- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.381
Ne kadar surede verdinBen 1 senedir yapıyorum canım Karatay beslenmesi ve spor 16 kg verdim boyum 1.62 96 kiloydum , şuan 80 kiloyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar surede verdinBen 1 senedir yapıyorum canım Karatay beslenmesi ve spor 16 kg verdim boyum 1.62 96 kiloydum , şuan 80 kiloyum
Anladım canım afiyet olsunTeşekkürler cnm. Canım mantı gibi ama onun çorba hali salçalı fln![]()
Toplam bir senede bende insülin direnci ve tip 2 diyabetim normal bir insan benim yaptıklarımı yapsa safinaz gibi olurduNe kadar surede verdin
Ne güzel canım ben yeşil çay içemiyorum keşke bende içebilsem tansiyonum düşük benimde of gözlerimi açamıyorumBen yeşil çayı normal çaydan dah çok seviyorm.aslında genelde lipton beşli çay var onu içiyorum. Kabızlk sorunu var bende onu içince daha raht ediyorum
Cok guzel canm.. bende 60olmak istiyorm yaza kadarToplam bir senede bende insülin direnci ve tip 2 diyabetim normal bir insan benim yaptıklarımı yapsa safinaz gibi olurdu
Bakliyata karşı hassasiyet varmı bilmiyorum ama ben ne zaman yesem artı çıktım ondan sonrada uzun süredir yemiyorumSen kısmen Karatay diyeti uygulamışsın çok güzel o Zaman bakliyata karşı bir hasaslığın var benimde unlu gıdalara karşı benim çok spor yaptığımı biliyorsunuz bende tip 2 diyabetim insülin direncini kırmak için uğraştım yoksa kırılmadı ve gram veremedim 1 senede içinde kitaplar okudum bunun Hakkı'nda yazın kaza yaptık eşimle ve o kazada boyunun hasar görmüştü şimdi de fıtık başladı tabiki sma doktorumda spor hocamda devam dedi şimdi de ağırlık sporu yanına yüzmeyi ekledim doktorum ısrar etti peki vücudunda sarkma oldu mu Can'ım çok merak ettim çok güzel beslenmişsin zaten yağları yakan et yogurt ve yeşillikler
Vücudunun sarkmamasına sevindim hedefine az kalmış canım inşallah en kusa Zaman'da sağlıklı olmakBakliyata karşı hassasiyet varmı bilmiyorum ama ben ne zaman yesem artı çıktım ondan sonrada uzun süredir yemiyorum
Sarkma var diyebileceğim bi sarkma olmadı bu kadar kilodan sonra zaten Cildin kendini toparlaması içinde zamana ihtiyacı var
Bi taraftan 6 aydır 73 -76 arası gidip gelmem iyi oldu
Hedefim 68 yada 65 duruma göre bakıcam
Sende inşallah hedefine ulaşırsın tatlım
Ben yaza kadar 48 kg olmak istiyorum inşallah isteğin hedefe ulaşırsınCok guzel canm.. bende 60olmak istiyorm yaza kadar
Waooooowww bn 60gorsem 55 ytrBen yaza kadar 48 kg olmak istiyorum inşallah isteğin hedefe ulaşırsın
Iyi gecelerrrİyi geceler kızlar![]()
Cok onemli bisey degil aslinda ama kimsenin bi hoscakal dememesine bozuldum hani.bence tekrar donmenin geregide yok.
Cok cesursun miyavim tebrik ediyorum seni. Yuzme konusunda spor salonu ve giyim konusunda. Takdir ettim.Evet senin o sorunun var burada belediye yaptı bana yakın 10 km hergün Oray'a yürüdüm ben
Yesil cayin faydasini goruyomusun? :)
Sodali tuketcem bakalm okadar da sevmiyorm ben siyah cayciyimCanim bence hic ayrilma izne. Ben ayrildim mecburiyetten ama kilo alip geri geldim. Takimda kalsaydim hic boyle olmazdi eminim. Gitmemelisin. Kendini kotu hissediyor olabilirsin ama izne ayrildiginda dahada kotu olma ihtimali var unutma.
Cok cesursun miyavim tebrik ediyorum seni. Yuzme konusunda spor salonu ve giyim konusunda. Takdir ettim.supersin
Hosgeldin oncelikle. Yesilcay konusunda dikkatli davran canim.tansiyonun normalde dusukse daha da dusuruyor bilgin olsun.![]()
Maşallah sana canım yürüyüşün ve menün harika afiyet olsunDun misafirim vardi. Sabahtan temizlik hazirlik aksama dogru gelebildiler saat 4 demelerine ragmen. Ben de onlari beklerken hicbir is yapamadim. Ikram da koydurmadilar zaten yemis gelmisler. Kuruyemis koydum ve kahve yaptim. Onlardan da yemedim. Ama menum nasildi inanin hatirlamiyorum su an yorgunluktan.
Bugun bi yatmisiz valla oglene kadar. Dunku yorgunlukla.
Kahvaltimizi yaptik yurumeye ciktik gezdik gezdik yine yorulduk geldik eve.
Menum
Sabah
Sucuklu kasarli 2 yumurtali omlet (2 kisi yedik tabi hepsini ben yemedim)
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam
2 kasik pirinc pilavi
Tavuk
Salata
Su 1.5 litre
Spor 14bin adim yuruyus.
Ben daha fazla vermek istiyorum bakalım onu için uğraşıyorumWaooooowww bn 60gorsem 55 ytr