Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ah ah bugün yediklerimi hic yazmasam cok iyi olur.öyle bir istahim varki bugün sanki
Dünyalari yesem doymam o denli yani.herkes cok hafif atlatmis bugünü ne güzel ya ben.sizede oluyomu hic böyle.doyma hissim yok oldu sanki.utanarak da olsa mecburiyetten yaziyim
kahvaltim,2lahmacun (dünden kaldi),1mandalina 10fistik
ara;2ceviz, 2 kuru kayisi ,iki kare bitter
aksam 1tabak corba , yogurt , iki dilim ekmek ,en kötüsü deee3 kasik nutella :KK53::KK62::mad: off offf
spor 2saat yürüdüm
Hatayi sabah yapmışsın canim malesef kahvaltı bozuk olunca bütün gün denge tutmuyorr kesinlikle bu hafta başka kaçamak yok yarin hemen telafi menüsü ve sporr şu dört gün boyunca asla akşam yemeklerinde karbonhidrat olmasin :stop: önlemini almazsak yapışıverirler :KK11:

Memnun oldum seda'cim bende 21 yaşında evliyim 3 yaşında kızım var boyum 165 75 kilodan 55 e düşüp 8. Takımdan mezun oldum 14. Takima kaptan oldum sonra:21: biraz kilo alip 60 a çıkınca tekrar listelere döndüm ve tekrar 55 e indim şimdiki hedefim 53 :KK39:

ALLAH bagislasin kuzum prensesini ;)

supersin MASALLAH darisi bana kaptanim ;)

Kahvaltım
1 dilim tt ekmek
1 haslanmis yumurta
Yesillik
1 bardak ihlamur

Öğlen
3 adet sebze köfte
1 kase pul biberli yoğurt
2 dilim tt ekmek

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase marol salatasi
1 dilim tt ekmek

ara öğün

1 portakal
1 elma
1 salatalik bilendrda sivi haline getirdim ictim ☺

SekerPancarii SekerPancarii

Kahvaltım
1 dilim tt ekmek
1 haslanmis yumurta
Yesillik
1 bardak ihlamur

Öğlen
3 adet sebze köfte
1 kase pul biberli yoğurt
2 dilim tt ekmek

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase marol salatasi
1 dilim tt ekmek

ara öğün

1 portakal
1 elma
1 salatalik bilendrda sivi haline getirdim ictim ☺

SekerPancarii SekerPancarii
Canim salataligi sıvı halde tuketmenin belli bir nedeni var mi keyfi bir durum mu

Afiyet olsun ,iyiymis

Vayyy herkes hafif beslenmis bugun dimi,afiyetler olsun.ekmekte yok..ohhhb

Afiyet olsun tatlim.boynun nasil oldu.sporu ne yapiyorsun bu aralar

Afiyet olsun.selincim senin kahvaltinda keyifli oluyo haa olmak isterdim orda
He birde becerim ve yemek yapma istegim olup mercimek corbasi yapabilmek isterdim

Ya ben yemek yapabilsem kilo almam ha yemek yok diye abur cubur yiyorum cogu zaman...

Canim mercimek corbasi en kolay tariflerden biri. Cogu kisi un kavurup yapar. Ben unsuz yapiyorum. Duduklu tencereye mercimek yag salca baharatlar (ozellikle nane ve kimyon cok yakisiyor) bi de su ekleyip kapat kapagini. Dudukluye ve koydugum su miktarina gore sure degisiyor tam sure vermeyim ama 15 dakikada hazir. Sonra ac duduklunu cek mercimekleri bi guzel el blendirinda. Oldu bittii.

Hosgeldin aramiza canim.:KK3:

Bugunku menum. Esim olmayinca hep abuk subuk oldu ya onsuz yemek yiyesim gelmiyor hep gecistiriyorum:KK43:

Sabah
Misir gevregi sut

Ogle
2 kare bitter

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek

Su cok az ictim bugun malesef. Onu 2 litre yaparim umarim yatana kadar. Yesilcay da icmeyi planliyorum bakalim. Spor da ev temizligi:KK53:

Canim salataligi sıvı halde tuketmenin belli bir nedeni var mi keyfi bir durum mu

Yok varmis evde kattim öyle canim icecek cekti diye yaptim ☺ bugun diyetimin ilk günü bakalım
Canim mercimek corbasi en kolay tariflerden biri. Cogu kisi un kavurup yapar. Ben unsuz yapiyorum. Duduklu tencereye mercimek yag salca baharatlar (ozellikle nane ve kimyon cok yakisiyor) bi de su ekleyip kapat kapagini. Dudukluye ve koydugum su miktarina gore sure degisiyor tam sure vermeyim ama 15 dakikada hazir. Sonra ac duduklunu cek mercimekleri bi guzel el blendirinda. Oldu bittii.

Hosgeldin aramiza canim.:KK3:

tesekkur ederim canim:KK54:

Bugunku menum. Esim olmayinca hep abuk subuk oldu ya onsuz yemek yiyesim gelmiyor hep gecistiriyorum:KK43:

Sabah
Misir gevregi sut

Ogle
2 kare bitter

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek

Su cok az ictim bugun malesef. Onu 2 litre yaparim umarim yatana kadar. Yesilcay da icmeyi planliyorum bakalim. Spor da ev temizligi:KK53:

Canim baya az yemissin ;)

Back
X