- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #120.241
Ben biraz 10 .takima casusluğa gidiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim muhtemelen dis cikartiyordur ama sen yine de bi idrar ve kan tahlili ver benceKizlar 8.5 aylık kızım 2 gündür huzursuz uyumuyo yemiyo ek gıda sadece emmek istiyo ama sütüm yetmiyo.ağzını kesinlikle açmıyo.çatlıcak gibi ağlıyo.neyapcamı şaşırdım çok kötüyüm
Kizlar 8.5 aylık kızım 2 gündür huzursuz uyumuyo yemiyo ek gıda sadece emmek istiyo ama sütüm yetmiyo.ağzını kesinlikle açmıyo.çatlıcak gibi ağlıyo.neyapcamı şaşırdım çok kötüyüm[/Q
bademcikleri iltihaplanmış olabilir. görümcemin oğlu da aynı dediğin gibi olmuştu. kaynanam bi çay kaşığıyla diline bastırıp kusar gibi yapmasını sağladı. çocuk hemen sütünü emmeye başladı. bi dene denerim
Kizlar 8.5 aylık kızım 2 gündür huzursuz uyumuyo yemiyo ek gıda sadece emmek istiyo ama sütüm yetmiyo.ağzını kesinlikle açmıyo.çatlıcak gibi ağlıyo.neyapcamı şaşırdım çok kötüyüm
Kizlar ben 58 kilo ile hamile kaldim 75 kiloydum doğumdan sonra ve kendime 1 tane siyah pantolon başka hiç bişey almadim taaki zayifken giydigim pantolonlara girene kadar sonra alışverişe başladım çoğu kişi ben 2 kilo verdim diye sevinirken ooo daha 20 kilo vercen deeee o pantolonlara gircen diye umutsuz bakarken ben kendime inandim ve o pantolonlarimi hala çok severek giyyorumbirazdan profilime vücudumun fotosunu koyarim bakin bakem
![]()
Tşk.ederim canım geniz akıntısı dedi doktor damla verdi.şimdi onuda denerim çok sağol canımbademcikleri iltihaplanmış olabilir. görümcemin oğlu da aynı dediğin gibi olmuştu. kaynanam bi çay kaşığıyla diline bastırıp kusar gibi yapmasını sağladı. çocuk hemen sütünü emmeye başladı. bi dene denerim
Canim benim çok geçmiş olsunKilom 73.0 olmuş artıdayım yanidün parmaklarim yandı oyüzden menümü yazamadim pazartesi menum
Sabah bugday ekmeği ile tost
Ara yesilcay
Oglen Patlıcan salatası
Aksam Güveç ayran
Nar
Süpermiş.benimde bebiş durmayınca annemi çağırdım geldide yemeğimi sporumu öyle yaptım.annelerimizde olmasa naparız.Eşim gelmeden hemen sporumu yapiverdimhızlı hızlı yaptim 15 dk sürdü
♥ 30 twist haraketi ( 2 kilo ağırlıkla)
♥ 30 kedi pozisyonunda arkaya tekme(2kilo ağrlkla)
♥ 30 köpek işeme haraketi ( 2 kilo ağrlkla)
♥ 30 istiridye haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 selülit savar haraketi (2 kilo agrlikla)
♥ 30 köprü haraketi (2kilo agirlkla)
♥ 15 iki bacak aşağı yukarı (2kilo agrlkla)
♥ 30 makas (2kilo agrlikla)
♥ 50 yarim mekik
♥ 50 squat (2kilo ağrlkla)
♥ 100 thing master aletiyle iç bacak çalışma(yarisi minik paslar halinde)
♥ 30 thing master aletiyle göğüs çalışma
Ve soğuma![]()
ay canim gecmis olsun iyi misin simdi neyle yandinKilom 73.0 olmuş artıdayım yanidün parmaklarim yandı oyüzden menümü yazamadim pazartesi menum
Sabah bugday ekmeği ile tost
Ara yesilcay
Oglen Patlıcan salatası
Aksam Güveç ayran
Nar
Evet canim haftasonu kaçırmalarina karşı pazartesileri tatilcaz önlem almak içinçok iyi tatlim cumaya eminim çok daha assalari görürsün
![]()
Saol kaptanım ocağın üzerinde tepside yemek istiyordum sonra daldım elimle tuttum kaldırdım parmaklarım yapisti tepsiye oyuldu sisti sol elim allahtan yine isimi gücümü yapiyorum..canım ya çok kacirdim haftasonu artıdayım yarın protein gubu yapayım ozaman et tavukmu yicemCanim benim çok geçmiş olsuniyi msn şimdi
Menün güzel canim neden oldu arti yarin sende protein günü yap kendine güzel bi menü hazırla artidan eser kalmaz![]()
Canim benim saol tepsiyi ocakta ısıttim geri unuttum tuttum parmaklarim yapistiay canim gecmis olsun iyi misin simdi neyle yandin