Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu zamana kadar pek yapamadm ama yarından iyibaren söz verdm kendime artk yapıcam diyetimi o_O neden istikrarlı değilim ben hiç anlamıyorum.ama yrından itibaren düzenli tapor vericem
Ilk başlarda çok yüklemek pes etmene sebep olur canim ekmeği azalt yemekleri daha uzun çiğne porsiyonlari küçült yavaş yavaş azalt herseyi o zaman zorlanmadan vücudun az yemeye adapte olur :KK39:

Tamamdir izin dedigimiz sey nasil oluyorsa onu yapalim.tekrar gelirim..

Kizlar hepiniz kendinize iyi bakin guzel kilolar verin.hoscakalin simdilik.
Cok onemli bisey degil aslinda ama kimsenin bi hoscakal dememesine bozuldum hani.bence tekrar donmenin geregide yok.

Cok onemli bisey degil aslinda ama kimsenin bi hoscakal dememesine bozuldum hani.bence tekrar donmenin geregide yok.
Olur mu öyle kuzum neden böyle düşündün gerçekten üzdün beni :( biz bir takim değil miyiz? bir bütün değil miyiz? iyimizle kötümüzle biz bir aileyiz neden ayrilmak istiyorsun? :( daha dün gece yazdin msjini belki arkadaşlarin okumadi bile burda çok güzel dostluklar kurduk böyle düşünmen beni üzdü......

Bence yanlis dusunuyosun empati kurabilirsin kimse nete girmemis olabilor sayfaya girip gormemis olabilir ornek ben ders calisabilmek icin vifiyi kapali tutuyorum ki sirf nete girmeyeyim takimdan cocuklu insanlar var bu yuzden girmemis olabilirler moralleri bozuk olanlar olabilir yoksa senin burda olman bizi mutlu eder gitmen degil

Günaydin kızlarrrr Miyav_su Miyav_su tafsiyesi uzerine ip atlamaya basladim ipim yoktu evdeki uzatmali kabloyla atliyorum :KK70:ki ben cocuklugumdada ip atlamasini beceremezdim ama simdi sanki isik var gibi bende :cool: ama asagiya ses gidecek diye korkuyorum:KK17: apartman dairesi degil alttakilerde yabanci degil ama iste son zamanlarda aramiz fena

Bende onlarin oturmadigi odada atliyorum odalar yakinda degil ama acaba ses gider mi ki yada halinin uzerine battaniye falan sersem sesin gitmesini etkiler mi

Yaaaa bırakmak istemiyorum cunku hem zevkli hemde zayiflamak icin cok etkili oldugunu duymustum ama 2. Bir savas cikar diyede cok korkuyorum ayyy ben napicam ya :KK61:

Miyavcım evden kovarlarsa artik sana tasinirim bende:KK53:

Günaydin kızlarrrr Miyav_su Miyav_su tafsiyesi uzerine ip atlamaya basladim ipim yoktu evdeki uzatmali kabloyla atliyorum :KK70:ki ben cocuklugumdada ip atlamasini beceremezdim ama simdi sanki isik var gibi bende :cool: ama asagiya ses gidecek diye korkuyorum:KK17: apartman dairesi degil alttakilerde yabanci degil ama iste son zamanlarda aramiz fena

Bende onlarin oturmadigi odada atliyorum odalar yakinda degil ama acaba ses gider mi ki yada halinin uzerine battaniye falan sersem sesin gitmesini etkiler mi

Yaaaa bırakmak istemiyorum cunku hem zevkli hemde zayiflamak icin cok etkili oldugunu duymustum ama 2. Bir savas cikar diyede cok korkuyorum ayyy ben napicam ya :KK61:

Miyavcım evden kovarlarsa artik sana tasinirim bende:KK53:
Beklerim Can'ım zaten evde yanlızım senin işe sabahları yürüyüş öğlen spor salonuna gider akşamda yüzmeye gideriz kocamda yok Nasıl olsa sabahdan akşama kadar güleriz ben çok neşeliyimdir birde yüksek atlama önce 20 ile başla ertesi gün 30 öyle öyle rakamı artır sende aşağı katta atlasan olmaz mı ?

Beklerim Can'ım zaten evde yanlızım senin işe sabahları yürüyüş öğlen spor salonuna gider akşamda yüzmeye gideriz kocamda yok Nasıl olsa sabahdan akşama kadar güleriz ben çok neşeliyimdir birde yüksek atlama önce 20 ile başla ertesi gün 30 öyle öyle rakamı artır sende aşağı katta atlasan olmaz mı ?
Canim dama ciktin damda atladim simdikiler deneme surusu

Iyi pazarlar 14.takımın güzelleri :KK24:

Bu haftaki 1.liğinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum
Bireysel derece yapan arkadaşı da ayrıca kutlarım

Pazar tuzaklarına düşmeden geçireceğiniz bi hafta sonu diliyorum

9.takımdan sevgilerle :KK68:

Iyi pazarlar 14.takımın güzelleri :KK24:

Bu haftaki 1.liğinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum
Bireysel derece yapan arkadaşı da ayrıca kutlarım

Pazar tuzaklarına düşmeden geçireceğiniz bi hafta sonu diliyorum

9.takımdan sevgilerle :KK68:
14. Takım teşekkürlerini sunar :KK52:

Hayırlı pazarlar..
Spor programıma bugün başlıyorum. Yarında yoğurt diyetine başlayacağım.
Her yerimde şişlik hissediyorum. Yüzüklerim boldu Koca vücuduma rağmen parmaklarım incedir. Şimdiyse yüzüklerim parmaklarıma oturdu. Ödem için her türlü tavsiyeye açığım.

Maşallah süpersin tatlım
Sen diyete yenimi başladın
Sırrını okudum akşamları yemiyorum demişin
Acıkmıyomusun
Aman dikkat et vücudun bu düzene alışınca metobolizman yavaşlar
Tesekkur ederim canim

Bende ilk defa bu kadar kilo verdim normalde benim acıkma gibi bir problemim olmuyor iste evde oldugumdan dolayi can sıkıntısindan devamli borseyler yeme ihtiyacı hissediyorun ogleni gec yersem kesinlikle acıkmiyorum

Bir sureden sonra kilo vermemin yavaslayacagini biliyorum o yuzden simdi tam olarak spora baslamadim (tabi tembelligiminde etkisini inkar edemem )

O yuzden kilo verme duraksadigi donemde spora daha cok agirlik vermem gerekecek

Vermem gereken baya bi kilo var basaririm insallah

Insallah sizde tez zamanda saglikla istediginiz kiloya kavusursunuz

Back
X