Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy kızlar dün protein günü hiç işe yaramadi hala arti 400 deyim bugun gönderirim inşallah bari sabit kaliyim:KK17::KK17: bugün özel bişey yapmicam az yicem sadece:kk77:

azaldım benc ecanım annem de dio :KK70:
benim azcık bir kiloya tahammülüm yok kuzumm
:KK60::KK60::KK60:
Benimde öyle norwem artik psikolojik bi sorun haline geldi benim için aslinda biz 5 kiz kardesiz hepimiz için öyle illa incecikkk olucaz :KK53: şuan 400 gr artıdayim ve çok moralim bozukkk:KK34:

Kızlar meraktan tartildim bu seferde 86 gosterdi tartinin dogru oldugunada eminim offff ya tamam wc problemim var ama onunda o kadar yapacagini zannetmiyorum

Sahiden keyfim falan kalmadi keske hic tartilmasaymisim

Kızlar meraktan tartildim bu seferde 86 gosterdi tartinin dogru oldugunada eminim offff ya tamam wc problemim var ama onunda o kadar yapacagini zannetmiyorum

Sahiden keyfim falan kalmadi keske hic tartilmasaymisim
Kuzum niye tartildin keşke tartılmasaydin ama hiç moralini bozma sen kaçamak yapmadın yarın arti bile çıksan sakinn moral bozmak yok tamam mi :KK60:

Bilmiyorum yavas yavas gidiyo :) aman gitsindeee nasil gidiyosa gitsin :) dusunsene aralik ayinda 88kg dum :KK70: allahimmmmm:KK45::eek:ne guzelde gitti
Tabi canim gitsinde az az gitsin zaman öyle böyle geçiyor sonra bi bakmışsin hedef kilondasin:21:

Kızlar moralinizi bozmayın.ben biara 3 hafta hep aynı kilolarda durdum.gramlar farkediyoduki 100 200 gr.kaçamak bile yapmamıştım hiç.sonra düzeliyo sonra yavaşlıyo sonra hızlanıyo.döngü yani bu kafaya takmayın hiç devammmm

Back
X