Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar karnabahat kisirini denediniz mi???
Ben denemistim harika oluyor..Elbette kisirin yerini tutmaz ama caydirir diyurur vicdan azabi cektirmez :)
tarif:1 kucuk karnabahar robotta cekilir iyice ufalanana kadar ama ezilmicek sekilde..teflon ncereye alinir ve rengi degisene kadar kavrulur,o kavrulurken dilediginiz tum kisirlik malzemeler dereotudur maydonozdur efendime soyliim kirmizi biber kivircik vs.ne varsa evde hatta birkac kucuk tursu bile eklenebilir..hepsi harmanlanir son olarak 1 tk balsamik sirke,limon,tuz ve istenilen baharat eklenir...isterseniz kavurmanij son asamasinda 1 tk buber salcasinida ekleyebikirsiniz.ama balsamikte yakisiyor cok guzel oluyor hemde bitiremeyeceginiz kadar cokkk..Ah bu hafta denicem bende karnabahar alayimda:KK59:
Biçim Karatay'da herkes yapıyor ben daha denemedim denemek lazım

Kizlarrrrrr cok fena bişiiii yaptimmmmm..!!! Esim helva almisti ona hazirlarkn dayanamadim parmak kadar yedim sonra bitane daha yedim ve sonra bitane daha:(((((( cok ozur dilerim bu kacamakti ve saat gecti kendimi affetmicemmmmmmmm:KK61::mad::KK57:

gadriell gadriell canim evet denedim karnabahar kisirini hemde bikac kez hep severek yedim..ki pek aram yoktur karna baharla..
nasil 11 kilo verdime gelince ilk 5-6 kiloyu 2 ayda verdim ben tabii bolca kacamaklarla geldi gitti heldi gitti derken uzun surdu sabah domates salatalik peynir haslanmis yumurta..ve en gec saat 16.30 da aksam yemegimi yiyordum ekmek hic tuketmedim nadiren kahvaltida 1 dilim cok nadir..sonrasinda 1 hafta karabugday kuru yaptim gunde 2 kez karabugday yiuordum yogurt ve rendelenmis salatalik dereotu ile..Sonra bi gittom geldim dukana basladim 3 haftadr dukan yapiorum bi 3 kiloda oyle verdim derken sacma bi sekilde devam ediyorum..ama yemek yok gibi hayatimda cok duzensiz ve saglikli oldugunu dusunmuyorum hunde tek ogun besleniyorum..3 haftadr ilkkz bugn kacamak yaptim ve vicdan azabi duyuyorum..Sen emziriyosundur buyuk ihtimal maalesef diyet sutu azaltio benimde kizim 8 aylik ve 2 aydir hic emmio zaten normalindede az olan suyun diyete baslamamla iyice azaldi ve kizimda lok lokk ememedigi icin hic emmek istemedi mucadele ettim ama emmedi suandada sutum kesildi..Zaten dogdugundan bu yana hem mama takviyesi ile bugunlere geldi yabrucagim çok şükür...Bòyke iste sen daha saglikli bi yol cizmelisin yabrularimiz herseyden önemli..

Bugunki menum
Sabah:
1 dilim kepek ekmegi 8 puan
Yumurta 1 puan
Peynir. 1 puan

Oglen cok az taze fasulye 2 catal. 1 puan
Aksam da 2 tane tavuk burger. 2 puan
Toplam 13 puan
Afiyet olsun canim benimmm :KK15: süper bir puanla kapatmis sin günü seni çokkk seviyorum :KK19::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:

Çıtırlar merhaba.menümü yazayım çok işim var.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 1 gün kurusu 2 şek tarç.süt azıcık kuruyemiş.
17.00... 1 dilim kep.ekm.1 bard.ayran
19.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
21.00... Eşim yerken 2 ızgara köftede ben yedim.
Yarın sabahtan anneme gitcem eve öğlen gibi gelirim doğumgünü haz.filan inş.sporumu yapabilirim.yarın ve pazar günü pek uğrayamam buraya heralde.

Çıtırlar merhaba.menümü yazayım çok işim var.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 1 gün kurusu 2 şek tarç.süt azıcık kuruyemiş.
17.00... 1 dilim kep.ekm.1 bard.ayran
19.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
21.00... Eşim yerken 2 ızgara köftede ben yedim.
Yarın sabahtan anneme gitcem eve öğlen gibi gelirim doğumgünü haz.filan inş.sporumu yapabilirim.yarın ve pazar günü pek uğrayamam buraya heralde.
Afiyet olsun canim menün çok güzel sporda harika ...

Menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, kk peynir, dört ceviz..
Akşam: bir tabak sulu köfte (patatesinden yemedim), ayran, iki kaşık makarna..

Bende menumu paylasayim
Bugun baya bi fazla yedim ama bilerekte yedim diyebilirim cubku kac gundur wc problemi yasiyorum belki yediklerim yetersizdir diye cok yedim

Sabah 6 zeytin 1 avuc kadar peynir

Ogle 1 tabak kısır (normalde bulgur yemiyorum ama bugun yedim)

Aksam:2 kase corba 2-3 yemek kasigi ıspanak

1 kase ketentohumlu yogurt
Menun dengeli canım afiyet olsun :) kabızlık büyük bir problem canım ya zaten düzenli lavaboya çıksak vereceğiz kiloları

Kizlar ya ben bu insanlari anlamiyorumm.
27gunde verdim 9 kgyu baktim ki cevreden su sozleri duymaya basladim..
.cok hizli verdin ya bence yavas vermeye caliss ,daha rahat takil artik, 70olsan sana yeter,
Nee 60mi ay cirkinlesirsin..
Suan yuzun falan kuculmusss bence yavas ver cok cirkin olcan..
Bu ne yaaaaa kac kisiii diyenlerde kilolu ben anlamadm
:) canım kiskaniyorlardir dinleme sen onları banada bizzat komşum söyledi Ayy sen zayiflayinca cokmussun nerde eski güzelliğin dedi :) hiiiiiç duymicaz biz onları :KK47:

Back
X