- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #129.981
Tesekkürler miyavim seninki benimkindende güzelMarlin menünde yürüyüşünde süper Canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkürler miyavim seninki benimkindende güzelMarlin menünde yürüyüşünde süper Canım![]()
İyi ki doğdunKizlar cumartesi benim dogum günüm iyice yaslaniyorum.kaptan cumartesi serbest olabilirmiyim acaba.
Güzel dileklerin icin cok tesekkürler canim ayni seyler senin icinde olsun .ikimizin burcu ayniİyi ki doğdunCanım yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur ve bol eksiler getirsin
eşinide bol kıskanç krizli günleri olsun
![]()
Amin Canım inşallahGüzel dileklerin icin cok tesekkürler canim ayni seyler senin icinde olsun .ikimizin burcu ayni
Bende ayniyim kesn bi degisiklik sezmiyorumNeden hatırlatın ya Canım of sabah Nasıl olucak![]()
Öyle diyenler hepsi ekside oldu hatta etapları sildi süpürdü mesalaBende ayniyim kesn bi degisiklik sezmiyorum![]()
Yok cnm ilkte hizli gidio sonra yavaslio durakliyoÖyle diyenler hepsi ekside oldu hatta etapları sildi süpürdü mesalaSudbanazenin oda öyle dedi ama hep eksilerde idi sende kesin öylesin
![]()
Yarın + olan benim Canım eminim ve son kararımYok cnm ilkte hizli gidio sonra yavaslio durakliyo
Ben +gormemde ayni olablrm ama sen goturdun icli kofteleriYarın + olan benim Canım eminim ve son kararım![]()
He ya hatırlatmaBen +gormemde ayni olablrm ama sen goturdun icli kofteleri![]()
Saka bir yana superdi hepsiii ohhhHe ya hatırlatmaallahım neler yedim o gün
![]()
Süperdi sonu hastanede bittiSaka bir yana superdi hepsiii ohhh
Tesekkür ederim canimMarlincim doğumgünün şimdiden kutlu olsun canım![]()
Bidaha yapmazsn sende hihi kiz midemiz kuculmus bizimSüperdi sonu hastanede bitti![]()
Evet Canım gerçekten küçülmüşBidaha yapmazsn sende hihi kiz midemiz kuculmus bizim
sağol canım. Allah razı olsun. sınavların nasıl geçti?Canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin
Sabah olsada yemek yesekSüperdi sonu hastanede bitti![]()
NoldukiKizlar iyi geveler gerkese..valla benim sinirden ellerim ayaklarim sisti resmen sisti yani esim bile sok oldu gorunce coraptan sonra bi katman olusmus...Bu hafta ben surekli tartildim bugun hariç +degilim ama 2 gunde kac gram verebildim onuda bilmiorum..2 gundur resmn bisey yemedim hic iyi gitmiyor boyle..cok duzensiz oldu bugun 4-5 tane sigare ictim kahveyle iyi halt ettim nerdeyse 2 senedir hic paket almamistim ama evde bulunsn anlamlar gelince die aldigim paket malesef bitmk uzereee![]()