- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.301
Herkese iyi pazarlar hatunlar.bugünde kayınvaldedeyim akşam geçicem kesin 1 kilo almışımdır yani inş.daha fazla değildir çok sıkıldım artık evime gitmek ve eski düzenime dönmek istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünki menümüde yazayım.
10.30... Haş.1 yumurta beyazı 1 bardak 3 şek.çay 3 çatal frambuazlı pasta.
Arada... Biraz çubuk kraker
Akşamada 17.00 gibi yerim ıspanaklı yayla çorbası ve 2 kaşık tavuklu pilav
Bugünde 2 bardak çay içerim 3 şek.ve bitiririm günü.
Yarından itibarende sıkı bi menüye başlıcam hayırlısıla.
3 gündür tuvaletede çıkmadım suda çok içemedim yani insanın evi gibisi yok.
TeşekkürlerIyi pazarlar 14.takımın güzelleri
Bu haftaki 1.liğinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum
Bireysel derece yapan arkadaşı da ayrıca kutlarım
Pazar tuzaklarına düşmeden geçireceğiniz bi hafta sonu diliyorum
9.takımdan sevgilerle![]()
Afiyet olsun canım aynen insanın evi gibisi yokBugünki menümüde yazayım.
10.30... Haş.1 yumurta beyazı 1 bardak 3 şek.çay 3 çatal frambuazlı pasta.
Arada... Biraz çubuk kraker
Akşamada 17.00 gibi yerim ıspanaklı yayla çorbası ve 2 kaşık tavuklu pilav
Bugünde 2 bardak çay içerim 3 şek.ve bitiririm günü.
Yarından itibarende sıkı bi menüye başlıcam hayırlısıla.
3 gündür tuvaletede çıkmadım suda çok içemedim yani insanın evi gibisi yok.
Kiz soguk dert degilde köyün delisi doye anılacam o olacakSoğukta mı canım hasta olursun![]()
Canım sen 1 haftadır oradaydım galiba sıkılmışsındırHerkese iyi pazarlar hatunlar.bugünde kayınvaldedeyim akşam geçicem kesin 1 kilo almışımdır yani inş.daha fazla değildir çok sıkıldım artık evime gitmek ve eski düzenime dönmek istiyorum.
Ne 47 miMefkurem canım sende çok güzel kilo vermişsin
47 kg maşallah
Nasıl başardın ? Ve kıyafet bedenin daha önce Kaçtı şuan kaç ?
![]()
Kiz soguk dert degilde köyün delisi doye anılacam o olacak
Senin meshur pantolonun benim 3lü prizim milletin madarasi olacaz demedi deme![]()
Dikkat etsene canımNe 47 miciddimisin bende formulu istiyorum
Neeee konusmak yasak mi o niye ki bide niye mayo sirt vs bisey goturmek zorunda degilmisinizHe ya of sorma aklıma getirme
salı günü anlatırım artık milletteki ifadeyi zaten spor salonunda milletin birbiriyle konuşması yasak ama soyunma odasında ters ters bakıyorlar bana
eşim indirimden eşofman aldı bazen onu giyorum onda bile ip var of hoca iç çamaşırı bile almadı dedi ayaklarım bile küçüldü 38 numaradan 37 numara oldu 38 oldun diye havlu çorap giyorum zayıflayalımda adımız fazla deli olmadan kurtulalım
Ya ben baktimda onu hedef falan sandim gunceli 113 sandim masallah ya darisi badimiza nasil vermis ki acabaDikkat etsene canımMefkurem nick yazılı yerine güncel kilosu var maşallah
Teşekkür ederim tatlımMefkurem canım sende çok güzel kilo vermişsin
47 kg maşallah
Nasıl başardın ? Ve kıyafet bedenin daha önce Kaçtı şuan kaç ?
![]()
Canım ben ayrıca spor salonuna yazdırdı eşim sıkılaşmam için haberin yok mu 2 haftadır boynum yüzünden gitmedim eşim gelince gittim fıtık olsun yaparsın spor dedi doktorumda öyle dedi ben 4 saat yürüyüş 2 saat de spor salonunda ağırlık yapıyordum 16 kg öyle verdim bende insülin direnci vardı 20. Seviyeden 5. Seviyeye indirdim yoksa inmezdi diyet fayda etmiyor gecen seneden beri yapıyorum spor salonunda karışık kızlı erkekli hocada erkek yasak burası sohbet yeri degil diyor en güzeli bize kimse asılmıyor sarkıntılık olmuyor çok rahat ben buradaki spor yatışması bölümümde hep birinci oldu haftalık sporum 900 dk idi bazen 1000 dk işte yarın tekrar başlıyorumNeeee konusmak yasak mi o niye ki bide niye mayo sirt vs bisey goturmek zorunda degilmisiniz
Sen kısmen Karatay diyeti uygulamışsın çok güzel o Zaman bakliyata karşı bir hasaslığın var benimde unlu gıdalara karşı benim çok spor yaptığımı biliyorsunuz bende tip 2 diyabetim insülin direncini kırmak için uğraştım yoksa kırılmadı ve gram veremedim 1 senede içinde kitaplar okudum bunun Hakkı'nda yazın kaza yaptık eşimle ve o kazada boyunun hasar görmüştü şimdi de fıtık başladı tabiki sma doktorumda spor hocamda devam dedi şimdi de ağırlık sporu yanına yüzmeyi ekledim doktorum ısrar etti peki vücudunda sarkma oldu mu Can'ım çok merak ettim çok güzel beslenmişsin zaten yağları yakan et yogurt ve yeşilliklerTeşekkür ederim tatlım
Ben 3 sene öncesinde 123 görmüştüm
O zaman başladığımda 88 e düşmüştüm
Kk da değildim, kendi başıma
Tabi şımarıp yarın devam ederim diye diye 35 kilonun 25 kilosunu geri aldım 2 senede
Geçen senede 1 ocakta tekrar bismillah deyip 113.5 la başladım
Ilk 6 ay sıfır kaçamakla 34 kilo verdim
Son aylarda biraz gevşek olduğum için yerimde saydım ama bu hafta tekrar bi azimle başladım
Inşallah şubat sonu hedefime ulaşıp mezun olacam
Ben belli bi diyet listesi uygulamadım sadece sağlıklı beslenme
Ekmeği sabahları 1-2 dil yedim
Diğer öğünler sebze salata Yoğurt yada et salata Yoğurt şeklinde
Fazla bakliyat bulgurda tüketmedim çünkü bana yaramıyor
Bide sporu abartmadım 30dk -1 saat arası bazen az bazen daha fazla
Şimdi halâ çok spor yapıyomusun bilmiyorum ama ben sporun fazlasınında iyi olduğunu düşünmüyorum
Canim masallah sporun cok iyide cok fazla degil miCanım ben ayrıca spor salonuna yazdırdı eşim sıkılaşmam için haberin yok mu 2 haftadır boynum yüzünden gitmedim eşim gelince gittim fıtık olsun yaparsın spor dedi doktorumda öyle dedi ben 4 saat yürüyüş 2 saat de spor salonunda ağırlık yapıyordum 16 kg öyle verdim bende insülin direnci vardı 20. Seviyeden 5. Seviyeye indirdim yoksa inmezdi diyet fayda etmiyor gecen seneden beri yapıyorum spor salonunda karışık kızlı erkekli hocada erkek yasak burası sohbet yeri degil diyor en güzeli bize kimse asılmıyor sarkıntılık olmuyor çok rahat ben buradaki spor yatışması bölümümde hep birinci oldu haftalık sporum 900 dk idi bazen 1000 dk işte yarın tekrar başlıyorum
Yok asla yok bebegim ben sporsuz ve bu beslenmeden asla dönmem sende dönme olur muYa ben baktimda onu hedef falan sandim gunceli 113 sandim masallah ya darisi badimiza nasil vermis ki acaba
Kiz o vakit bizde yapabiliriz yilmak yok miyavim