Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım Nasıl oldu cildin keşke bugün yumurta yemeseydin
Mivayim nasilsinn.. yuzumde suan bir burnumda ikide alnimn kenarnda var :D gulsemmi aglasammi ergenlikte bile cikmadi.. ama belki boyle bi donem olmustur ne bilim gecer umarimm.. yumurtayi yedikden sonra geldi aklima canimm soyledigin..
Diyetten sonra bana biseyler oldu bi ara adet gibi lekelenme gordumm falan duzeliyo belki vucud degisiklikleri yuzundendir :KK51:
I

Allah rahmet eylesin canim kalanlara sabir uzun ömür versin♡♡

Ayy şu gözlemenin tarifini verir msn tatlim bende deneyeyim uzun süre tok tutuyor mu:kk77: bu arada menü harika:KK19:

Canim benim sinirlenme sakin ol :KK74:

Hoşgeldin tatlimmmm ne var ne yok:KK60:

Afiyet olsun canimm çok güzel:KK19:
Uc yemek kasigii tepeleme yulaf kepegi karisimi,bir kasik yogurt, bi kasik ilik su yoguruyorumm sonraa acip uc parcada pernirli aciyormm istedigini koy icine

***14. TAKIM 451. ETAP***
Şekerpancarı71(53.9 / / /% )
Sevtal87(63.6 / / /% )
Sarraf(83.1 / / /%)
Miyav_su( 80.2/ / /%)
Marlin18( 62.8/ / /% )
Sudbanazenin (86.0 / / /%)
_Simurg_ (82.4 / / /% )

Moon8187 (69.4/ / /%)
N o r w e g i a n (55.8 / / /%)
ParteMoralll ( / / /%)
yeni üye başlangıç tarihi 17.ocak.2016 başlangıç kilo:81.4,hedef kilo:60

14. TAKIM ORTALAMASI:%

Kızlar listeyi şimdiden hazırladim yarina erken kalkamazsam doldurursunuz hemen eksileriiii:21::21:

Mivayim nasilsinn.. yuzumde suan bir burnumda ikide alnimn kenarnda var :KK70: gulsemmi aglasammi ergenlikte bile cikmadi.. ama belki boyle bi donem olmustur ne bilim gecer umarimm.. yumurtayi yedikden sonra geldi aklima canimm soyledigin..
Diyetten sonra bana biseyler oldu bi ara adet gibi lekelenme gordumm falan duzeliyo belki vucud degisiklikleri yuzundendir :KK51:
I
Sanırım vücûd metabolizması şaşırdı birkaç gün yumurta yeme

♡♡♡Free Takim 451. Etap♡♡♡
Kitapasigi (68.1 / / / % )
Afrasyab ( / / / %)
Bengiisuu (69.3 //%)

Back
X