- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun miyavim çarşamba gününe turşu hić olmuş mu amaaaSelam kızlar bende bugün kahvaltıda :1 muz ,turp ve mor lahana ,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytinşekersiz duble adaçayı içtim sonrada 3 saat yürüyüşyaptımsonra 1 çay bardağı kuruyemiş yedim sade Türk kahvesi ve 2 adet madensuyu akşam ise zeytinyağlı barbunya ve turşu yedim
![]()
Afiyet olsun miyavim çarşamba gününe turşu hić olmuş mu amaaasu tutuyor fistikimmm suuu
![]()
Oh mis gibi olmuştur kuzucuk evet insanın evi gibisi yok iyi seyirlerIyyim miyavim bende evime geçtim evim evim güzel evim demişler annemlerde ne kadar da rahat etsem insanin kendi evi bi başka kuzumu yikadim uyuttum dizi keyfi yapiciz eşimle![]()
Ama böyle tatli söylersen kizamamki miyavvcanım çekti turşuz barbunya olmaz ki
Saol caniiiiimOh mis gibi olmuştur kuzucuk evet insanın evi gibisi yok iyi seyirler
Zaten 3 saat yürüdüm 4 litreye yakın su içtim CanımAma böyle tatli söylersen kizamamki miyavvAfiyet olssuunnn
boll su iç ödem tutmasin
![]()
Maşallah Canım menünde sporunda her zamanki gibi süpersinSelam hatunlar.menümü yazayım.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yum.
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
16.00.. 2 tane izmir köfte
17.00... 3 tane izmir köfte 2 bardak ayran
18.00... 32 dk eliptik bebiş durmadı.
Eşim yemek yerkende 1 kase cacık yerim günüde böyle kaparım inş.sonrada mekik ve twesterıda yaptımmı tamamdır.
Hayırdır Canım neden keyfin yokSizden alaaa dadlumu olur
Bugun hic keyfim yok spora gitmedim mekik cektimm squat yaptim yeter umarm..
Eksi gormesekte su bir gercek inceliyoruzz.. tartida ki artilara eksilere cok takilmayalim![]()
Bazen enerjim dusuk oluyo ondan galiba :)Hayırdır Canım neden keyfin yok![]()
Hayırlı olsun canım.bele çok etkili olurHula hoop ile ilk akşamım harika keyifli mükemmel ay çok eglenceliiii
Şimdi sacımı boyadım sürem dolsun diye bekliyorum. Yoruldum ama banyo yaptıktan sonra bi tur daha hula hoop macerasına devam ederim.
Kızlar cok eglencelı.
Hayırlı olsun bol zayıflamalar Can'ım artık ince belli bir gelin olursunHula hoop ile ilk akşamım harika keyifli mükemmel ay çok eglenceliiii
Şimdi sacımı boyadım sürem dolsun diye bekliyorum. Yoruldum ama banyo yaptıktan sonra bi tur daha hula hoop macerasına devam ederim.
Kızlar cok eglencelı.
Anladım evet bazen insanda enerji olmuyor zaten evde yapmışsın sporunu iyi olmuşBazen enerjim dusuk oluyo ondan galiba :)