gadriell
canim evet denedim karnabahar kisirini hemde bikac kez hep severek yedim..ki pek aram yoktur karna baharla..
nasil 11 kilo verdime gelince ilk 5-6 kiloyu 2 ayda verdim ben tabii bolca kacamaklarla geldi gitti heldi gitti derken uzun surdu sabah domates salatalik peynir haslanmis yumurta..ve en gec saat 16.30 da aksam yemegimi yiyordum ekmek hic tuketmedim nadiren kahvaltida 1 dilim cok nadir..sonrasinda 1 hafta karabugday kuru yaptim gunde 2 kez karabugday yiuordum yogurt ve rendelenmis salatalik dereotu ile..Sonra bi gittom geldim dukana basladim 3 haftadr dukan yapiorum bi 3 kiloda oyle verdim derken sacma bi sekilde devam ediyorum..ama yemek yok gibi hayatimda cok duzensiz ve saglikli oldugunu dusunmuyorum hunde tek ogun besleniyorum..3 haftadr ilkkz bugn kacamak yaptim ve vicdan azabi duyuyorum..Sen emziriyosundur buyuk ihtimal maalesef diyet sutu azaltio benimde kizim 8 aylik ve 2 aydir hic emmio zaten normalindede az olan suyun diyete baslamamla iyice azaldi ve kizimda lok lokk ememedigi icin hic emmek istemedi mucadele ettim ama emmedi suandada sutum kesildi..Zaten dogdugundan bu yana hem mama takviyesi ile bugunlere geldi yabrucagim çok şükür...Bòyke iste sen daha saglikli bi yol cizmelisin yabrularimiz herseyden önemli..