Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada misafirlige gitmeme misafir agirlamama karari aldim..Gervi kisafirlige gidince pek yemem ben ama misafir gekince yaparken hemde ertesi gune kalanlar beni takimdan etti :KK43:
Canım ne Zaman kadar misafir ağırlamıcaz ki yanlış düşünüyorsun az yap hadi fazla oldu diyelim eşine ver komşulara ver gelen insanlara ver ben öyle yapıyorum :KK56:

Takim kurallarini biliyorsun o zaman hatirlatma yapmicam canim ama sormak istediğin varsa sorabilirsin:KK19: 4. Takımda deneme sürecinde miydin yoksa listede yariş halinde miydin kuzum ?:KK58: tekrar hoşgeldin aramiza:KK60:
Hb:KK19:
Listedeydim canım. Kuralları biliyorum ve okeyliyorum istediğim diyeti yapayım da:D
Şimdi yeniden mi deneme sürecim başlıyor. Yeni yarışmacı mı oluyorum nolcak?

Canim aksamlari yemek yemedim tarti gunlerinden once tartida fazla cikmamak icin sadece ayran iciyorum birde hareketsiz bi yasantim var firsat buldukca yuruyuse ciktim hareketsizlikten sonra hareket fazla etki gostrdi diye dusunuyorum
Hareket en önemlisi İnşallah önümüzde ki günlerde daha çok hareket edersin

Hayırlı cumalar
@SekerPancari71 kabul ettiğin için teşekkür ederim.
4 takımda yarıştaydım. Kilo vermem bir hayli yavaş oluduğu için motivasyonumu kaybetmeye başladım. Bende sıvı diyeti ya da yoğurt diyeti gibi bir diyetle kendime ivme katmaya karar verdim. 4 takımın kurallarına uymadığı için ya kararımı uygulayayıp takımdan ayrılcaktım ya da aynı hızda aynı diyetimle takımda kalacaktım. Takımda kalmak istesemde kilo verme işini hızlandırma isteğim baskın çıktı ve takım değiştirmek için yazdım. Ve şekerpancarı ne mutlu ki beni kabul etti aranıza.

Durumumdan bahsettikten sonra kendimi de tanıtayım.
29 yaşındayım. Nişanlıyım ,çalışıyorum. Bi yandan kpss ,aöf sınavlarına çalışıyorum.
Kendim için planladığım bir spor programım var.
Şu an 78.9 kiloyum.
Aramıza hoşgeldin canım

Kizlarrr hastayim ya ders calosayim diyorum calisamiyirum uyuyayim diyirum uyuyamiyorum cok degisik ruh hali icindeyim

Sabahta ekmek almaya giderken bi an firinda bayilip kalicam zannettim:KK17:

:oops::KK23::KK30::KK73::KK37:Evet koçiş geldi yüzme işini halledicek canım 2 hafta spor yapamadım senin ve kızların sayesinde 2 hafta kilo almadım alsam bile fazla olmadı:-)iyi ki varsınız sizleri seviyorum :KK37::KK37:
Valla kaptan ve kizlar iyiki varsiniz yoksa ben simdiye coktan bozmustum diyeri

Back
X