Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Miyav_su Miyav_su canim sen en iyisi perşembe sabahi tartil kilon artidaysa perşembe günü protein günü yap sadece protein tüket iyi kilo verdiyor en azindan artiyi atarsin sen zor kilo veriyorsun çabuk geliyo çünkü :KK19: cumayi riske atmayalim arti kilo olduğu zaman yüzdemiz çok düşüyor buna izin vermeyelim sonra 7. 8. sirada oluyoruz hep neden ilk 3 de olmayalim :( arti kilo istemiyorum hiç kimseden :KK56:

SekerPancari71 .!.:
Canim youtube ye laura London abs workout yaz 10 dk bi video var ben onu yapıyorum hep bugün yapmadim ama yarin kesin yaparım :KK66:
Tesekkür ederim canim SekerPancarii SekerPancarii .cok ise yariyomu peki.benim karnin pek toplanacagindan umudum yok ama.bir sorum daha var canim cok oldum ama.benim gögüsler sarkti biraz sıpalar eme eme.onlar icin ne faydali olur bilgin varmi

Bi daha ki sefer de olacak yanii:KK11: cumaya arti çıkarsan sorarim sana ama:KK12: o zaman yersin petibörü:KK12:
Şaka yaptım kaptanım:KK3:bir daha olmaz zaten arkadaşımda kalıyorum ben böyle yediğim Zaman hasta olurum en son çokonat yediğim Zaman hastanede yattım sabaha kadar 2 tane serum yedim oda korkuttu benden Nasıl yedin diye Şok'a girdi.:stop:

Miyav_su Miyav_su canim sen en iyisi perşembe sabahi tartil kilon artidaysa perşembe günü protein günü yap sadece protein tüket iyi kilo verdiyor en azindan artiyi atarsin sen zor kilo veriyorsun çabuk geliyo çünkü :KK19: cumayi riske atmayalim arti kilo olduğu zaman yüzdemiz çok düşüyor buna izin vermeyelim sonra 7. 8. sirada oluyoruz hep neden ilk 3 de olmayalim :KK43: arti kilo istemiyorum hiç kimseden :KK56:
Tamam kaptanım :KK75::KK55:

SekerPancarii SekerPancarii canim aldim maalesef 75.3 oldum hatta 76.8 idim cumadan itibaren ciddi dikkatle ilk olarak ödemi yolladim..Ama nasil saldimi bilemezsiniz gelsin aburcuburlar gitsin bilemme neler gunde 6 cikolatali gifret yedigim oldu..Anladim bendn adam olmaz tekrar ilk hedef 70..2 ayda 10 kg olabilmk ümidiyle:(

Ama burda 2.5 ayda 9 kilo verdim inanin 2 haftada 4 ünü geri aldim hemen yaaa..Nasil oluo bu hala inanamiyorum:(

Ben suanda yariamicam sadece menumu paylaşıcam hazir olunca yarismak istiyorum müsadenizle:110:

Tesekkür ederim canim SekerPancarii SekerPancarii .cok ise yariyomu peki.benim karnin pek toplanacagindan umudum yok ama.bir sorum daha var canim cok oldum ama.benim gögüsler sarkti biraz sıpalar eme eme.onlar icin ne faydali olur bilgin varmi
Benim karnim toparlandiysa seninkide toparlanir canim çünkü benim karnim acayip sarkikti şimdi baya baya toparlandi :KK49: göğüslere en iyi yarım şinav oluyor benimkini baya toparladi bide ağırlık varsa evde iki eline al otururken dirsekleri kir kollari aç kapa bu da çok iyi toparliyor ben 5 er kiloluk dambillarla yapıyorum eşimin dambillari ama ondan çok ben kullanıyorum:KK48:

P.tesi menusu:
Sabah 1haslanmis yumurta
2 dilim kasar peyniri
Ögelen:yarim muz
1 bardak süt
Aksam:1 tabak yogurtlu ispanak yemegi

Sali Menum
Sabah:1 haslanmis yumurta
2 dilim kasar peyniri
Ögle:yarim dilim tam bugday ek.7 zeytin
Akşam:1 kucuk kutu light ton balikli salata 4 zeytinli

Back