Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İlk başlarda daha hızlı veriyordum sanki niye böyle :KK43: bozmuyorum da çok da dikkat ediyorum . Tartıya çıkarken daha fazla vermişimdir diye düşünüyorum ama öyle olmuyor :KK43:
canim benim.cunku once sudan kaybedersin onun icin hizki verdim zannedersin sen devam et az veya cok illaki gidecektir kilolar

benim tek sorunum göbeğim. eşim dün akşam gözlerini kocaman açıp ya sen gitgide daha çok kilo alıyorsun dedi. sadece o da değil herkes göbeğime hayret ediyor. masajlı hulahop almayı düşünüyorum. beli ve göbeği inceltiyormuş. sözde bu ay alışverişe çıkacaktım. kilo veremedim diye vazgeçtim alışverişten.

İlk başlarda daha hızlı veriyordum sanki niye böyle :KK43: bozmuyorum da çok da dikkat ediyorum . Tartıya çıkarken daha fazla vermişimdir diye düşünüyorum ama öyle olmuyor :KK43:

Canim daha cok verdigimizi zannediyoruz tartıda birden kilomuzun indiği görünce. Ama gidenlerin çoğu su .şimdi az az kilomuz iniyor ama yağdan veriyoruz insallahh. :KK49::KK49:1 haftada tartıda 5 Kilo eksildiğimı biliyorum .

Yavaş yavaş kalıcı kilolar veririz hepimiz insallah:KK73::KK73::KK73:En Büyük KKEn Büyük KK

♥YENİ TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek

I ikbal_sevde tatlim cumadan kilo artışın olduğu için bugün protein günü yapacaksın ama bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek pilav makarna vs de yemiceksin canimcim oldu mu :KK19:

Tamam kaptancigim anlaşıldı :KK9::KK9:

Bugün protein günü seni bekler canim eminim yarina en az 800 gr gitmiş olur artinin hepsini yok etmeye çalış tatlım bide pilini değiştir istersen tartinin ama emin ol protein günü seni hiç zorlamicaktir başla hadi kahvaltidan peynirli omlet yiyebilirsin mesela :KK66:

Tamam bugün proteiiin günümmm
Yaşasıiin çok severim zaten.:KK76::KK76: Yumurtami yedim kaptanm yarn tekrarmi tartilcam beno_O

benim tek sorunum göbeğim. eşim dün akşam gözlerini kocaman açıp ya sen gitgide daha çok kilo alıyorsun dedi. sadece o da değil herkes göbeğime hayret ediyor. masajlı hulahop almayı düşünüyorum. beli ve göbeği inceltiyormuş. sözde bu ay alışverişe çıkacaktım. kilo veremedim diye vazgeçtim alışverişten.

Canım üzülme eminim çok güzel kilolar verir o göbişi yok edersin ;) o zamanda göbişine laf edenler daha çok şaşırır ve helal olsun sana derler ;)

Tamam bugün proteiiin günümmm
Yaşasıiin çok severim zaten.:KK76::KK76: Yumurtami yedim kaptanm yarn tekrarmi tartilcam beno_O
Hayır canim protein gününden sonra bence artinin büyük bölümü gider cumaya kadar aksamlari da hafif tuttun mu artinin yerini eksi alir bence:KK5:

Bu laflar seni gaza getirsin iyce hirslan canim sonra övgüleri toplucaksin :KK73: göbek için abs workout women yaz youtube a ordan hergün 4 5 dklik egzersizlerle toparlarsin göbüsü canim:KK49:

Çok güzel menun canim özellikle döner ekmeğin sadece içini yemen çok güzel dışarda da olsak az yemenin yolu var :KK19:şekeri azaltarak değilde birden biraksan daha iyi oluyor canim bi süre sonra nasil şekerli içmisim diyor insan çok daha lezzetli geliyor çay:KK50:

Aynen oyle valla ben birden bıraktım normalde cok cay icmeyi seven biri degilimdir ama mesela kahve tiryakisi sayilirim kahveyi sekersiz icince dedim yani aslinda ben kahve icmiyomusum onceden :D bitki caylari da sekersiz cok daha guzel oluyo :) normal cayi da sevmedigim icin sekerli sekersiz farketmiyo bana ondan kolay oldu birakmam :)

Bi sure sonra vücut yeme duzenine alıştığı icin direnmeye basliyo olabilir spor yapiyo musun takip edemedim ama spor da cok etkiliyo ben de geçen hafta veremedim mesela cunku hic spor yapmiyorum kac haftadir biraz spora agirlik vermeye calis bence bazen de yediklerini ictiklerini ne biliyim ogun sayisini falan degistirmekte fayda vardır sanirim hani cok emin degilim bi arastirmak lazim ama

günaydın kızlar
ben de tartıldım 60 çıktım. tartı da bozuk galiba çok acil digital tartı almam lazım. anca haftaya annemlere gidince alabilirim.

Ya ben de normal tarti kullaniyorum ama neyseki beni idare ediyo kulustur :D benim de almam lazim yakin bi zamanda arastiricam ya

Bolgesel demek ki ya kilonuz da cok degil aslinda yani umarim halledersiniz :) bu arada o alisveris seyi de super bizimkiler mesela surekli bana diyolar alisverise gidelim bi üst bas alalim diye yok diyorum ben eskilerle idare ederim alisveris hakkımı kilo verince kullanicam :D hem binevi motivasyon kaynagi oluyo :)

Deniz haniiiimmm:KK12:kaçamaklarıniz sık oluyor gibi:KK20: sabah cumadan fazla çıkarsan protein gününe başla canım bugün en az 30 dk tempolu spor yapiyorsun ve menün takibimde akşam yemeğin hafif olsun oldu mu canimcim:KK19:bu arada geçmiş olsun fıstığım :KK60:
Her gün tartilayim mi kaptan??
Bugun 12de kalktim sadece yesil cay ictim. Cumaya kadar agzima sagliksiz bir sey sokmuyorum canisiiii

Back
X