- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.481
Yok önemli degil evliyim 6 yıllık 32 yaşındayım adımın miyav_su olduğuna bakma kartım benMasallah ne kadar surede verdin cnm ve hangi diyetle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok önemli degil evliyim 6 yıllık 32 yaşındayım adımın miyav_su olduğuna bakma kartım benMasallah ne kadar surede verdin cnm ve hangi diyetle
Ekmek Yemen'den iyidir kısır yemek iyi yapmışsınBende bugun ekmek yememek icin baya kendimle cebellestim onun yerine kısır yedim oda kotu ama ekmek yeseydim bi taneden asagi kurtaramazdim kendimi
Eşin mi getirdi yine nutellayı Can'ım eğer o getirdiyse zorla onu yedir Can'ımAy kizlar bir dilim ekmegin üstüne nutelle sürüp yedim.en iyisi hic bulasmamak ti kendimi tutamiyorum sonra böyle oluyo
İnşallah Can'ım hep birlikte olur inşallahInsallah bu gruptaki herkesin istedigi kilolara kavusmasini da kutlariz
Biçim Karatay'da herkes yapıyor ben daha denemedim denemek lazımKizlar karnabahat kisirini denediniz mi???
Ben denemistim harika oluyor..Elbette kisirin yerini tutmaz ama caydirir diyurur vicdan azabi cektirmez :)
tarif:1 kucuk karnabahar robotta cekilir iyice ufalanana kadar ama ezilmicek sekilde..teflon ncereye alinir ve rengi degisene kadar kavrulur,o kavrulurken dilediginiz tum kisirlik malzemeler dereotudur maydonozdur efendime soyliim kirmizi biber kivircik vs.ne varsa evde hatta birkac kucuk tursu bile eklenebilir..hepsi harmanlanir son olarak 1 tk balsamik sirke,limon,tuz ve istenilen baharat eklenir...isterseniz kavurmanij son asamasinda 1 tk buber salcasinida ekleyebikirsiniz.ama balsamikte yakisiyor cok guzel oluyor hemde bitiremeyeceginiz kadar cokkk..Ah bu hafta denicem bende karnabahar alayimda![]()
Amin canim sağolasın :)bengiisuu gözün aydın canım..Rabbim sizi hiç ayırmasın..
Afiyet olsun canim benimmmBugunki menum
Sabah:
1 dilim kepek ekmegi 8 puan
Yumurta 1 puan
Peynir. 1 puan
Oglen cok az taze fasulye 2 catal. 1 puan
Aksam da 2 tane tavuk burger. 2 puan
Toplam 13 puan
Üzülme canım ödül olarak kabul et kendinj suçlama yarın aynen devam olabilir hepimiz yiyoruz dayanamayıpbaktimmm 179 kaloriymisbenim yedigim kesin 300 kalori falandir
![]()
Afiyet olsun canim menün çok güzel sporda harika ...Çıtırlar merhaba.menümü yazayım çok işim var.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 1 gün kurusu 2 şek tarç.süt azıcık kuruyemiş.
17.00... 1 dilim kep.ekm.1 bard.ayran
19.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
21.00... Eşim yerken 2 ızgara köftede ben yedim.
Yarın sabahtan anneme gitcem eve öğlen gibi gelirim doğumgünü haz.filan inş.sporumu yapabilirim.yarın ve pazar günü pek uğrayamam buraya heralde.
İyiyim Can'ım sen nasılsın![]()
Menun dengeli canım afiyet olsun :) kabızlık büyük bir problem canım ya zaten düzenli lavaboya çıksak vereceğiz kilolarıBende menumu paylasayim
Bugun baya bi fazla yedim ama bilerekte yedim diyebilirim cubku kac gundur wc problemi yasiyorum belki yediklerim yetersizdir diye cok yedim
Sabah 6 zeytin 1 avuc kadar peynir
Ogle 1 tabak kısır (normalde bulgur yemiyorum ama bugun yedim)
Aksam:2 kase corba 2-3 yemek kasigi ıspanak
1 kase ketentohumlu yogurt
:) canım kiskaniyorlardir dinleme sen onları banada bizzat komşum söyledi Ayy sen zayiflayinca cokmussun nerde eski güzelliğin dedi :) hiiiiiç duymicaz biz onlarıKizlar ya ben bu insanlari anlamiyorumm.
27gunde verdim 9 kgyu baktim ki cevreden su sozleri duymaya basladim..
.cok hizli verdin ya bence yavas vermeye caliss ,daha rahat takil artik, 70olsan sana yeter,
Nee 60mi ay cirkinlesirsin..
Suan yuzun falan kuculmusss bence yavas ver cok cirkin olcan..
Bu ne yaaaaa kac kisiii diyenlerde kilolu ben anlamadm