- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #128.801
Sabit ozamanKilom 80.700 gr kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabit ozamanKilom 80.700 gr kızlar![]()
Günaydın Can'ımGunydinnnnn miyavimm![]()
Ben öyleyim mehter takımı gibi bir ileri iki geri bir sabitSabit ozaman![]()
Su ile degil strese girdin ya sınav yüzünden ondan olabilir canımHemrn tartildim canim
Su sınavlar yuzunden disardayim diye iki gundur pek su icmiyordum ondan dolayi olabilir diye dusunuyorum
Olsunn zamanlaa gidicek insallah hepsi.. sen eksi gormesemde vucudunda eksiler cokturrrrrBen öyleyim mehter takımı gibi bir ileri iki geri bir sabit![]()
Sudbanazenin cumaya eksi olursun Can'ım merak etme kızlar ben kaçıyorum spora bu video görünce beni hatırladığın kızlar azcık gülelim bende de moral sıfır
Kiz sendeki insülin direnciyle maşallah yine iyisinBen öyleyim mehter takımı gibi bir ileri iki geri bir sabit![]()
Sudbanazenin cumaya eksi olursun Can'ım merak etme kızlar ben kaçıyorum spora bu video görünce beni hatırladığın kızlar azcık gülelim bende de moral sıfır
Evet ya su icememek kotu etkiliyorMoralini bozmabence.. iki gunde niye sistin acab..bnde iki gundr disarlardym hicccc su icemedm gick oldmm
İşte normal insan yapsa şimdiye incecikti kızKiz sendeki insülin direnciyle maşallah yine iyisin
Bide dunyanin sporunu yapiyorsun