Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar bende bugün kahvaltıda :1 muz ,turp ve mor lahana ,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytinşekersiz duble adaçayı içtim sonrada 3 saat yürüyüşyaptım :KK49::KK49:sonra 1 çay bardağı kuruyemiş yedim sade Türk kahvesi ve 2 adet madensuyu akşam ise zeytinyağlı barbunya ve turşu yedim:kk77::kk77:
Afiyet olsun miyavim çarşamba gününe turşu hić olmuş mu amaaa:KK53: su tutuyor fistikimmm suuu:KK59:

Selam hatunlar.menümü yazayım.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yum.
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
16.00.. 2 tane izmir köfte
17.00... 3 tane izmir köfte 2 bardak ayran
18.00... 32 dk eliptik bebiş durmadı.
Eşim yemek yerkende 1 kase cacık yerim günüde böyle kaparım inş.sonrada mekik ve twesterıda yaptımmı tamamdır.
Maşallah Canım menünde sporunda her zamanki gibi süpersin :KK37::KK37:

Hula hoop ile ilk akşamım harika keyifli mükemmel ay çok eglenceliiii:KK49::KK49::KK49:
Şimdi sacımı boyadım sürem dolsun diye bekliyorum. Yoruldum ama banyo yaptıktan sonra bi tur daha hula hoop macerasına devam ederim.
Kızlar cok eglencelı.

Hula hoop ile ilk akşamım harika keyifli mükemmel ay çok eglenceliiii:KK49::KK49::KK49:
Şimdi sacımı boyadım sürem dolsun diye bekliyorum. Yoruldum ama banyo yaptıktan sonra bi tur daha hula hoop macerasına devam ederim.
Kızlar cok eglencelı.
Hayırlı olsun bol zayıflamalar Can'ım artık ince belli bir gelin olursun :KK68::KK68:

Kizlarrr size bisey sorucam yaaaa.. burnumun ustunde kizariklik oldu sivilce desem degl kabark gibi gogsumde kafamda falanda cikti sizce neden ya ???? Ben hic oyle seyler yasamazdim.. biyerde toksinler gittigi icin yazmislar dogrumudur ya ????

Kahvaltim ; 2 yumurta , peynir , sekersiz cay
Aksam , bir tabak corba, bir dilim ekmek , biraz kahvaltilik , iki catal tahin pekmez
Bugün sözde protein günü yapacaktim ama olmadi malesef
Spor 3 saate yakin yürüdüm

Back
X