Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrrrrr cok fena bişiiii yaptimmmmm..!!! Esim helva almisti ona hazirlarkn dayanamadim parmak kadar yedim sonra bitane daha yedim ve sonra bitane daha:KK43:((((( cok ozur dilerim bu kacamakti ve saat gecti kendimi affetmicemmmmmmmm:KK61::mad::KK57:
Maalesef bu huy bi çoğumuzda var mooncum tadina bakinca kendimizi tutamayip bi daha bi daha arkasi geliyor bugün hemen saf protein yaparsan hemen gider bence :110:

Çıtırlar merhaba.menümü yazayım çok işim var.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 1 gün kurusu 2 şek tarç.süt azıcık kuruyemiş.
17.00... 1 dilim kep.ekm.1 bard.ayran
19.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
21.00... Eşim yerken 2 ızgara köftede ben yedim.
Yarın sabahtan anneme gitcem eve öğlen gibi gelirim doğumgünü haz.filan inş.sporumu yapabilirim.yarın ve pazar günü pek uğrayamam buraya heralde.
Afiyet olsun canim çok iyi:KK19: kolay gelsin sakin doğum gününde fazla kaçırma:21:
Ben de iyiyim canım.biliyosun yoğunluk aynen devam..bugün öyle yazınca sen canım sıkıldı bi hatrını sorayım dedim..
Nasil gidiyor taşınma işleri sarrafcim:KK60:
Menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, kk peynir, dört ceviz..
Akşam: bir tabak sulu köfte (patatesinden yemedim), ayran, iki kaşık makarna..
Çok güzel menun tatlim afiyet olsun:KK19:
:) canım kiskaniyorlardir dinleme sen onları banada bizzat komşum söyledi Ayy sen zayiflayinca cokmussun nerde eski güzelliğin dedi :) hiiiiiç duymicaz biz onları :KK47:
:KK70:ayy kiskaniyorlarrr biziii yahuuu:KK30: 36 beden pantolonlarla incecik salinmaniin verdiği mutluluk paha biçilmez:KK28::KK28:

Takmiyodumda bugun biri daha diyince sinir oldm kendide 6verdi kendnde yavasla ozaman.. dedm zaten ee sende verdinn ne alaka diye snr oluyyorm boyle insanlara
Valla canim gül geç hiç takma ben ilk diyete başladım heycanla anlatıyorum birine doğum öncesi pantolonlarima giricem falan diye bana ooo daha 20 kilo vercen de o pantolonlara gircen sen onlari ver başka birine dedi resmen hevesimi kirdi ama ben bunu duyunca iyce hirslandim ve zayiflayip girdim pantolonlarima sonra da ayy çok zayifladin sen eski güzelliğin kalmadi dedi :KK34: ne yapsan boş yani eleştirmek istedikten sonra çok şey bulunur boşvericez hangi kiloda mutluysak o kiloya kadar inicez:KK73:

Of kızlar bende uyku filan yok eşime çok kızdım ve kırıldım dün akşam geldi memleketinden günü birlik bölgeye ne Zaman tur otobüsü gelicek diye malesef nisan ayına kadar yokmuş :KK61:birde eşim dün akşam gelince sarıldı belimdeki yağları kontrol etti sen hep aynısın dedi yağlı yağlısın dedi:mad::KK61:of Canımı sıktı :mad:Başım ağrıyor.
Hiç hoş bi haraket olmamış ama bunlar seni iyce hirslandirsin miyavim ver kilolari görsün bakalimm :63: o kadar kilo verdin ayni olur mu hiç halbuki motive etse çok güzel kilo verdin kalanlari da vereceksin hayatim deseee:KK51:ahh nerdeee bizim erkeklerdee

Hiç hoş bi haraket olmamış ama bunlar seni iyce hirslandirsin miyavim ver kilolari görsün bakalimm :63: o kadar kilo verdin ayni olur mu hiç halbuki motive etse çok güzel kilo verdin kalanlari da vereceksin hayatim deseee:KK51:ahh nerdeee bizim erkeklerdee
Kendi aklınca gaza getiriyor evet bizim erkeklerimizde böyle düşünüyorlar malesef

turkkahvesi1.webp

Günaydın arkadaşlar:) Kaçamaksız bol egzersizli bir hafta diliyorum size de. Haftaya daha güzel sonuçlar alalım:)

Allah bagislasin seninde kizini kac kilo vermen gerekiyo benim cok
Amin canım..doğumdan sonra 92 kiloya kadar çıktım.buraya geldiğimde 90.5..
Şimdi 83 lü rakamlara indim..daha çok var verilecek kilo..bırakmak yok hep beraber daha çok eksiler görücez...

Afiyet olsun canim çok iyi:KK19: kolay gelsin sakin doğum gününde fazla kaçırma:21:

Nasil gidiyor taşınma işleri sarrafcim:KK60:

Çok güzel menun tatlim afiyet olsun:KK19:

:KK70:ayy kiskaniyorlarrr biziii yahuuu:KK30: 36 beden pantolonlarla incecik salinmaniin verdiği mutluluk paha biçilmez:KK28::KK28:
Bugün son inşallah canım..yarın da rahat ragat yerleşirim. Mutfak yerleşti sadece dolaplar kaldı. bu akşam yeni evimde kalıcam inşallah..

Back
X