Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasil gecti sınavın canim:KK15:

Inşallah sonrakiler iyi geçer canim :KK19:

Afiyet olsun kuzum zorlanmadin mi akşama kadar:eek:

Ben annemlerdeydim canim ayni durum bende de vardi babam saolsun her zaman keyif kaçıracak bişey buluyor:110:

Menü güzel canim olsun tatli da bu haftaki tatli kaçamağın olsun:KK19:yürüyüş çok iyii:KK49:

Ooo menü güzel norwişimmm:KK15: sinav nasıl geçti:21:

Sevtalcim bir kapkekle kalsaydin keşke :KK12:

Afiyet olsun canim cok guzel :KK19:

Afiyet olsun canım menün çok iyi:KK19:

Ohh çok iyi yapmışsın:KK49:

Sakın diyetini bozmasina izin verme canim zayılicak ve incecik olacaksin:KK60:

Haariiikaaasinn:KK68::KK68::KK68: karşıligini alacaksin eminim canım benimmm iradene hayran kaldim hep böyle devam etsin inşallah:KK74:
Canim sınav dun iyiydide bugun cok zordu

Aclik konusuna gelincede ben gecen sınavda kantinde diyeti bozdum o yuzden yemedim bisey

Bugunde niyeyse hic aclik falan yok eve geldim sadece 1 kupa ayran ictim birde yogurdun ustundeki kaymaktan ni kac kasik aldim

Bakalim yarin sonuc nedir

Kahvaltim; pastirmali yumurta , zeytin , biber , peynir , yarim dilim ekmek, iki dilim sucuk , turp , bir avuc badem ceviz
Aksam , bir tabak corba , bir tabak ispanakli bulgur pilavi , yogurt , salata , bir kare cikolata
Spor , 16 bin adim yürüdüm

Kahvaltim; pastirmali yumurta , zeytin , biber , peynir , yarim dilim ekmek, iki dilim sucuk , turp , bir avuc badem ceviz
Aksam , bir tabak corba , bir tabak ispanakli bulgur pilavi , yogurt , salata , bir kare cikolata
Masallah cok iyi yurumussun ya

41 kere maşallah Can'ım bende yarın yürüyorum inşallah 16 bin adım kaç km ve kaç saat yapıyor canım

O zaman benimkiside o kadar saat yapıyor bende artık yarın başlıyorum şükür yürüyüşe yürümek istiyorum sonrada fıtness bugün yoruldum ya of kollarım bile tutuldu senin sınav Nasıl geçti
Canim bugun zorladı ama sınıftaki herkeste zorlanmis bakalim hayiisi artik

Back
X