Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yeşil çayı normal çaydan dah çok seviyorm.aslında genelde lipton beşli çay var onu içiyorum. Kabızlk sorunu var bende onu içince daha raht ediyorum
Ne güzel canım ben yeşil çay içemiyorum keşke bende içebilsem tansiyonum düşük benimde of gözlerimi açamıyorum

Selam kızlar..nasılsınız..
Yoğun bir günden sonra buradayım.sabah büyük kız ateşlendi onu acile götürdük hastane çok kalabalıktı iki saat sıra bekledik..oradan annemlere geçtik .misafir gelince ancak eve gelebildim..

Menüm bugün çok karışık oldu..

Sabah eeden çıkmadan bir muz yedim..
Saat 14 de bir simit çay..
Akşam: bir kase yoğurtlu buğday çorbası, turşu kavurması, çok az çubuk kraker..

Sen kısmen Karatay diyeti uygulamışsın çok güzel o Zaman bakliyata karşı bir hasaslığın var benimde unlu gıdalara karşı benim çok spor yaptığımı biliyorsunuz bende tip 2 diyabetim insülin direncini kırmak için uğraştım yoksa kırılmadı ve gram veremedim 1 senede içinde kitaplar okudum bunun Hakkı'nda yazın kaza yaptık eşimle ve o kazada boyunun hasar görmüştü şimdi de fıtık başladı tabiki sma doktorumda spor hocamda devam dedi şimdi de ağırlık sporu yanına yüzmeyi ekledim doktorum ısrar etti peki vücudunda sarkma oldu mu Can'ım çok merak ettim çok güzel beslenmişsin zaten yağları yakan et yogurt ve yeşillikler
Bakliyata karşı hassasiyet varmı bilmiyorum ama ben ne zaman yesem artı çıktım ondan sonrada uzun süredir yemiyorum

Sarkma var diyebileceğim bi sarkma olmadı bu kadar kilodan sonra zaten Cildin kendini toparlaması içinde zamana ihtiyacı var
Bi taraftan 6 aydır 73 -76 arası gidip gelmem iyi oldu
Hedefim 68 yada 65 duruma göre bakıcam

Sende inşallah hedefine ulaşırsın tatlım

Bakliyata karşı hassasiyet varmı bilmiyorum ama ben ne zaman yesem artı çıktım ondan sonrada uzun süredir yemiyorum

Sarkma var diyebileceğim bi sarkma olmadı bu kadar kilodan sonra zaten Cildin kendini toparlaması içinde zamana ihtiyacı var
Bi taraftan 6 aydır 73 -76 arası gidip gelmem iyi oldu
Hedefim 68 yada 65 duruma göre bakıcam

Sende inşallah hedefine ulaşırsın tatlım
Vücudunun sarkmamasına sevindim hedefine az kalmış canım inşallah en kusa Zaman'da sağlıklı olmak

Cok onemli bisey degil aslinda ama kimsenin bi hoscakal dememesine bozuldum hani.bence tekrar donmenin geregide yok.

Canim bence hic ayrilma izne. Ben ayrildim mecburiyetten ama kilo alip geri geldim. Takimda kalsaydim hic boyle olmazdi eminim. Gitmemelisin. Kendini kotu hissediyor olabilirsin ama izne ayrildiginda dahada kotu olma ihtimali var unutma.:KK43:

Evet senin o sorunun var burada belediye yaptı bana yakın 10 km hergün Oray'a yürüdüm ben
Cok cesursun miyavim tebrik ediyorum seni. Yuzme konusunda spor salonu ve giyim konusunda. Takdir ettim.:KK9:supersin:KK5:

Yesil cayin faydasini goruyomusun? :)

Hosgeldin oncelikle. Yesilcay konusunda dikkatli davran canim.tansiyonun normalde dusukse daha da dusuruyor bilgin olsun.:KK3:

Dun misafirim vardi. Sabahtan temizlik hazirlik aksama dogru gelebildiler saat 4 demelerine ragmen. Ben de onlari beklerken hicbir is yapamadim. Ikram da koydurmadilar zaten yemis gelmisler. Kuruyemis koydum ve kahve yaptim. Onlardan da yemedim. Ama menum nasildi inanin hatirlamiyorum su an yorgunluktan.

Bugun bi yatmisiz valla oglene kadar. Dunku yorgunlukla.
Kahvaltimizi yaptik yurumeye ciktik gezdik gezdik yine yorulduk geldik eve:KK48:.

Menum

Sabah
Sucuklu kasarli 2 yumurtali omlet (2 kisi yedik tabi hepsini ben yemedim)
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
1 dilim ekmek
Sekersiz cay

Aksam
2 kasik pirinc pilavi
Tavuk
Salata

Su 1.5 litre

Spor 14bin adim yuruyus.

Canim bence hic ayrilma izne. Ben ayrildim mecburiyetten ama kilo alip geri geldim. Takimda kalsaydim hic boyle olmazdi eminim. Gitmemelisin. Kendini kotu hissediyor olabilirsin ama izne ayrildiginda dahada kotu olma ihtimali var unutma.:KK43:

Cok cesursun miyavim tebrik ediyorum seni. Yuzme konusunda spor salonu ve giyim konusunda. Takdir ettim.:KK9:supersin:KK5:

Hosgeldin oncelikle. Yesilcay konusunda dikkatli davran canim.tansiyonun normalde dusukse daha da dusuruyor bilgin olsun.:KK3:
Sodali tuketcem bakalm okadar da sevmiyorm ben siyah cayciyim :D onsuzda gidiyo kilolar arada bir iceyim bakalm. Hosbulduk bu arada :KK68:

Dun misafirim vardi. Sabahtan temizlik hazirlik aksama dogru gelebildiler saat 4 demelerine ragmen. Ben de onlari beklerken hicbir is yapamadim. Ikram da koydurmadilar zaten yemis gelmisler. Kuruyemis koydum ve kahve yaptim. Onlardan da yemedim. Ama menum nasildi inanin hatirlamiyorum su an yorgunluktan.

Bugun bi yatmisiz valla oglene kadar. Dunku yorgunlukla.
Kahvaltimizi yaptik yurumeye ciktik gezdik gezdik yine yorulduk geldik eve:KK48:.

Menum

Sabah
Sucuklu kasarli 2 yumurtali omlet (2 kisi yedik tabi hepsini ben yemedim)
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
1 dilim ekmek
Sekersiz cay

Aksam
2 kasik pirinc pilavi
Tavuk
Salata

Su 1.5 litre

Spor 14bin adim yuruyus.
Maşallah sana canım yürüyüşün ve menün harika afiyet olsun

@ kitap_asiği Giyim derken şu ip bağlamam mı :KK70:sorma canım bilerek almıyorum akşamda alışverişe çıktım böyle leoparlı birşeyim yoktu indirime girmiş tunik tayt üstüne filan mevsimlik ince 38 beden aldım keşke diyorum 36 beden mi alsaydım zaten 16 TL düşmüş beli iyide kalçalarım var genim basenim ile çok itici durdu bilerek aldım zayıflamak için birde ona uygun çanta leoparlı sanırım yaşlanıyorum:KK70::KK70:

Back
X