Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah rüyamda zayıfladığımı gördüm birde kucağımda çok tatlı bir :KK46:vardı tombiş benim gibi beyaz tenli idi ama cinsiyeti sanırım erkekti çok güzeldi hatırladım çok Mutlu idim şuan ağlıyorum duygulandım :KK61:
Allah imm sana ve tüm isteyenlere hayirli bebişler nasip etsin onlar canimiz evimizin neşesiii:nazar::KK200: canımmm benim inşallah güzelce zayiflayip çok zarif bir anne olacaksin:KK68::KK60:

Kocamı yılbaşından sonra gitti memleketine sezon açılıncaya kadar gelme dedim çünkü ona kırgın ve kızgınım ama işte dilimiz başka yüreğimiz başka 2 hafta sonra perşembe gelirim dedi hergün mesaj atıyor özledim diye dengesizmiş ya ben Adam olmam:KK61:
Aayyy birileri ćokkk özlemiş :KK68: birak azcik özledim diye kivransin arada iyi olur öyle:KK30:

Tarcon hic aklima gelmemisti canim iyi oldu soyledigin tesekkur ederim:KK15:

Ya bana da gonder bana daa. Ben hep stresli ruyalar goruyorum bu ara. Hep bi yerlere yetisme telasindayim ruyamda. Cok yorgun uyaniyorum ruyada kosturunca:KK53:

Amaaan o 3 Tabak sayilmaz ki o zaman:KK48:

Duzene sokacagim zaten canim. Bitsin kurtulayim.
Peki bu durum tedavi icine giriyor mu ki? Listeye alinmam icin soruyorum.:KK64:

Granul kahveyi sutlu ve tarcinli icmek yag yakiyordu diye hatirliyorum. Isteyen yapabilir bence. Guzel de oluyor tadi.

Sutu kabuk tarcinla isitip kahve ekleyip iciyordum ben bi ara
Aaaa bak bu olabiliiirr :KK58: ama sen bu ilaci kullanmadan kilo almaya başlamadin dimiii ?kullandiktan sonra oldu
Sıcak tarçınlı süt çok seviyorum bende:kk77:

@kitap_asigi senin yine bir yerlere koşturma rüyası görüyormuşsun ben haftada 3 gün aynı rüya bıktım bugün ki güzeldi duygulandırdı gece hazır olun @Sudbanazenin ile ikinizide göndereyim bende sütümün içine mutlaka kabuklu tarçını ekler içerim kahvelide deneyeyim olmazsa

Valla ben de biktim ya insan ruyada bile stresli olur mu ben oluyorum. Yok sinava yetismeye calis yok servisin arkasindan kostur vs. Cok kotu bi durum su ruyalarin kotu olmasi ya..

SekerPancarii SekerPancarii
Aslinda bimeks gibi elektronik marketlerinde de olabilir pil. Ben ordan iyi bi fiyata aldim diye hatirliyorum.

Aaaa bak bu olabiliiirr :KK58: ama sen bu ilaci kullanmadan kilo almaya başlamadin dimiii ?kullandiktan sonra oldu
Sıcak tarçınlı süt çok seviyorum bende:kk77:
Bunu net soyleyemem amao_O

Ilactan sonra cok asiri yemeye basladim bundan eminim de ilactan once hic kilo almadim desem yalan olabilir:oops:

Yediklerin güzel Canım saklamana gerek yokmuş ne derler Derviş'in fikri neyse :KK53:zikri oymuş bu aralar canım kızartma çekiyor :KK70::mad:
:KK59: dikkat et kizartmayi ağzına götürürken beni arkanda bulabilirsin 75 kilo olduğumda sana kaçamak hakki var ondan erken olabilemez:KK59:oda bi kereye mahsus bi kaçamak olacak sonra yine kacamaksiz diyete devam:KK59: ajan misali takipteyim demedi deme:KK59:

Back
X