk mutluluk cnm hadi bakalım yakında daha eksiler göreceksin
yelizim naptın böle hadi toparlan artık
Çok teşekkür ederim ablacım ama kilo vermem yavaşladı sanki

Olsun canim moralini bozma yeni haftaya daha düzenli beslenerek başla biraz da spor oohh:KK19:

Evet ya insallah haftaya duzenli hale gelicem bu hafta fazla kacirdim biraz tabi spor da yapamayinca yedigim kaldi :( bu arada memnun oldum :) pek giremiyorum ben arada ugramaya calisiyorum ama aksam msjlarin hepsini okuyup yazicam :) henuz firsatim olmadi okulda oldugum icin daha bitmedi de dersim

gayet iyi hiçde yavaş değil
kendinden sende memnun ol tadını çıkar 79 un çok üzüldün yeter bitanem

Evet ya insallah haftaya duzenli hale gelicem bu hafta fazla kacirdim biraz tabi spor da yapamayinca yedigim kaldi :KK43: bu arada memnun oldum :) pek giremiyorum ben arada ugramaya calisiyorum ama aksam msjlarin hepsini okuyup yazicam :) henuz firsatim olmadi okulda oldugum icin daha bitmedi de dersim
bu hafta kapışma var sen seversin kapışmaları :KK30:

Kilolar azaldikca verme hızı yavaşlayabilir tatlim takilma yavas gitsin kalıcı olsun inşallah:KK19: paylaşımin iyi olursa haftaya oylama yapip listedesin canim:KK15:

Back
X