Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canim aynen.kiloluyken begenmiyodu beni laf sokup duruyodu.bend2 sen görürsün zayiflayip seni pesimde dolandircam dedim.bakti k7lolar yavas yavas gidiyo artik laf sokamiyo ya isine gelmedi.sürekli karsimda biseyler yiyo.dolaplari görsen cikolata dolu.ama yilmak yok yola devam.onu söyledikleri laflar icin pisman etcem az kaldi
Helal sana durmak yok asla pişman et eşini :KK70::KK70:

kizlar iyi gecelerrr...Biz daha yenii geldik eltimden..Yani menuyu saymak isyemiorum ama ozetliyim ev acmasi ispankli borek,gul biregi patatesli,yaprk sarma kuru patlicn dolma,helva,cikolata toplari,patates salatsi,yaş pasta lokum vs..Hic birine elimi surmedigim gibi kahveyi bike sekerli olmus diye icmedim yarim sise soda ve 2 fincan sekersiz cay ictim..hepsinin azi acik kaldi:eek::KK12::KK76:
:KK9::KK9:Tebrik ederim Can'ım işte bu nefsini tutmak :KK31:helal sana:KK71:

image.webp

Merbaha kizlar sınavdaydim yeni geldim

Tebrikler icin herkese çooook tesekkurler
Hepimizin basarisinı cani gonulden diliyorum

Herzaman dedigim gibi ben bunu bireysel degil takım birinciligi olarak goruyorum :KK31:cunku sizlerin destekleri olmasa bu kadar yol katedemezdim
Nasil gecti sınavın canim:KK15:
İyi akşamlar kızlar anca gelebildim.

Sudbanazenin Sudbanazenin bireysel başarını tebrik ederim.

Aöfci hatunlar nasıldı sınavlarınız? Benimki pek iyi değildi. Sadece geçmiş sorulara baktım o da dün akşam. Onlardanda çıkmayınca iyi geçmedi. yarınkilere simdi calıssam yıne yetiştiremem geçmiş sorulardan da cıkmadı ama yınede gecmiş sorulara göz atmaya başlıcam birazdan:/
Inşallah sonrakiler iyi geçer canim :KK19:
Kızlar bugunku menumi paylasayim

Sabah gec kalirim diye kahvalti yapmadim

Oglende kantinde benim yiyebilecegim tarzda seyler olmadigi icin birsey yiyemedim malum seker orucundayim

Aksam 4 tane balik yedim cok buyuk degillerdi
Afiyet olsun kuzum zorlanmadin mi akşama kadar:eek:
Bu arada takim bugun cok sessiz iyimisiniz kizlar

Aciksası benimde keyfim yerlerde surunuyor

Babam olacak adam insanin tadini tuzunu herbiseyini alıyo
Ben annemlerdeydim canim ayni durum bende de vardi babam saolsun her zaman keyif kaçıracak bişey buluyor:110:
Kahvaltim;yumurta ,zeytin ,peynir ,kapya biber ,iki dilim ekmek, üc parca sucuk ,
Aksam ;bir tabak pirasa yemegi ,bir tabak yogurt, iki parca baklava.esimin sucu yine .diyetime engel olmaya calisiyo.ekmek arasi döner almis ama ben yemedim.tatliya dayanamadim.
Spor 2saatten fazla yürüdüm
Menü güzel canim olsun tatli da bu haftaki tatli kaçamağın olsun:KK19:yürüyüş çok iyii:KK49:
menüm
sabah: çay peynir ekmek biraz
öğlen aç kaldım sınava gitmiştim :KK70:
akşam çorba salata biraz mantar
Ooo menü güzel norwişimmm:KK15: sinav nasıl geçti:21:
Kızlar merhaba bende menümü yazayım hemen.
12.30... Sucuklu yumurta 2 dil.kep.ekm.2 bar.3 şek.çay.
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.30... 1 tane kendi yaptığım kapkek
19.00... 1 tane daha kapkek
19.30... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Acıkırsam 1 kase yoğurt yerim heralde.ilerleyen saatlerdede gün kurusu kuruyemiş.
Sevtalcim bir kapkekle kalsaydin keşke :KK12:
Menümü de yazayım..
Sabah: üç kaşık menemen, kk peynir, çay (bebiş durmadıki rahat yiyeyim)

Akşam: bir tabak nohut, salata, yoğurt..
Afiyet olsun canim cok guzel :KK19:
Sabah; haslanmis yumrta,peynir ,pastrma
Aksam; dissrdaydim izgara,ayran
Afiyet olsun canım menün çok iyi:KK19:
Bide disardan gelnce harekette yaptimm yetti gunu bitirdik :)
Ohh çok iyi yapmışsın:KK49:
Evet canim aynen.kiloluyken begenmiyodu beni laf sokup duruyodu.bend2 sen görürsün zayiflayip seni pesimde dolandircam dedim.bakti k7lolar yavas yavas gidiyo artik laf sokamiyo ya isine gelmedi.sürekli karsimda biseyler yiyo.dolaplari görsen cikolata dolu.ama yilmak yok yola devam.onu söyledikleri laflar icin pisman etcem az kaldi
Sakın diyetini bozmasina izin verme canim zayılicak ve incecik olacaksin:KK60:
kizlar iyi gecelerrr...Biz daha yenii geldik eltimden..Yani menuyu saymak isyemiorum ama ozetliyim ev acmasi ispankli borek,gul biregi patatesli,yaprk sarma kuru patlicn dolma,helva,cikolata toplari,patates salatsi,yaş pasta lokum vs..Hic birine elimi surmedigim gibi kahveyi bike sekerli olmus diye icmedim yarim sise soda ve 2 fincan sekersiz cay ictim..hepsinin azi acik kaldi:eek::KK12::KK76:
Haariiikaaasinn:KK68::KK68::KK68: karşıligini alacaksin eminim canım benimmm iradene hayran kaldim hep böyle devam etsin inşallah:KK74:

Oh sinavlarin stresi bitti sonundaa.

Bugun de ugrayamayabilirim annemler gelecekmis cok ozledim annemi de babami da kardesimi de :rolleyes:

Ama temizlik yapmam lazim:KK51:

Ay bi an bunlari yedin sandimm:KK57::KK57:

Supersin canim tebrik ediyorum seni:KK5:

Kizlarrr 3 tane daha yedimmm:KK48:
ama isteyerek yedim mutsuz degilimm..aksam yemegi yokkkkkkkk!!!
Öyleyse menumu yazayim
Sabah:2 haslanmis yumurta+lor peyniri+domates salatalik
ögle:5 badem sekeri
2 lt su icilecek...!!daha erken ilave olursa eklerim bende ama yememeye calisivam belki 1 kase yogurt yada 1 bardak sut icerim...Badem sekerlerinin etkisi yarin belli olur:oops:

yani düsünün sabah esime bazlama yaptimki bizim oralarin ekmegidir cok severim ama bi patca bile yemedim..gozum badem sekerlerindeydi cunku ogle yemegi niyetine yedim.. ohh iyi ettim:)

yani düsünün sabah esime bazlama yaptimki bizim oralarin ekmegidir cok severim ama bi patca bile yemedim..gozum badem sekerlerindeydi cunku ogle yemegi niyetine yedim.. ohh iyi ettim:)
Canım akşama büyük bi kase cacık ye bence çok iyi geliyo.benim herzaman kurtarıcımdır.

Bende kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,zeytinyağlı naneli pulbiberli kuru peynir 10 adet zeytin ,şekersiz çay akşam ise :kk77:annemlerde yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak bulgur pilavı ve ev yapımı turşu :KK76::KK45:
Oooo miyavcım kaçamağın dibine vurmuşun.kaptana sinyal gitmiştir.:KK62:

Bende kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,zeytinyağlı naneli pulbiberli kuru peynir 10 adet zeytin ,şekersiz çay akşam ise :kk77:annemlerde yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak bulgur pilavı ve ev yapımı turşu :KK76::KK45:
Oooo miyavcım kaçamağın dibine vurmuşun.kaptana sinyal gitmiştir.:KK62:

Gunaydin kizlarrrrrrrrrrr:KK200::KK200::KK200:
Sinava giren jerkese bende basarilar diliyorum RABBIM zihin acikligi versin..

Sudbanazenin Sudbanazenin bu haftanin 1.si ben olucammm:-)
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim canım hodri meydan diyorum bende ayyyy su sınavlar bitti ya cok heyecanliyim butun 1.likleri supurucem diyorum bemde hadi bakalım ikimizde iddaliyiz:KK73:

İki yigit cıktı meydane ikiside birbirinden merdane:KK70:

Tursu kedisi yedin sonunda tursulari bari o bulguru yemeyeydin seker orucunda yari yolda biraktiniz beni:63:

Back
X