Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menümü yazayım unutmadan
sabah: tereyağında yumurta iki dilim ekmek
öğlen: bişey yemedim
akşam: bamya ve pilav :KK43: pilav kötü oldu biliyorum
80 dk yürüyüş de yaptım.
Ooo bide benm kalorisiz gozlemelerime cok derler pilavvv miiiiiii tereyagmiiiiii niiiiiiii :D

Konuya daldım ama çalışanlar kullanmasın şekerçim gercekten tuvaletten cikamiyorsun zira:-) fazlası zarar arada kullanmak iyiymiş ama :KK66:
Aynen kuzum evde olanlar için iyi ama ben güzel kilo verdim o çayla :rolleyes: hala perşembe akşamlari içiyorum cumaya hazırlık:KK53:

Kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz öyle..
Menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, beş zeytin .
Akşam: erişte çorbası, beş çiğ köfte, ayran .
Erişte çorbasiyla çiğ köfte birarada olmamış canim ikisi de karbonhidrat direk çiğ köfte yeseydin keşke yine de hafif bir menü afiyet olsun :KK19: sende katil sohbetee:KK54:

Erişte çorbasiyla çiğ köfte birarada olmamış canim ikisi de karbonhidrat direk çiğ köfte yeseydin keşke yine de hafif bir menü afiyet olsun :KK19: sende katil sohbetee:KK54:
Aynen canım hiç olmadı ama öyle yoğunumkiii..kuzenimin çeyiz hazırlığı var oraya gittim..bir de taşınma işi çıktı belki haftasonu yeni eve geçebilirim..çok uğrayamazsam kusura bakmayın..

menümü yazayım unutmadan
sabah: tereyağında yumurta iki dilim ekmek
öğlen: bişey yemedim
akşam: bamya ve pilav :KK43: pilav kötü oldu biliyorum
80 dk yürüyüş de yaptım.
Pilavı çok yedin sanirim yarin karbonhidrat tüketme akşam dengele tatlim yürüyüş çok güzel:KK19:

bende kullanmadım arkadaşım kullanıyordu ya okuldayken tabi tuvaletten çıkıp dere giremediğinden o zaman bir daha bulsam da kullamaya cesaret edemem herhalde evdeysen deneyebilirsin ama :KK70:
Evdeyim ama günüm yarısı sporda geçiyor ki düşünemem birde yarın yüzme başlıyor aman allahım:KK70::KK70:ay çok fena:KK70::KK70:

Back
X