- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.541

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada canimİyi akşamlar kızlar
Çok güzel bi menü olmuş canimnKızlar menum:
Sabah 1 bardak sut 2 gun kurusu
Ögle yarim küçük avokado+domates+salatalik+1 avuc misir +3 ceviz ici+7 zeytin+1 yk nar eksisi ile yapilmis salata
Aksam:yagsiz tavuk sote 2 yk yogurt+1 kozlenmis kirmizi biber
Bugunde bitsin artikkk
Afiyet olsun canim çok iyiKizlar bugün gelemedim isim vardi.neler kaynattiniz birazda okuyup geliyorum.menümü yazayim unutmadan
sabah erken ;1tabak tarhana corba
kahvaltiyi gec yaptim
kahvaltim ,10zeytin ,1yumurta , kkpeynir ,biber , yesillik ,üc tane patates kizartma
aksam;salata yogurt firinda tavuk ,sebze yarim dilim ekmek
spor;2saat yürüdüm
Afiyet olsun canim ohh eve geldin tekrar spora başladınSelam çıtırlar.hemen menümü yazayım.
12.00... Sucuklu yumurta 1 bardak 3 şek.çay zeytin peynir 2 dil.kep.ekm.kenarı
15.00..40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada... 2 gün kurusu
17.00.... 1 kase yaptığım sebze çorbası
18.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Eşim gelincede kuruyemiş gün kurusu ve form çay olur ileriki saatlerde.
Kızlar ben emziriyorum ve zayıflayınca göğüsler evet küçülüyo.benim hem küçüldü hemde sarktı çok kötü duruyo.
Afiyet olsun kuzum gözlemelerin büyüklüğü ne kadardi fazla olmuş sankimmmBugunun menusu
Sabah; iki haslanmis yumurta ,light peynir,hindi fume ve bir fincan cay..
Aksam; kendi kepekten yaptigim hamurla kucuk uc dort gozleme peynirli, kiymali yumurta yidimmmmohh doydum yarasinnnn
![]()
Yulaf kepegiyle yaptm ve yogurt okdr cok kucuktu gunluk ekmek hakkimi o sekilde kullaniyorm ben :)Afiyet olsun kuzum gözlemelerin büyüklüğü ne kadardi fazla olmuş sankimmm![]()
Neee gozleme miAfiyet olsun kuzum gözlemelerin büyüklüğü ne kadardi fazla olmuş sankimmm![]()
Degerli rakibem nisana kadar kapisacagiz ona gore dikkat et karsinda guclu bir rakip varYulaf kepegiyle yaptm ve yogurt okdr cok kucuktu gunluk ekmek hakkimi o sekilde kullaniyorm ben :)
Normal gozleme degil yahu yulaf kepekli hic bir kalorisi yokNeee gozleme minerde nasıl kim yemiş
Degerli rakibem nisana kadar kapisacagiz ona gore dikkat et karsinda guclu bir rakip var
Ayyy yine havalandimkendime mi geldim ne
Haaa saman gibi olanlardan diyon senNormal gozleme degil yahu yulaf kepekli hic bir kalorisi yok![]()
15 gunde mi vay be helal olsun kac kilo verdin 15 gundekarsinda bu sekilDe 15gunde incelen bir rakip var ona goreeee hee
![]()
Kiz 87dim sabah 80.9 :) hatta bugun 16.gundu15 gunde mi vay be helal olsun kac kilo verdin 15 gunde
Evet aynenHaaa saman gibi olanlardan diyon sen
Neee gozleme minerde nasıl kim yemiş
Ne yaptin nasil verdinKiz 87dim sabah 80.9 :) hatta bugun 16.gundu
Niye ben yedim sifir kaloriSakın aklından bile geçirme
![]()
Yok kiz gecirmiyorumSakın aklından bile geçirme
![]()
Ay tadı bile yoktur onun Nasıl yedin Can'ım yaNiye ben yedim sifir kalori![]()
Hatta buraya gece yazmisim dun gece o sabah 81.7 di.. dun 81.4 bu sabah 80.9 gram gram gidiyo ilk hafta daha cok verdmNe yaptin nasil verdin