- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.341
Yanlardan fışkıran pörtlengeçlerine sor izin verirlerse yeersin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlardan fışkıran pörtlengeçlerine sor izin verirlerse yeersin![]()
Aynen canim herifler daha fazlasini bile haketse bazen kalbe söz geçmiyor![]()
Süper bir karikatür
Kaçamak yaparken hefesimi ensenizde hiissediinnnTamamdır kaptankorkuyorum senden
![]()
Kuzum senin hedef kilo kaç bence sen 1 aya 63 e iner girersin o listeye
Kaçamak yaparken hefesimi ensenizde hiissediinnn![]()
San mantilari gotururken bu kadar kisinin nefesi ensende firtina koparmadi mi kaptanKaçamak yaparken hefesimi ensenizde hiissediinnn![]()
Hissediyorum o gunler cok yakin o gun kaptan bizim tabaklarimiza bakip ic cekecekYok ben nefesini degil dün yediğin turşuları düşünerek iç geçiriyorum bir vereyim şu kiloları turşu ve kısır günü yapıcam
fotoğraf çekip seni etiketleyeceğim günün hayali ile yaşıyorum
![]()
Zaten ilk kilolar çabuk gider tatlim bak her hafta 700 gr 1 kilo civari versen listedesin kuzum menülerin süper yaparsin sennOnce bi 60i 59u gorup sonra duruma gore 55e cekmeyi dusunuyodum ben hedefi kaptan. Insallah 1 aya verebilirim![]()
Aayyy miyaaavYok ben nefesini degil dün yediğin turşuları düşünerek iç geçiriyorum bir vereyim şu kiloları turşu ve kısır günü yapıcam
fotoğraf çekip seni etiketleyeceğim günün hayali ile yaşıyorum
![]()
Bende üst Metin'de turşudan bahsettimSan mantilari gotururken bu kadar kisinin nefesi ensende firtina koparmadi mi kaptan
Hadi mantidan gectim bizim minnak kedimizMiyav_su 1 haftadir tyrsu tursu diye inlerken elin o tabaga nasil gitti bunu bize nasil yaptin kaptan
Iyi acıtasyon yaptim mi kızlar![]()
Bi esinti vardi demek o sizden geliyoduSan mantilari gotururken bu kadar kisinin nefesi ensende firtina koparmadi mi kaptan
Hadi mantidan gectim bizim minnak kedimizMiyav_su 1 haftadir tyrsu tursu diye inlerken elin o tabaga nasil gitti bunu bize nasil yaptin kaptan
Iyi acıtasyon yaptim mi kızlar![]()
Hayır degil 500 gr 2 kg versem bile yemiyecem seniAayyy miyaaav![]()
bak anlaşalimm bu hafta 500 gr ver cuma günü doyasıya turşu yee ne dersin
ama 500 grdan assaşini verirsen yook
![]()
Ama dün kırdın zincirlerini bebegimBi esinti vardi demek o sizden geliyodu![]()
valla yerken burasi hiç çıkmadi aklımdan ama ben insanliktan çıktım
ama bugünkü menümü görünce utanacaksiniz bu söylediklerinizden
![]()
Takimin maskarasi oldun kaptan iste simdi biz burda kuzu cevirsekte cok kimse tinlamazda insanin adi kaptan olunca yedigi yagda yumurta bile niye haslamadinda tavada yaptin diye goze batarBi esinti vardi demek o sizden geliyodu![]()
valla yerken burasi hiç çıkmadi aklımdan ama ben insanliktan çıktım
ama bugünkü menümü görünce utanacaksiniz bu söylediklerinizden
![]()
Kız ne Zaman çevirecez kuzuyu bayılırımTakimin maskarasi oldun kaptan iste simdi biz burda kuzu cevirsekte cok kimse tinlamazda insanin adi kaptan olunca yedigi yagda yumurta bile niye haslamadinda tavada yaptin diye goze batar![]()
Kiz mal sahibine cekmezse haram olur derler bizdeBende üst Metin'de turşudan bahsettimcanımsın hislerime tercüman oldum yalnız ben minimak kedi olamam olsam olsam yarmagülün kedisi olurum
Kiz ne kuzusu hele 6 lı rakkamlari bi gorelim dana cevurecez DANAKız ne Zaman çevirecez kuzuyu bayılırım![]()
Kiz mal sahibine cekmezse haram olur derler bizde
Iste bizim pisiciklerde bize benziyor
Benin kedimin onune et koysan yemezdi ama ekmek hastasiydi ayni ben![]()
Bence şanımıza yakışmaz bebeğim deve çevirelimKiz ne kuzusu hele 6 lı rakkamlari bi gorelim dana cevurecez DANA![]()