- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.221
azaldım benc ecanım annem de dio

benim azcık bir kiloya tahammülüm yok kuzumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle norwem artik psikolojik bi sorun haline geldi benim için aslinda biz 5 kiz kardesiz hepimiz için öyle illa incecikkk olucazazaldım benc ecanım annem de dio
benim azcık bir kiloya tahammülüm yok kuzumm
![]()
bozulma kuzummmm azmin sonu selametBenimde öyle norwem artik psikolojik bi sorun haline geldi benim için aslinda biz 5 kiz kardesiz hepimiz için öyle illa incecikkk olucazşuan 400 gr artıdayim ve çok moralim bozukkk
![]()
Sende haftaya güzelimmmmmmBen ana listede degilim no panik
![]()
Insallah yarın eksileri goruruz bende pazartesi gordugum 84.8 in korkusuyla yasiyorumAyy kızlar dün protein günü hiç işe yaramadi hala arti 400 deyim bugun gönderirim inşallah bari sabit kaliyimbugün özel bişey yapmicam az yicem sadece
![]()
Siskinliktir o siskinlikInsallah yarın eksileri goruruz bende pazartesi gordugum 84.8 in korkusuyla yasiyorum
Canim tartildimda dahada almisim gibi gorunuyorSiskinliktir o siskinlik![]()
Yenimi tartildnCanim tartildimda dahada almisim gibi gorunuyor
Kuzum niye tartildin keşke tartılmasaydin ama hiç moralini bozma sen kaçamak yapmadın yarın arti bile çıksan sakinn moral bozmak yok tamam miKızlar meraktan tartildim bu seferde 86 gosterdi tartinin dogru oldugunada eminim offff ya tamam wc problemim var ama onunda o kadar yapacagini zannetmiyorum
Sahiden keyfim falan kalmadi keske hic tartilmasaymisim
Olsun bu hafta zaten guzel gecmedi sanki regl o buYerim seni partemmkurallaar kurallaarr
![]()
Öbür hafta bomba gibi gir listelereeOlsun bu hafta zaten guzel gecmedi sanki regl o bu![]()
Bilmiyorum yavas yavas gidiyo :) aman gitsindeee nasil gidiyosa gitsin :) dusunsene aralik ayinda 88kg dumÖbür hafta bomba gibi gir listeleree![]()
Tabi canim gitsinde az az gitsin zaman öyle böyle geçiyor sonra bi bakmışsin hedef kilondasinBilmiyorum yavas yavas gidiyo :) aman gitsindeee nasil gidiyosa gitsin :) dusunsene aralik ayinda 88kg dumallahimmmmm
ne guzelde gitti