- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.461
Olsun olsun maç 90 dakika bizim cumaya kadar zamanimiz var bizim biseyler yapip sampiyonluk bayragini dalgalandirmamiz lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun olsun maç 90 dakika bizim cumaya kadar zamanimiz var bizim biseyler yapip sampiyonluk bayragini dalgalandirmamiz lazım![]()
Afiyet olsun canım menün güzelmişMerhaba sporumu yaptim dondum aksam yemegi salata peynirli bu kadar ve bir dilim ekmek
AYyy bide herkeslerin arkasindan nal toplarmisizŞampiyonluk değilde ceza bayrağını dalgandırmayalım
![]()
Hatayi sabah yapmışsın canim malesef kahvaltı bozuk olunca bütün gün denge tutmuyorr kesinlikle bu hafta başka kaçamak yok yarin hemen telafi menüsü ve sporr şu dört gün boyunca asla akşam yemeklerinde karbonhidrat olmasinKizlar ah ah bugün yediklerimi hic yazmasam cok iyi olur.öyle bir istahim varki bugün sanki
Dünyalari yesem doymam o denli yani.herkes cok hafif atlatmis bugünü ne güzel ya ben.sizede oluyomu hic böyle.doyma hissim yok oldu sanki.utanarak da olsa mecburiyetten yaziyim
kahvaltim,2lahmacun (dünden kaldi),1mandalina 10fistik
ara;2ceviz, 2 kuru kayisi ,iki kare bitter
aksam 1tabak corba , yogurt , iki dilim ekmek ,en kötüsü deee3 kasik nutellaoff offf
spor 2saat yürüdüm
Ya biz birden havaya girdik dereyi görmeden paçaları sıvadıkAYyy bide herkeslerin arkasindan nal toplarmisiz![]()
Evet bgün giremedim pek.Yoğun günler yaşıyorum birazAfiyet olsun tatlım bugün pek görünmedin![]()
Hos geldin @masalperisi_ burda hep beraber zayifliycsz insallah
Memnun oldum seda'cim bende 21 yaşında evliyim 3 yaşında kızım var boyum 165 75 kilodan 55 e düşüp 8. Takımdan mezun oldum 14. Takima kaptan oldum sonrabiraz kilo alip 60 a çıkınca tekrar listelere döndüm ve tekrar 55 e indim şimdiki hedefim 53
![]()
He ya havamizdan gecilmiyodu neydik noldukYa biz birden havaya girdik dereyi görmeden paçaları sıvadık![]()
Canim salataligi sıvı halde tuketmenin belli bir nedeni var mi keyfi bir durum muKahvaltım
1 dilim tt ekmek
1 haslanmis yumurta
Yesillik
1 bardak ihlamur
Öğlen
3 adet sebze köfte
1 kase pul biberli yoğurt
2 dilim tt ekmek
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase marol salatasi
1 dilim tt ekmek
ara öğün
1 portakal
1 elma
1 salatalik bilendrda sivi haline getirdim ictim ☺
SekerPancarii
Kızlar bu size motive olsun ve cuma günü güzel eksiler yazın buraya...He ya havamizdan gecilmiyodu neydik nolduk
Afiyet olsun ,iyiymis
Vayyy herkes hafif beslenmis bugun dimi,afiyetler olsun.ekmekte yok..ohhhb
Afiyet olsun tatlim.boynun nasil oldu.sporu ne yapiyorsun bu aralar
Afiyet olsun.selincim senin kahvaltinda keyifli oluyo haa olmak isterdim orda
He birde becerim ve yemek yapma istegim olup mercimek corbasi yapabilmek isterdim
Ya ben yemek yapabilsem kilo almam ha yemek yok diye abur cubur yiyorum cogu zaman...
Merhabalar![]()
Canim salataligi sıvı halde tuketmenin belli bir nedeni var mi keyfi bir durum mu
Canim mercimek corbasi en kolay tariflerden biri. Cogu kisi un kavurup yapar. Ben unsuz yapiyorum. Duduklu tencereye mercimek yag salca baharatlar (ozellikle nane ve kimyon cok yakisiyor) bi de su ekleyip kapat kapagini. Dudukluye ve koydugum su miktarina gore sure degisiyor tam sure vermeyim ama 15 dakikada hazir. Sonra ac duduklunu cek mercimekleri bi guzel el blendirinda. Oldu bittii.
Hosgeldin aramiza canim.![]()
Bugunku menum. Esim olmayinca hep abuk subuk oldu ya onsuz yemek yiyesim gelmiyor hep gecistiriyorum
Sabah
Misir gevregi sut
Ogle
2 kare bitter
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Su cok az ictim bugun malesef. Onu 2 litre yaparim umarim yatana kadar. Yesilcay da icmeyi planliyorum bakalim. Spor da ev temizligi![]()
Olur canım sende sıfır kaçamakKızlar bu size motive olsun ve cuma günü güzel eksiler yazın buraya...
Nişana kadar benim iki kilo vermem lazım en az yani iki haftaya kadar inşallah olur..
Hafta sonlarını da kaçamaksız atlatsam daha iyi olacak ama eşim evdeyken cozutuyorum biraz..Olur canım sende sıfır kaçamak