Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz doydun mu ne kelime inan son kasiklari zorla migdem bulana bulana yedim onuda belki aksam acikirim kacamak yapmayayim diye zorladim

Yavas yavas yiyorum kucuk kucuk lokmalarla acaba onun etkisi mi bilemedim

Kiz onceden varya ne yersem yiyeyim oyle neredeyse hic sislik falan hissetmezdim simdi doydugumu bile hissediyorum
Bence yavaş Yemen ve hayatından unlu mamüleri çıkarman olmuş

Yani insan kendi kilosunu falan gormez ne kadar sisman olursa olsun farketmez ya bende bazen acaba sahiden dedikleri kadar var mi diye dusunuyorum uzuluyo insan gercekten
Göğüslerin büyük olması kilo ile alakası yok Can'ım benim kuzenim 48 kg ana göğüsleri 95 yani bence orasına takılma zaten insanlar kimde ne yakalasak diye uğraşıyorlar

Kızlar menum:
Sabah 1 bardak sut 2 gun kurusu
Ögle yarim küçük avokado+domates+salatalik+1 avuc misir +3 ceviz ici+7 zeytin+1 yk nar eksisi ile yapilmis salata
Aksam:yagsiz tavuk sote 2 yk yogurt+1 kozlenmis kirmizi biber
Bugunde bitsin artikkk

Kızlar menum:
Sabah 1 bardak sut 2 gun kurusu
Ögle yarim küçük avokado+domates+salatalik+1 avuc misir +3 ceviz ici+7 zeytin+1 yk nar eksisi ile yapilmis salata
Aksam:yagsiz tavuk sote 2 yk yogurt+1 kozlenmis kirmizi biber
Bugunde bitsin artikkk
Menün çok güzel canım afiyet olsun

Göğüslerin büyük olması kilo ile alakası yok Can'ım benim kuzenim 48 kg ana göğüsleri 95 yani bence orasına takılma zaten insanlar kimde ne yakalasak diye uğraşıyorlar
Bazende dusunuyorum goguslerim olmasi gerektiginden buyuk olsa bedenime gore kiyafet aldigimda gogus tarafindan sıkmasi gerekecekti olmayacakti ama ben hic oyle bi sorun yasamadim

evet Can'ım hiç umurumda degil çünkü zayıflayıp almak istiyorum eşim söz verdi 3000 TL para vericem A-z dolabını değiştir dedi bende bu Hakkı'mı zayıflayıpda kullanmak istiyorum :KK53:insanlar baksınlar çok da fifi:KK76:

Ooo 3000 tl para neler neler aliniir:21:

Valla ben pek kiyafet alisverisi yapmayi sevmiyorum ya hem kilodan hem elime gecen parayi kitaba yatirdigimdan:KK48:

Iyiyim valla cok sukur. Ben de buraya gelemedikce kendime dert ettim. Yerlesmem falan anca oldu esyalar alisma sureci vs derken anca gelebildim. Ama eski takimdan kimseler kalmamis:KK64:

Siz neler yaptiniz nasilsiniz? Almadan donersiniz kaptanim ya bence.[/QUOTE]
Amnnn gec olsun guc olmasın ruveydamm. Allah mutlulugunu daim etsinn. Ben mezun olmaya 6.takima geri dondumm islerim ev coxuk lar yogunumm kuzum selincim yeni kaptann pekde sekerdir kendisi tanismissiniz zaten. Boyle bitanem
Selam kizlarrrr dun sabah 81.4 bu sabah 80.9 ile uyandimmmm ohhh :KK73::KK6: ha gayrettttttttt
Oyy masallah haftaya gelsin 79 lar tebrik.ederimm

Kizlar bugün gelemedim isim vardi.neler kaynattiniz birazda okuyup geliyorum.menümü yazayim unutmadan
sabah erken ;1tabak tarhana corba
kahvaltiyi gec yaptim
kahvaltim ,10zeytin ,1yumurta , kkpeynir ,biber , yesillik ,üc tane patates kizartma
aksam;salata yogurt firinda tavuk ,sebze yarim dilim ekmek
spor;2saat yürüdüm

Selam çıtırlar.hemen menümü yazayım.
12.00... Sucuklu yumurta 1 bardak 3 şek.çay zeytin peynir 2 dil.kep.ekm.kenarı
15.00..40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada... 2 gün kurusu
17.00.... 1 kase yaptığım sebze çorbası
18.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Eşim gelincede kuruyemiş gün kurusu ve form çay olur ileriki saatlerde.
Kızlar ben emziriyorum ve zayıflayınca göğüsler evet küçülüyo.benim hem küçüldü hemde sarktı çok kötü duruyo.

Ooo 3000 tl para neler neler aliniir:21:

Valla ben pek kiyafet alisverisi yapmayi sevmiyorum ya hem kilodan hem elime gecen parayi kitaba yatirdigimdan:KK48:

Iyiyim valla cok sukur. Ben de buraya gelemedikce kendime dert ettim. Yerlesmem falan anca oldu esyalar alisma sureci vs derken anca gelebildim. Ama eski takimdan kimseler kalmamis:KK64:

Siz neler yaptiniz nasilsiniz? Almadan donersiniz kaptanim ya bence.
Amnnn gec olsun guc olmasın ruveydamm. Allah mutlulugunu daim etsinn. Ben mezun olmaya 6.takima geri dondumm islerim ev coxuk lar yogunumm kuzum selincim yeni kaptann pekde sekerdir kendisi tanismissiniz zaten. Boyle bitanem

Oyy masallah haftaya gelsin 79 lar tebrik.ederimm[/QUOTE]
Tesekkurler cnm :)

Bugunun menusu
Sabah; iki haslanmis yumurta ,light peynir,hindi fume ve bir fincan cay..

Aksam; kendi kepekten yaptigim hamurla kucuk uc dort gozleme peynirli, kiymali yumurta yidimmmm :D ohh doydum yarasinnnn :KK73::rolleyes:

Oyy masallah haftaya gelsin 79 lar tebrik.ederimm
Tesekkurler cnm :)[/QUOTE]
Hahaha burda napmisim ya baska mesaji kendim yaziyor gibi olmus hahaha

İnsan unutuyor canım Zaman'la aramıyorsun artık 15 gün sonra unutacaksın
Kiz acikcasi unutmayi hic istemiyorum kilo veripte yiyecegim gunleri iple cekiyorum

Bu arada karar verdim marta kadar bu seker orucuna devam edicem marttan sonrada her hafta 1 gun yasakli yiyeceklerden yiyicem

Mesala bi haftanin bi gunu meyve yiyicem

Diger hafta birgun ekmek

O sekilde insallah dayanabilirim

Kiz acikcasi unutmayi hic istemiyorum kilo veripte yiyecegim gunleri iple cekiyorum

Bu arada karar verdim marta kadar bu seker orucuna devam edicem marttan sonrada her hafta 1 gun yasakli yiyeceklerden yiyicem

Mesala bi haftanin bi gunu meyve yiyicem

Diger hafta birgun ekmek

O sekilde insallah dayanabilirim
Aslında alışırsın canım ya ama sen beynin bir köşesine yazmışsın Birgün yiyecem diye

Back
X