- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.381
Gidersek bu resimlerdeki gibi oluruzTamam kaptana yemege gidelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidersek bu resimlerdeki gibi oluruzTamam kaptana yemege gidelim
Zaten ilk kilolar çabuk gider tatlim bak her hafta 700 gr 1 kilo civari versen listedesin kuzum menülerin süper yaparsin sennama o izin kilosuna dönene kadar aslaaaa kaçamak yokkk tamam mii
![]()
Hatta yedekleyip E postana atıyor adı womanlog benim telefon apple diğer akıllı telefonlarda var mı bilmiyorum
Gidersek bu resimlerdeki gibi oluruz![]()
kiz essah boyle oluruz kesin kaptan bize diyetteyiz diye buharda haslanmis brokoliyle su ikram eder
![]()
Yalaaaaaann hepsi iftiraBenden duymus olma kaptan tursu kupuyle dolasiyomus yanindan hic ayirmiyormus hatta kocaman bi kupasi varmis suyunu icip icip duruyormuş
Degil mi kaptanSekerPancarii
Kırıkkale'de oturuyorum tatliş gel buyurBu kaptan nerde oturuyor ki ziyaret etmek istiyorum
![]()
Burada yemek konuşmayi yasakliyoruum kizlarBenim canimda salcali makarnayla tursu istedi
Suna bak sen bide vucudu odem tutmuyo diye bize hava atiyoYalaaaaaann hepsi iftirasadece haftasonlarii
ama bide şöyle bi durum var yerim ben tursu cunku tursu bana ödem yapmiyo regl falan da ödem yapmaz bende ben regldr hiç bi zaman fazla çıkmadimm ficudum ödem tutmiyooo napiiim
![]()
Sonra pedibör meselesine donmesin degil miBurada yemek konuşmayi yasakliyoruum kizlarherkesin okuyup cani çekecek sonra
![]()
kiz essah boyle oluruz kesin kaptan bize diyetteyiz diye buharda haslanmis brokoliyle su ikram eder
![]()
Gelin gelin size haşlama sebzeler yapiiimmTamam kaptana yemege gidelim
Ay hatırlatma kızSonra pedibör meselesine donmesin degil mi![]()
Gelin gelin size haşlama sebzeler yapiiimmyoğurtlan yerik
![]()
He ya zaten hep bizim vücudlarımız suçluSuna bak sen bide vucudu odem tutmuyo diye bize hava atiyo![]()
Abow bizim burdan orası otobüs ile 6 saatKırıkkale'de oturuyorum tatliş gel buyur![]()
Aynen kizlar yemek konuşmayalım diyet yemek tarifi verebiliriz amaSonra pedibör meselesine donmesin degil mi![]()
Bizide böyle kandır doğrumu sende turşu küpümü varYalaaaaaann hepsi iftirasadece haftasonlarii
ama bide şöyle bi durum var yerim ben tursu cunku tursu bana ödem yapmiyo regl falan da ödem yapmaz bende ben regldr hiç bi zaman fazla çıkmadimm ficudum ödem tutmiyooo napiiim
![]()