- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.361
Su mutfak kedisine bittim keske benim olaydi beraber mutfaga girip kek pasta neyin yapardik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su mutfak kedisine bittim keske benim olaydi beraber mutfaga girip kek pasta neyin yapardik
Bence en iyisimi biz sürü çevirelim bu takima anca yeter biri yer biri bakar kiyamet ondan koparmisBence şanımıza yakışmaz bebeğim deve çevirelim![]()
Ama kaptana vermeyelim o mantiyla kaarnini doyurus nede olsaBence şanımıza yakışmaz bebeğim deve çevirelim![]()
Birde bunlara bak tam bizim kedimiz olmaya adaySu mutfak kedisine bittim keske benim olaydi beraber mutfaga girip kek pasta neyin yapardik
Ama kaptana vermeyelim o mantiyla kaarnini doyurus nede olsa![]()
Bence en iyisimi biz sürü çevirelim bu takima anca yeter biri yer biri bakar kiyamet ondan koparmis
Canim bende bekliyorum ama ben mi gunu yanlis hesapladim geciktim mi bilemedim bide onun stesi sardi olsaydikta gecseydi su sislikKızlar cumaya regli olmam gerek inş.düzensizlik yaşamadan olurum.tartı gününe gelcek ama olsun.
İnşallah gelir Can'ım ya şu reglinin gelmesi bir dert gelirken beklemesi sıkıntı oluyor yaKızlar cumaya regli olmam gerek inş.düzensizlik yaşamadan olurum.tartı gününe gelcek ama olsun.
Telefona adet takip Prog indir Canım ben oradan takip ediyorumCanim bende bekliyorum ama ben mi gunu yanlis hesapladim geciktim mi bilemedim bide onun stesi sardi olsaydikta gecseydi su sislik
Benden duymus olma kaptan tursu kupuyle dolasiyomus yanindan hic ayirmiyormus hatta kocaman bi kupasi varmis suyunu icip icip duruyormuşOlmaz ama o bizim kaptanımız kokar onada canı çeker mantı ile yer olmaz mı birde yanında kesin turşu olur
![]()
Ayyy kendimi teknoloji karsisinda ufo gormus masum koylu gibi hissediyorumTelefona adet takip Prog indir Canım ben oradan takip ediyorum
Benden duymus olma kaptan tursu kupuyle dolasiyomus yanindan hic ayirmiyormus hatta kocaman bi kupasi varmis suyunu icip icip duruyormuş
Degil mi kaptan @SekerPancari71
Hatta yedekleyip E postana atıyor adı womanlog benim telefon apple diğer akıllı telefonlarda var mı bilmiyorumAyyy kendimi teknoloji karsisinda ufo gormus masum koylu gibi hissediyorum![]()
Benim canimda salcali makarnayla tursu istediBu kaptan nerde oturuyor ki ziyaret etmek istiyorum
![]()
Makarnayı sen ye ben turşuyu yerim ofBenim canimda salcali makarnayla tursu istedi
Benim canimda salcali makarnayla tursu istediBu kaptan nerde oturuyor ki ziyaret etmek istiyorum
![]()
Tamam kaptana yemege gidelimMakarnayı sen ye ben turşuyu yerim of![]()