- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #119.861
okRengarenkNesli listeye kendimi ekledim ama senin paylastigin son listede hala giremedim kendimi neden yanlis biseymi yapiorm anlamadim
![]()
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okRengarenkNesli listeye kendimi ekledim ama senin paylastigin son listede hala giremedim kendimi neden yanlis biseymi yapiorm anlamadim
![]()
cnm cuma sabah bildirim yapmak kuralımız arasında önceden temin etseydin keşke. bidaha olmasın adaylar listesindesün henuz ama oldumuKizlar bu sabah 1de yaptik kahvaltiyi.
Benim odul gunumdu o yuzden patetes kizarmasi sosis beyaz ekmek yedimama soyle soyliyim tika basa doymadim normal doyup kalktim.
Bi de tartim yok evimde bugun alip yarin tartilmayi dusunuyorum yarin bildirecegim kilomu.
bende ona bakıyordum benim hatam iş aştım başınaListeyi paylaşmistim canimRengarenkNesli hemen düzeltiyim :))
bende ona bakıyordum benim hatam iş aştım başına![]()
Ablacim biliyorum 12de uyandim disari cikip tarti alcaktim cumaya gitmis market sahibi kaldi oyle o yuzden yarina kaldi.cnm cuma sabah bildirim yapmak kuralımız arasında önceden temin etseydin keşke. bidaha olmasın adaylar listesindesün henuz ama oldumu![]()
olmuş cnm eline sağlıkYok canim olur mu düzelttim oldu mu ki![]()
tamam denizcim ben kendi adıma affettim ama bir kez oldumu malum biz bir takım ve aileyiz. hadi yarın eksi ile gelirsin işallah.Ablacim biliyorum 12de uyandim disari cikip tarti alcaktim cumaya gitmis market sahibi kaldi oyle o yuzden yarina kaldi.
Çok teşekkür ederim ablacım ama kilo vermem yavaşladı sankihoşgeldin aramıza tatlım. bende eski kaptan neslihan şekerpancarı yeni kaptanımız takımda yolun açık olsun istediğin hedefe ulaşman dileğiyle
geçmiş olsun bitanem
iremcim tebrikler seni 79 da görmek benim için buyuk mutluluk cnm hadi bakalım yakında daha eksiler göreceksin
yelizim naptın böle hadi toparlan artık
Olsun canim moralini bozma yeni haftaya daha düzenli beslenerek başla biraz da spor oohh![]()
gayet iyi hiçde yavaş değilÇok teşekkür ederim ablacım ama kilo vermem yavaşladı sanki
bu hafta kapışma var sen seversin kapışmalarıEvet ya insallah haftaya duzenli hale gelicem bu hafta fazla kacirdim biraz tabi spor da yapamayinca yedigim kaldibu arada memnun oldum :) pek giremiyorum ben arada ugramaya calisiyorum ama aksam msjlarin hepsini okuyup yazicam :) henuz firsatim olmadi okulda oldugum icin daha bitmedi de dersim
paylaşım yeterli olsun, istikrarlı olursan bu hafta selincim oylama yapar alır seni listeye. takımlardan onay almak gerekiyor diskalifye olmuştunya ondan. hafta perşemvbe hatırlat gene oldumuBen haftaya listede miyim? ??
Siz varsınız bu cümlen bile beni mutlu ediyor :)gayet iyi hiçde yavaş değil
kendinden sende memnun ol tadını çıkar 79 un çok üzüldün yeter bitanem
bu hafta kapışma var sen seversin kapışmaları![]()
Tamam hatırlatayımpaylaşım yeterli olsun, istikrarlı olursan bu hafta selincim oylama yapar alır seni listeye. takımlardan onay almak gerekiyor diskalifye olmuştunya ondan. hafta perşemvbe hatırlat gene oldumuSekerPancarii selin kaptanına
![]()
Kilolar azaldikca verme hızı yavaşlayabilir tatlim takilma yavas gitsin kalıcı olsun inşallahÇok teşekkür ederim ablacım ama kilo vermem yavaşladı sanki