Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar kızlar
Forumu çorba gibi yaptık bugün :oops::oops::oops:
Allah kaptanimiza kolaylik versin :KK31:

Bugünkü menüm

Sabah
3 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Yarım armut

Ara
Makarna salatasi 2 -3 yemek kasigi
Yeşil çay
Kahve
4 -5 yudum kabak tatlisi ve pasta

Aksam
1 yumartadan lorlu omlet
3 -4 yemek kaşığı etli patlıcan
Yoğurt
Ayran

Sonra
3 cigkofte

Bugün kendmi bu kadar tutabildim :KK61:.buzdolabı ağzına kadar çok güzel şeylerle dolu komsularimiz saolsunlar pasta börek gibi seyler cok getirdi bu ara
Ben de yemek istiyorum hepsindenn yaa :mad::mad::mad:
İnşallah hedefime ulasirim ve az az da olsa hepsinden yiyebilirim:KK72::KK72::KK72:

Kaptancigim sporum bu hafta geçen haftaya göre baya zayıf evde yaptım bir gün dünde 10000 adımdan fazla yürüdüm birazdan da komsumla yürüyüşe cikcam insallah
Çorba ki ne çorba kaptan çıldırıyodu az daha :KK53: menü idare eder canim kabak tatlısı içtin heralde 4 5 yudum:KK48:nasil gözün döndüyse yuttun heralde:p ama dikkat et pazartesi arti çıkarsan biliyosuun :KK33: hem haftaya listedesin hadi bakalim güzel bi yüzdeyle başla dimi ama:KK60:

Menumu de yazayim

Sabah
Sabah saat 8de beyaz peynir domates salatalik annemin kendine yaptigi tosttan 2 isirik aldim canim cekti diye yaninda da ceviz ve badem ve yarim bardak sekersiz cay

Oglen
Saat 1de 3 nugget yaninda sogus domates salatalik 1 gunkurusu kayisi 1-2 tane badem ve ceviz ve 1 bardak sekersiz sutlu kahve

Ara
Oglen tavuk falan az geldigi icin aciktim o yuzden saat 4 gibi gene sagolsun annecigimin koydugu elmami yedim :)

Aksam
Saat 8de ( kaptanim 6dan sonra yemeyin dedin ama ben genelde okuldan ancak bu saatte geldigim icin biraz gece kalabiliyo) 1 kase tavuk corbasi yaninda 2 kasik kabak ve salata

Su 1.5 litre kadar
Spor 45 yuruyus

Kaptanim haftanin her gunu ben okula gidip gelirken 2 durak kadar yuruyorum yani rutin olarak onun disinda ekstra bisey yapamadim bu hafta bakalim dersten sonra halim kalirsa yapmaya calisicam bugun
Anne yine imdada yetişmiş denizcim :KK68:çok güzel menü akşaminda çok hafif olmuş:KK19: senin yürüyüşler güzel bence denizcim ne kadar yaparsan o kadar iyi tabi:KK28:

Slm kızlar yarışma için teşekkürler galiba biz kazandık :KK70: tekrar yarışmaktan keyif duyarız ilerleyen haftalarda kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Bide oooo pastayı yemeyin sakin :KK70:
Kimse beğeni yapmamış bu msja enteresan :D tebrikler erikcim gelcem sizin takima tebrike:KK60:

Herkese selamlar
Iftar menumu yaziyim.bir tabak corba+ bir bucuk yogurtlu gul boregi + iki baklava
Malesef kotu bir iftar oldu.ama evde olunca dayanamadim.ben tatliya dayanamiyorum hic olmamasi lazim.
Menu listesini bugun doldurdunuzmu arkadaslar yoksa benmi gormedim
Bu menüye yorum yapamıyorum:KK47:canim ikisinden de çok canin çektiyse tadabilirdin bir buçuk gül böreği çooook doyurucu bi miktar baklava hiiiiç olmamış :KK35: kać gün spor yaptin bu hafta (sağlık propleminden spor yapamayan sen miydin canim hatirlayamadim)
  • Bu 7 gün akşam yemeklerinde tatli ekmek pilav makarna vs hiç bişey yemiyorsun canim lütfen cezani uygula 7 gün özel takipde menülerin:KK75:

menüm:
iki tane sarma
salata yoğurt
Sende oruçluydun demi canim böyle hafif bi iftar yapip 1 1 buçuk saat sonra meyve ara öğünü yapsaniz süper olur oruç insanin gozu dönüyor ama boll su için
Senin menun gayet güzel canim afiyet olsun:KK19:

Bende menümü yazim Hayırlı akşamlar bu Arada
8.00 beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık maydanoz bi iki lokma ekmek 1 kupa bitki çayı
10.00 1 avuç leblebi 1 elma
12.00 1 fincan sütlü bol tarçınlı kahve
13.30 5 yemek kaşığı etli sebze yemeği 4 kaşık yağsız makarna bol Salata yarım bardak ayran
15.00 1 kupa yeşil çay
17.00 1 meyva
19.00 balık ve salata
Şimdi bi bardak nane limon içiyorum
14 bardak su içtim yatan kadar 2 4 bardak daha içerim
Bide bugün 2 badem şeker yedim çünkü çok başım ağrıdı o yüzden yedim
Gayet güzel bi menü afiyet olsun canim haftada en az 3 gün spor kuralimiz var tatliş haftaya uygulamaya başla alışkınsin sen spora;)

T

Ya şekersiz içmeyi sevmiyorum.biara şekeri bıramıştım ama hiçbişeyden zevk alamadım 1 yıl.şimdi yine başladım
Baya da bırakmışsin canim alışamadın demekki ben 3 ü bi arada kahveye bile 4 5 kaşık şeker atardim hiç azaltmayi denemedim birden kestim şimdi çayda kahvede daha lezzetli :KK50:

TAKIM İÇİ KURALLAR ♥
1.Pazartesi günü tekrar kilo bildirilecek ve haftasonu kilo alanlar pazartesi protein günü yapacak ayrıca bütün hafta akşam yemeklerinde ekmek (pilav makarna vs) yemeyecek
2.Herkes kendi belirlediği günlerde haftada 3 gün 15 dk(isterse daha fazla) istediği bir sporu yapacak
3.Perşembe akşamları yemekte ekmek pilav vs. yemeyecek ve akşam yemekleri erken yenilecek (mümkünse 6 6 buçuk gibi)
4.Kaçamak yapıldığında kaptanın verdiği spor cezası uygulanacak
5.Sabahları güne 2 bardak su ile başlanıp gün içinde en az 2 litre su içilecek

Anne yine imdada yetişmiş denizcim :KK68:çok güzel menü akşaminda çok hafif olmuş:KK19: senin yürüyüşler güzel bence denizcim ne kadar yaparsan o kadar iyi tabi:KK28:

Tesekkur ederim kaptanimm :)) aynen annem yetisiyo hep imdadima zaten ya kadincagiz sabah erkenden kalkip bana yemek falan hazirliyo ya o olmasa naparim valla bilmiyorum

Aksam cok acikmadim gibi kaptanim aaa bu arada unutmusum ya :( 1 tane de siyah incir yedim o cok oldu tuh eklememisim onu eve gelince canim cekti de annem almis bi tane yedim ben de

Yuruyus valla iyi oluyo kaptanim ya okul yokken evde tikili kaliyodum evde spor yapiyodum neyse ki okul basladi da kosturmacayla hareket ediyorum bi de ek spor yapabilsem evde super olucak bacaklarim acayip farketti zaten ya yarin olcumlerimi paylasirim burda ilk basladigin zaman her yerimi olcmustum mezureyle bi de gecen haftasonu olcum aradan 2 ay gibi bi sure gecti ve baya farketmis cok mutlu oldum :) yarin yaziyim buraya da unutmazsam :)

Tesekkur ederim kaptanimm :)) aynen annem yetisiyo hep imdadima zaten ya kadincagiz sabah erkenden kalkip bana yemek falan hazirliyo ya o olmasa naparim valla bilmiyorum

Aksam cok acikmadim gibi kaptanim aaa bu arada unutmusum ya :KK43: 1 tane de siyah incir yedim o cok oldu tuh eklememisim onu eve gelince canim cekti de annem almis bi tane yedim ben de

Yuruyus valla iyi oluyo kaptanim ya okul yokken evde tikili kaliyodum evde spor yapiyodum neyse ki okul basladi da kosturmacayla hareket ediyorum bi de ek spor yapabilsem evde super olucak bacaklarim acayip farketti zaten ya yarin olcumlerimi paylasirim burda ilk basladigin zaman her yerimi olcmustum mezureyle bi de gecen haftasonu olcum aradan 2 ay gibi bi sure gecti ve baya farketmis cok mutlu oldum :) yarin yaziyim buraya da unutmazsam :)
Afiyet olsun canim incir iyidir:KK19: yaz mutlaka ölçülerini bakalim:KK60:ahh annelerimizin hakkını odeyemeyiz öp annecini benim için:KK68:

Back
X