Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bende ayni devam ama regl oldugum icin kilomda hic oynama olmadii birde regl de ben wc cikamam hepsi birlesti hala devam ediyo kac gundurrrrr :KK70: ama yinede sabaha -500olarak uyanmis oldum yani 79

Nasil gecti sınavın canim:KK15:

Inşallah sonrakiler iyi geçer canim :KK19:

Afiyet olsun kuzum zorlanmadin mi akşama kadar:eek:

Ben annemlerdeydim canim ayni durum bende de vardi babam saolsun her zaman keyif kaçıracak bişey buluyor:110:

Menü güzel canim olsun tatli da bu haftaki tatli kaçamağın olsun:KK19:yürüyüş çok iyii:KK49:

Ooo menü güzel norwişimmm:KK15: sinav nasıl geçti:21:

Sevtalcim bir kapkekle kalsaydin keşke :KK12:

Afiyet olsun canim cok guzel :KK19:

Afiyet olsun canım menün çok iyi:KK19:

Ohh çok iyi yapmışsın:KK49:

Sakın diyetini bozmasina izin verme canim zayılicak ve incecik olacaksin:KK60:

Haariiikaaasinn:KK68::KK68::KK68: karşıligini alacaksin eminim canım benimmm iradene hayran kaldim hep böyle devam etsin inşallah:KK74:
kötü gecti kuzum :) ama olsun
günaydın tatlımmmmmmm

Bende kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,zeytinyağlı naneli pulbiberli kuru peynir 10 adet zeytin ,şekersiz çay akşam ise :kk77:annemlerde yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak bulgur pilavı ve ev yapımı turşu :KK76::KK45:
Turşuuuuuuuu mu:KK53: ayy afiyet olsun miyavim çok özlemissindir:KK19:
Kizlar selammmm bugunde disardydimm anca girdmm:)
Sabah ;biraz pastirmali yumurta, cay

Aksam; kepegimle yapilmis 2,3 kucuk mucver (*kepegim,yumurta,kabak)
Birazcik tavuk, iki tursu, biraz firinda mantar :) afiyet olaaa bana :)
Ooohh afiyet olaa harika bi menu:KK60:
Kahvaltim; pastirmali yumurta , zeytin , biber , peynir , yarim dilim ekmek, iki dilim sucuk , turp , bir avuc badem ceviz
Aksam , bir tabak corba , bir tabak ispanakli bulgur pilavi , yogurt , salata , bir kare cikolata
Spor , 16 bin adim yürüdüm
Afiyet olsun marlincim:KK15:
Menüm..
Sabah: yağda bir yumurta, çok az peynir, dört ceviz..
Akşam: bir kase tarhana çorbası, ufak bir lahmacun, ayran...

Bugün yoğunluktan hazıra kaçtım..
Afiyet olsun canimmm kuzun nasil geçmiş olsun:KK60:
Canim dokunmadim bile kendimi olanustu taktir ediyorum:KK53:
Bende taktir ediyorum seni caniiimm harikaasinn:KK68:
Kilom 80.700 gr kızlar :nazar:
Eksidesin galiba miyavim unuttum ben cumaki kilonu:eek:
Günaydın kızlar bende tartıldım 84.8 gosteriyordu ben hic kacamak yapmadim kesinlikle şişlik oldugunu dusunuyorum ama yinede +lı gormek moralimi bozmaya yetti keske tartilmasaydimo_O
Moralini bozma güzelim sen kaçamak yapmadin az bile yedin sinav stresinden şişlik olmuştur:KK60:
SekerPancarii SekerPancarii tatlım eşin karar değiştirip ameliyata ikna olmuştur belki diye geçirdim içimden. Nerelerdesin?
Yok canim vazgeçti keşke olsaydi ama bu sefer de panik yapiyor ben de kötü oluyorum
Gunaydinn kizlarrrrrr....
Sudbanazenin Sudbanazenin canim kesinlikle şişkinliktr o wc gittikten sonra ogleden tartil birde bendede olmustu oyle morlaini bozma..
kizlar ben 70.3:nazar: ü gördum cok sukur -1.2 :nazar:cumadan bu yana:KK55: ama doru duzgun su icemedimm suda kabettim sanirim biraz:KK43:
Çok iyi mooncum harikaasinn:KK60:
Herkese hayirli sabahlar.hepimize Bol eksili bir hafta olsun insallah
Kilom 63.3
Eksi mi canim ben unutuyorum cuma kilolarini:eek::eek::eek:
Günaydın kızlar.tartıldım ve 63.9 geldim.+200 gr.artık bu hafta telafi etcez.
Telafi edersin tatlim:KK68:
Kizlar bende ayni devam ama regl oldugum icin kilomda hic oynama olmadii birde regl de ben wc cikamam hepsi birlesti hala devam ediyo kac gundurrrrr :KK70: ama yinede sabaha -500olarak uyanmis oldum yani 79
Regl bitince daha çok iner kuzum :KK200::KK60:
kötü gecti kuzum :) ama olsun
günaydın tatlımmmmmmm
Günaydın kelebeğimmm:KK68:

Günaydın fıstıklaaaarrr:21::21: ben bugun tartilmayi unuttum ama dün tartilmistim
Cuma kilo:53.9
Dün kilom: 53.6
Pek gelemedim kusura bakmayın kızlar ablalarim geldi uzak şehirden yogun gunler geçiriyorum ama hep aklimdasiniz özledim sizleri:KK68::KK68:

Sudbanazenin Sudbanazenin stres tendir canim moralini bozma
Moonlii Moonlii canim dukan nasil gidiyor kabizlik falan yapiyomu.iyi kilo veriyosun .bende haftada birgün yapsammi diye düsünüyorum

Günaydın fıstıklaaaarrr:21::21: ben bugun tartilmayi unuttum ama dün tartilmistim
Pek gelemedim kusura bakmayın kızlar ablalarim geldi uzak şehirden yogun gunler geçiriyorum ama hep aklimdasiniz özledim sizleri:KK68::KK68:
Ne güzel selincim kiz kardesler birarada.duyunca bende cok hevesleniyorum.benim bir tane kiz kardesim var senede bir defa görüyorum.ben yurt disinda yasiyorum.en büyük sorunum aile özlemi:KK43:

Sudbanazenin Sudbanazenin stres tendir canim moralini bozma
Moonlii Moonlii canim dukan nasil gidiyor kabizlik falan yapiyomu.iyi kilo veriyosun .bende haftada birgün yapsammi diye düsünüyorum
Canım olabilir stresinde kabızlık uzerinde etkisi oluyo birde yürüyüş yapınca genelde sorun yasamiyorum ama iste kar yuzunden yuruyecek yol yok o yuzden yuruyemiyorum

Neyse cuma tartilayim o zamana kadsr vermis olursam rahatlarim

Kaptan izin verirse pazartesileri tartilmamak icin izin istiyicem cunku tartida + gorünce moralim sıfıra iniyor neredeyse

Turşuuuuuuuu mu:KK53: ayy afiyet olsun miyavim çok özlemissindir:KK19:

Ooohh afiyet olaa harika bi menu:KK60:

Afiyet olsun marlincim:KK15:

Afiyet olsun canimmm kuzun nasil geçmiş olsun:KK60:

Bende taktir ediyorum seni caniiimm harikaasinn:KK68:

Eksidesin galiba miyavim unuttum ben cumaki kilonu:eek:

Moralini bozma güzelim sen kaçamak yapmadin az bile yedin sinav stresinden şişlik olmuştur:KK60:

Yok canim vazgeçti keşke olsaydi ama bu sefer de panik yapiyor ben de kötü oluyorum

Çok iyi mooncum harikaasinn:KK60:

Eksi mi canim ben unutuyorum cuma kilolarini:eek::eek::eek:

Telafi edersin tatlim:KK68:

Regl bitince daha çok iner kuzum :KK200::KK60:

Günaydın kelebeğimmm:KK68:
Bende şialik oldugunu dusunuyorum insallah oyledir

Ne güzel selincim kiz kardesler birarada.duyunca bende cok hevesleniyorum.benim bir tane kiz kardesim var senede bir defa görüyorum.ben yurt disinda yasiyorum.en büyük sorunum aile özlemi:KK43:
Canim ya yurt disinda yasamana cok uzuldum ordaki insanlarin gunleri sanki yapayalniz geciyormus gibi geliyor bana

Inşallah oyle degildir Allah yardimcin olsun

Gunaydn cnm insallah dedigin gibi reglnden sonra iner :) senin kg zaten super :63::nazar::KK68:

SekerPancarii SekerPancarii canimmm bende carsamba gunu bulucam ablamlarla ve annmle yakiniz ama hava sartlari bebek malumm onceden en kotu haftada 1 bazn 2 bulusurdk..cok ozledim 3 hafta oldu nerdeyse..
marlin18 marlin18 ve S SEVTAL87 sizin kilonuzda olmayi ne cok isterdim bi bilseniz.....:(

Canim ya yurt disinda yasamana cok uzuldum ordaki insanlarin gunleri sanki yapayalniz geciyormus gibi geliyor bana

Inşallah oyle degildir Allah yardimcin olsun
Aile özlemi en büyük sorun.esimin ailesi burda .iki abisi var.esleride hepimiz ayni memleketteniz.hafta sonlari birimizde bulusuruz .coluk cocuk baya kalabaligiz.hafta arasida herkes isinde gücünde .yanlizlik yokda insanin kendi ailesini görememesi baska

SekerPancarii SekerPancarii canimmm bende carsamba gunu bulucam ablamlarla ve annmle yakiniz ama hava sartlari bebek malumm onceden en kotu haftada 1 bazn 2 bulusurdk..cok ozledim 3 hafta oldu nerdeyse..
marlin18 marlin18 ve S SEVTAL87 sizin kilonuzda olmayi ne cok isterdim bi bilseniz.....:KK43:
En kisa zamanda olursun insallah canim.send3ki bu azimle yakinda istedigin kiloya ulasirsin.bende bir 55 olmayi cok istiyorum

Back
X