Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bisikletin basen yaptıgını düşünmüyorum. Bisikletci olan hangi sporcunun baseni var. Hepsi ufacık popolu. Baseni yapan bisikleti agır kademede kullanmak. Düşük kademede uzun süreli bisiklet inceltir.

Kızlar ben çok yedim ve fenayım of ipin ucu kaçtı benim ya umarım hastaneye gitmek zorunda kalmam buraya yazışmazsam bilin ki hastanede yatıyorumdur

:KK3:İyi akşamlar kızlar bende bugün 5,30 uyandım kahvaltımı yaptım kahvaltı menüm : omlet ,avuç içi peynir,15 adet zeytin turp ve yeşillik sonra yürüyüş yaptım eve geldim ablalarım gelmiş dogum günümü kutlamak için:oops:pasta vardı inanın pastadan kibrit kutusu kadar yedim Onuda üzülmesinler diye sonra ben eşim ve arkadaşı çarşıda idi bir yerlere oturduk onlarda tatlı söylediler küçüçük baklavanın :oops:çatal ucunu zor yedim ayıp olmasın diye sonra arkadaşlarım bana süpriz parti hazırlamışlar sağolsunlar benim çok sevdiğim yemekler vardı mercimek çorbası 1 kase , kuru patlıcan dolması 4 adet ,içli köfte 2 adet, 4 kaşık kavurma biraz Haydari, biraz salata ,biraz çerez ,4 adet ızgara köfte limonlu soda biliyorum bugün rekor kırdım :KK57:aslında yazmak istemiyordum :KK42:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee of yaaaaa :( nye yedinnnnnn :D keske bende yesem :oops:o_O

Canim insaniz sonuçta ben küçük kaçamaklara bişey demiyorum bi lokma yenebilir çok canin çektiginde bir kurabiye de yenilebilir ama haftada bir ikiyi geçememeli kilo vermek istiyoruz sonuçta üzülme bi lokmadan bişey olmaz:KK60:
Canim bu 4ocaktan beri tatli olarak bir ilkti agzima surmedim cikolata tatli o buuuu aslaaa bir isirik oda esim kiyamadi:kk77::KK11::KK200:

Basenlere Sukuat iyi gelir Can'ım birde ekliptik bisiklet biniyorsan sakın binme oda basen yapar
Eliptik evet 15dk
evde squat yapim hergun en iyisi basen var cikinti bacagm daha once o gitse iyi olcak.. sporda gidebildgm kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bir türlü moda giremiyorum sanki böyle kalacakmışım gibi hep, kilo veremeyecekmişim gibi hissedip yyiyorum :KK14:
Canım merhaba.yanlış anlama sakın ama bian önce başlamak için illaki birileri tarafından kilolu olduğun için aşşalanmayı beyendiğin bi elbisenin büyük bedeni olmadığından alamayıp rezil olmayımı ve daha bisürü şey.daha fazla oyalanmadan artık yarından itibaren başla kendinin vücudunun farkına var.tabiki hemen gitmeyecek kilolar ama gidecek dikkat edipte gerçekten gerçekten uğraşıpta kilo vermeyen yoktur.zayıf olmak çok güzel tarif edilemez.sakın vazgeçme.

Afiyet olsun Can'ım lahana çorbası diyeti Nasıl oluyor?
Canim gunaydinnn...
Lahana diyetinin ozel bi corbasi var icinde lahana kereviz sapi maydanoz sogan yesil biber ve domates var..birkac farkli tarif var ben kendime ve orjinaline en yakin olan bunu uyguladim..birde haftalik menusu var iste 1.gun istedigin kadr meyve ve bu corbadan 2.gun sebze ve cirbadan gibi..bi arkadasim suan uyguluo kacamak macamak yapip gecen hafta 3 kg verdi..anneside seker hastasiykn dr.u onermis 1 hafta bende deneyeyim dedim:)

Back
X