Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii SekerPancarii canimm deme yaa:KK14:
bende daha once denemistim yillar once ama sonucu ve nekde dorj yaptimi hatirlamiorum..kac gun devam ettin sen..ben corbaya bahartalrla lezzt verdim fena degildi aksam sicakken..inşALLAH ayni lezzetini bugunde koruodur 5 lt lik duduklude yaptim hemde..Canim dukandan sıkilmadm aksine uzun sure devam edicem ama 4 gundr cok durakladm 1 hafta boyle deneyeyim dedim hazir yapan arkadasimda varken:KK200:

Canim gunaydinnn...
Lahana diyetinin ozel bi corbasi var icinde lahana kereviz sapi maydanoz sogan yesil biber ve domates var..birkac farkli tarif var ben kendime ve orjinaline en yakin olan bunu uyguladim..birde haftalik menusu var iste 1.gun istedigin kadr meyve ve bu corbadan 2.gun sebze ve cirbadan gibi..bi arkadasim suan uyguluo kacamak macamak yapip gecen hafta 3 kg verdi..anneside seker hastasiykn dr.u onermis 1 hafta bende deneyeyim dedim:)
Bende var şeker bende deneyeyim

Canım merhaba.yanlış anlama sakın ama bian önce başlamak için illaki birileri tarafından kilolu olduğun için aşşalanmayı beyendiğin bi elbisenin büyük bedeni olmadığından alamayıp rezil olmayımı ve daha bisürü şey.daha fazla oyalanmadan artık yarından itibaren başla kendinin vücudunun farkına var.tabiki hemen gitmeyecek kilolar ama gidecek dikkat edipte gerçekten gerçekten uğraşıpta kilo vermeyen yoktur.zayıf olmak çok güzel tarif edilemez.sakın vazgeçme.
Çok doğru demişsin

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee of yaaaaa :KK43: nye yedinnnnnn :KK70: keske bende yesem :oops:o_O
Gelseydin keşke benim yerime sen yerdin Canım 4 senedir yememiştim tatlı ve pasta inan bir tuhaf oldum geceyi hastanede geçirdim eşim çok sinirlendi ve üzüldü zaten ona kızgınım hediye olarak bana Kocaman hırka almış hatta belki dar gelir diye düşünmüş:KK62: hırka 52 beden :63:Can'ım :KK11:benim eski bedenim şuan 42 beden bile bol geliyor düşün :KK12:

Gelseydin keşke benim yerime sen yerdin Canım 4 senedir yememiştim tatlı ve pasta inan bir tuhaf oldum geceyi hastanede geçirdim eşim çok sinirlendi ve üzüldü zaten ona kızgınım hediye olarak bana Kocaman hırka almış hatta belki dar gelir diye düşünmüş:KK62: hırka 52 beden :63:Can'ım :KK11:benim eski bedenim şuan 42 beden bile bol geliyor düşün :KK12:
Gecmis olsun canim yaa uzuldmmmm bidaha yapma oyleee.. ayrica esin cooook ayip etmssss coooookk

Miyav_su Miyav_su cok gecmis olsun canim.esin ayip etmis.erkek milleti iste illa bi dangalaklik yapiyolar.genlerinde var bunlarin benimkide dahil

:KK3:İyi akşamlar kızlar bende bugün 5,30 uyandım kahvaltımı yaptım kahvaltı menüm : omlet ,avuç içi peynir,15 adet zeytin turp ve yeşillik sonra yürüyüş yaptım eve geldim ablalarım gelmiş dogum günümü kutlamak için:oops:pasta vardı inanın pastadan kibrit kutusu kadar yedim Onuda üzülmesinler diye sonra ben eşim ve arkadaşı çarşıda idi bir yerlere oturduk onlarda tatlı söylediler küçüçük baklavanın :oops:çatal ucunu zor yedim ayıp olmasın diye sonra arkadaşlarım bana süpriz parti hazırlamışlar sağolsunlar benim çok sevdiğim yemekler vardı mercimek çorbası 1 kase , kuru patlıcan dolması 4 adet ,içli köfte 2 adet, 4 kaşık kavurma biraz Haydari, biraz salata ,biraz çerez ,4 adet ızgara köfte limonlu soda biliyorum bugün rekor kırdım :KK57:aslında yazmak istemiyordum :KK42:
Ooff ooff offff fena kaçmış ipin ucu ama dün doğum günündü bişey demicem o yüzden ama bu 3 gün kemerleri iyce sık miyavimmm cumaya arti istememm:KK19:

SekerPancarii SekerPancarii kaptanimmm ben cok formumdayim kacamak macamak yokkk artikinn hedefler kesin 14 şubatttt hedefim 65i gormeliyim ne yani 4 kilo veremezmiyim canimmmmm:KK12:

Back
X