Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaçamak yaparken hefesimi ensenizde hiissediinnn:KK53::confused::KK62:
San mantilari gotururken bu kadar kisinin nefesi ensende firtina koparmadi mi kaptan :KK70:

Hadi mantidan gectim bizim minnak kedimiz Miyav_su Miyav_su 1 haftadir tyrsu tursu diye inlerken elin o tabaga nasil gitti bunu bize nasil yaptin kaptan:mad:

Iyi acıtasyon yaptim mi kızlar:KK71:

:KK57::KK57: Yok ben nefesini degil dün yediğin turşuları düşünerek iç geçiriyorum bir vereyim şu kiloları turşu ve kısır günü yapıcam:KK53::KK70::KK70:fotoğraf çekip seni etiketleyeceğim günün hayali ile yaşıyorum :KK70::KK70::KK70:
Hissediyorum o gunler cok yakin o gun kaptan bizim tabaklarimiza bakip ic cekecek:KK71:

Once bi 60i 59u gorup sonra duruma gore 55e cekmeyi dusunuyodum ben hedefi kaptan. Insallah 1 aya verebilirim o_O
Zaten ilk kilolar çabuk gider tatlim bak her hafta 700 gr 1 kilo civari versen listedesin kuzum menülerin süper yaparsin senn:KK19: ama o izin kilosuna dönene kadar aslaaaa kaçamak yokkk tamam mii:KK5:

:KK57::KK57: Yok ben nefesini degil dün yediğin turşuları düşünerek iç geçiriyorum bir vereyim şu kiloları turşu ve kısır günü yapıcam:KK53::KK70::KK70:fotoğraf çekip seni etiketleyeceğim günün hayali ile yaşıyorum :KK70::KK70::KK70:
Aayyy miyaaav :D :D bak anlaşalimm bu hafta 500 gr ver cuma günü doyasıya turşu yee ne dersin:KK8: ama 500 grdan assaşini verirsen yook:KK31:

San mantilari gotururken bu kadar kisinin nefesi ensende firtina koparmadi mi kaptan :KK70:

Hadi mantidan gectim bizim minnak kedimiz Miyav_su Miyav_su 1 haftadir tyrsu tursu diye inlerken elin o tabaga nasil gitti bunu bize nasil yaptin kaptan:mad:

Bende üst Metin'de turşudan bahsettim :KK70::KK70:canımsın hislerime tercüman oldum yalnız ben minimak kedi olamam olsam olsam yarmagülün kedisi olurum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 33

Bi esinti vardi demek o sizden geliyodu :D :D valla yerken burasi hiç çıkmadi aklımdan ama ben insanliktan çıktım :D ama bugünkü menümü görünce utanacaksiniz bu söylediklerinizden:63:

Bi esinti vardi demek o sizden geliyodu :KK70: :KK70: valla yerken burasi hiç çıkmadi aklımdan ama ben insanliktan çıktım :KK70: ama bugünkü menümü görünce utanacaksiniz bu söylediklerinizden:63:
Takimin maskarasi oldun kaptan iste simdi biz burda kuzu cevirsekte cok kimse tinlamazda insanin adi kaptan olunca yedigi yagda yumurta bile niye haslamadinda tavada yaptin diye goze batar:KK53:

Bende üst Metin'de turşudan bahsettim :KK70::KK70:canımsın hislerime tercüman oldum yalnız ben minimak kedi olamam olsam olsam yarmagülün kedisi olurum
Kiz mal sahibine cekmezse haram olur derler bizde

Iste bizim pisiciklerde bize benziyor

Benin kedimin onune et koysan yemezdi ama ekmek hastasiydi ayni ben:KK53:

Back
X