Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menum..
sabah:2 yumurta 5 zeytin kk beyz peynir sekeriz cay
saat 5 gibi 2 yk pilav 2 yk nohut yemegi
annemdeydim hutun gun herseye tagemn tuttum kendimi ama bunlari yemek istedim..
20160129_104402.webp

Canim artilarla eksiler le gececek bu zamanlar ve biz bir takımız iyi günümüzde kötü günümüzde hep beraber olacağız tamammi tatlım kesinlikle takılma bu na :KK200::KK68::KK19:
Iyiki burdayim valla burdaki moral motivasyonu bulmasam coktan pes edip vazgecmistim

Gunaydin kizlarrrr...
cok darginimm size dün koca gün yoktummm kimsede dememis bu kiz nerde die:KK12:
Bende seni bekliyodum tatlimm:KK19: alingan fıstığımm yokluğun belliydi pusuya yattim bekliyordum seni:21::21: süper kilo vermişsin sonunda 6 li rakamlari gördün:KK71::KK71: bir daha 7 li rakamları hiç görme inşallah:KK68:

Toparlanir canım zamanla ..tabj ya biz bile skliyoruz subatada az kaldı canım insallah rahatlar ozamana :) Ayy çok özledim selinimmm sizi yaaaa adanadayim k8z kardesimde burda kadinlar kulübüne üye oda yeni doğum yaptı aramıza katilmak istiyor yer var degilmi takımda canimm:KK19::KK200:
Ayy gelsin tabi tatlim var yer bende ablami üye yaptim geçen gün kk'ya oda hamile dogursun direk zayiflamak istiyor onuda alcam buraya:21::21: kardeşine slm söyle bebişi öp benim için :KK200:

Bişey kalmamış hedefe şimdide fıstık gibisindir. Spor lazım sana diyetten ziyade bence.
Evet canım eşim evde o yüzden düzenli spor yapamıyorum işe bi başlasın iycr asilcam spora :KK49: 42 bedenden sonra hayatimda ilk defa 36 bedenim:KK71::KK71:darısı sizlere çok güzel bi duygu:KK68::KK68:

Çok zor Can'ım imkansız :KK43:
Niye imkansiz olsun:63: bu hafta olmadi öbür hafta kesin görürsün :nazar:bunlar direnć kilolar tatlim kafaya takma ben bir buçuk ay diyetten hić şaşmamama rağmen 65 de takili kaldım sonra hizli indi ssonra 57 de iki ay kaldim kilo verirken bunlar normal bitanem:KK60:

Back
X