- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.761
Acıktıkca haslanmış tavuk yedim bi nevi saf protein günü oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar Can'ım tebrikler güzel yürüyüş yapmışsınİyi akşamlar..
10000 adım attım keyfim yerime geldi yahuu
Afiyet olsun Can'ım menün güzelmişSabah; haslanmis yumurta, salaatalik az peynir sut..
Aksam; tavuk koftesi ve salata yedm
Afiyet olsun canımMenüm...
Sabah kahvaltı yapamadım dışarıda bir simit çay..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, avuç içi kadar tavuk göğsü, yoğurt, iki kaşık pilav..
Bende artık birşey demiyorum zayıflamak istiyorum artıkMiyav_su çookk geçmiş olsun canım dikkat et kendine..eşine söylenecek laf bulamıyorum
Bende zayiflamak istiyorum miyav im. Bir an önce 55 olmak istiyorum fazla birsey kalmadi aslinda.gecen gün tartisirken bana dediki sen zayiflayunca kendine güvenin geldi sesin fazla cikmaya basladi dedi.ben de sen daha dur daha cok zayiflicam daha cok ses cikarcam dedimBende artık birşey demiyorum zayıflamak istiyorum artık![]()
Evet oda farkında aslında kıskanıyor sen hep yazıyordun ya yok çikolata getirdi yedi ben farkına varmıştım senin artık zayıflayıpda dikkat çekmeni istemiyor durmak yok yola devam zayıflayalımda kıskansınlar çatlasınlarBende zayiflamak istiyorum miyav im. Bir an önce 55 olmak istiyorum fazla birsey kalmadi aslinda.gecen gün tartisirken bana dediki sen zayiflayunca kendine güvenin geldi sesin fazla cikmaya basladi dedi.ben de sen daha dur daha cok zayiflicam daha cok ses cikarcam dedim![]()
Günaydın Can'ım evinin işleri az kalmış Can'ım Allah kolaylık versin nişanızda hayırlı uğurlu olsunSelam kızlar...
Bugün öyle yoğundumki anlatamam..yeni evin abonelik işleri var onlara koşturdum.yarın kaldığım yerden devam..sonra eltimin kızının nişan alışverişine gittik ordan annemlere canım çıktı..
Günaydın Can'ım saf protein yap istersen olmaz mı bende dün akşama kadar yattım şimdi kahvaltı yapıp yürüyüşe çıkıcam bende sende öyle yap sen güzel yürüyorsun çünküGünaydin kizlar.kaptan duymasin ama sabah tartildim artilardayim.moralim cok bozuldu.bugün karabugday mi yesem saf protein günü mü yapsam acaba.cumaya kadar eksi olmazsa cok üzülürüm
Kiskaniyo canm bosverrrrBende zayiflamak istiyorum miyav im. Bir an önce 55 olmak istiyorum fazla birsey kalmadi aslinda.gecen gün tartisirken bana dediki sen zayiflayunca kendine güvenin geldi sesin fazla cikmaya basladi dedi.ben de sen daha dur daha cok zayiflicam daha cok ses cikarcam dedim![]()
Afiyet olsun canim çok iyi menün valla çok iyi yapmışsin mantidan kaçmaklaKahvaltim ;1yumurta ,kkpeynir ,biber ,yarim dilim ekmek ,5 dilim kuru domates bir avuc findikceviz
ögle ,6tane manti sadece firinda kurutulmusundan,yarim tabak taze bö
rülce dünden kalan
aksam ,bir tabak corba ,iki kasikk bulgur ,et .salata
spor ;1.5saat yürüyüş
bugün komsumda manti yaptik.bittikten sonrsda büyük bir tencere pisirip yerdik .hep böyle yapariz.ben bugün yememek icin bebisi uyutma bahanesiyle daha mantilar piserken kendimi tutamam cok yerim diye eve geldim.
Oohh ne iyi yapmışsin spor yapmayi çok özledim eşim işe başlasin hemen spora asilicamİyi akşamlar..
10000 adım attım keyfim yerime geldi yahuu
Afiyet olsun tatlim çok güzel menünSabah; haslanmis yumurta, salaatalik az peynir sut..
Aksam; tavuk koftesi ve salata yedm
Afiyet olsun canim sabahda mi tavuk yedinAcıktıkca haslanmış tavuk yedim bi nevi saf protein günü oldu.
Afiyet olsun canimmMenüm...
Sabah kahvaltı yapamadım dışarıda bir simit çay..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, avuç içi kadar tavuk göğsü, yoğurt, iki kaşık pilav..
Günaydin kizlar.kaptan duymasin ama sabah tartildim artilardayim.moralim cok bozuldu.bugün karabugday mi yesem saf protein günü mü yapsam acaba.cumaya kadar eksi olmazsa cok üzülürüm
Sabret moonumm gidecek gidecekgunaydin kizlarrr....
Bende 4 vherry domates ve 1 abuc kadar yagsiz peynor yedim yanindada sekersiz cay..kacamaksiz devam etmeme ragmn halen sabitim..+olmasinda sabitlige raziyimmmne zaman gidicek bu 5 kilo ya
![]()