- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.241
Şekerim çıktı Can'ım 300 şimdi biraz daha iyiyim şükür sagol Can'ımNeyin var miyavcim geçmiş olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekerim çıktı Can'ım 300 şimdi biraz daha iyiyim şükür sagol Can'ımNeyin var miyavcim geçmiş olsun![]()
Sagol canımGecmis olsun canim
Afiyet olsundün 1.5 saat spor
sabah poğaca kahve
öğlen çorba bir dilim pizza
akşam yemeği hafif tuttum
Sorma bende şuan reglim var bakalım tartıya Nasıl yansıyacakregl durumundayım kuzum zaten ondan çok iştahım yok pizza menu seklindeydi ince bi dilim yanında çorbası vardı
yani büyük almadım
hazırım sayılır![]()
Gecmis olsun cnmmŞekerim çıktı Can'ım 300 şimdi biraz daha iyiyim şükür sagol Can'ım![]()
Sagol Can'ımGecmis olsun cnmm
geçmiş olsun kuzumSorma bende şuan reglim var bakalım tartıya Nasıl yansıyacak![]()
Gecmis olsun miyavcimŞekerim çıktı Can'ım 300 şimdi biraz daha iyiyim şükür sagol Can'ım![]()
Hoşgeldini sansacimmKızlar ben bir türlü moda giremedim bi geldim bi kayboldum, işle çok sıkıntı yaşadım bir süre evdeydim iyice tadım kaçtı, ama buradayım artık düzenli bir şekilde , daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum![]()
Hoşgeldini sansacimmgitme tabiii hadii daha incecik olucaz kaldığın yerden devam
![]()
Olsun canim tekrar toparlarsin merak etme buraları birakma bak nasil gidiyor kilolarvalla kaptancım ben kilo almışımdır eminim, yarın tartılcam bakıcam, spora da başlayacağım düzenli..
aslında sigarayı bıraktım 3 hafta oldu onun etkisiyle de baya abur cubura verdim sanırım bilmiyorum
Çok iyi geldi bana canim olur bencekızlar kendime hala düzgün bir spor programı ayarlayamadım.
leslie ve plates yapmak istiyorum ama ikisini de aynı gün yapacak vaktim yok...
iş saatlerime göre ayarlarsam eğer
haftanın 2 günü plates
3 günü leslie
1 gün (izin günümde ikisi birden )
bu şekilde yapmış oluyorum...
aslında leslie sonrası 15 dk da bölgesel cardio da yapabilirim.
size bu iyi bir program olur mu ?
Kahvaltıda 1 muz ,avuçu kadar peynir ,turp ve yeşillik,10 adet zeytin şekersiz çay akşam yemeğim dünden kalma z.yağlı kuru bamya ve keten tohumlu yogurt birde kaptanım yarın artıda çıkma olasılığım var çünkü reglim başladı istersen grubdan çıkar beniHaydiii kizlaaar bitsin artik yeme işigelsin menüleeerr
![]()