- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #120.061
Kizlar bilgisayarim yok telden menu tablosunu yapamıyorum
RengarenkNesli
canim bi el atar msn listeye 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmemerhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza inş. en kısa zamanda kurtuluruz kilolardan.![]()
♥YENİ TAKIM İÇİ KURALLAR ♥merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza inş. en kısa zamanda kurtuluruz kilolardan.![]()
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmeHerkes selamlar.bende araniza yeni katildim.kendimi bir dahaki mesajimda ablatirim.simdi bire giden oglumu hazirlamam lazim![]()
♥YENİ TAKIM İÇİ KURALLAR ♥Herkes selamlar.bende araniza yeni katildim.kendimi bir dahaki mesajimda ablatirim.simdi bire giden oglumu hazirlamam lazim![]()
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza inş. en kısa zamanda kurtuluruz kilolardan.![]()
hosgeldiniz kizlarHerkes selamlar.bende araniza yeni katildim.kendimi bir dahaki mesajimda ablatirim.simdi bire giden oglumu hazirlamam lazim![]()
kizlar kusura bakmayin telden liste yapmYa calistim olmadiBu harika uygulama ile!
Artifex Smart Office
iPhone ve iPad için:
http://itunes.apple.com/app/smart-office/id504520620?mt=8
Android için:
https://market.android.com/details?id=com.picsel.tgv.app.smartoffice&hl=en
bada için:
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000089108&listYN=Y
Symbian için:
http://store.ovi.com/content/44983
Hoşgeldin aramıza :)merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza inş. en kısa zamanda kurtuluruz kilolardan.![]()
Hoşgeldin aramıza :)Herkes selamlar.bende araniza yeni katildim.kendimi bir dahaki mesajimda ablatirim.simdi bire giden oglumu hazirlamam lazim![]()
sac böreği bugun telafi et yapışmasın bitanemPazar menu
Sabah 2 dilim peynirli kızarmış ekmek biber kızartması 3-4 tane patates Kızartma çay
Akşam yemeği 3 tane saç böreği yedim
Evet fazla oldu biliyorum
Su 2 litre
malesef olaylar insanı baya etkiliyor ama hayatta devam ediyorEvet ankaradayız. Ben dün kitap almak için mecburen strazburg caddesine gittim. Sakindi etraf galiba insanlar korkudan oralara gitmemiş. Bende korkarak gittim açıkçası ama almam gerekiyodu. Diyecek bir söz kalmıyo tesadüfen hayattayız.
halleyi bugun telafi et bitanem bencedeİyi akşamlar kızlar :) pazar menum
Sabah bir tane krep peynir zeytin yumurta
Öğlen nar
Aksam tepside patlıcan kebabı ayran
Gece 1 paket mini halley
1 lt su 10 000 adim
hoş geldin yelizim telafiye başladın dimi kahvaltı harika görünüyor bende bu hafta evdeyim 2 öğün besleneceğimgunaydin
2 gundur misafir agirlamaktan giremedim kizlar kizlari gonderdim simdi kahvalti hazirliyorum kendime en karataylisindan hemen bu haftaki listeyi yayinlayayim kaptanim yeni gelen arkadaslari sen eklersin ben telden yapiyorum olmuyo
♥YENİ TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek
Ve ödül kilo vereceğiz
Uyulmucak kurallar değil kizlar hep birlikte kurallara uyarsak daha güzel kilolar veririzumarım yeni kurallarimizi beğenirsiniz
![]()
buyutmuşşun selincim maşallahOohh yarasın miniğe kaç yaşındabenim prensesim 3 yaşında olcak kasimda
![]()
el atarım ben musait olunca şimdi teldeyim bendeKizlar bilgisayarim yok telden menu tablosunu yapamıyorumRengarenkNesli canim bi el atar msn listeye
![]()
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza inş. en kısa zamanda kurtuluruz kilolardan.![]()
hoşgeldiniz kızlar aramıza azminiz daim olsunHerkes selamlar.bende araniza yeni katildim.kendimi bir dahaki mesajimda ablatirim.simdi bire giden oglumu hazirlamam lazim![]()
ben el atarım akşama doğru yelizim yapamadınsa uğraşmaay yine olmadi poffff