- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #130.061
Tartıldım Canım biliyordum + olduğumuEe miyaaaav noldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıldım Canım biliyordum + olduğumuEe miyaaaav noldu![]()
evet cok pismanim ama yapocak hicbisey yokmus maalesefbende 1.5 sene sonra almıştım haklısın sinirlenmekte tatlım keşke halletseydin bi ara çok uzun sürmüyordu.
üzülme ama olacağı varmış
Amin benim biraz zor ama olsun işte uğraşıyorumMiyav_su canim tesekkur ederim darisi hepimizin basina inşALLAH ALLAH sanada ve tum isteyen tatliskolara 6li rakamlari gormeyi nasip etsin
![]()
Norwwemm bu hafta hiç düzenli menü paylaşmadin neler yedin de artti kilo bakimm![]()
Evet Canım hepsi var boyuda ölçüyor birde seni tanıma özelliği var senin kilonu hafızaya kayıt ediyorMiyav_su miyavimmmm senin tartinin bi ozelligi varmiii yag su kas vs..
Aa üzülme canimmbenimki hep sabit bebeğim dün resmen 2 saat spor yaptım bu haksızlık
Sen buna haksızlık diyorsun ana ben kendimi balkondan atayım Canım neden üzülüyorsun ki ben 3 saat yürüyüş + 2 saat ağırlık yapıyorum gram oynuyor haline şükür et bir rahatsızlığın yokbenimki hep sabit bebeğim dün resmen 2 saat spor yaptım bu haksızlık
Ayy canimm benimm hepiniz ćitir olup çıtır kalin inşallah
Eki Görüntüle 1764843 ayyy bende koyayim o vakittt 68i gormusummm yahuuuuuu 79e bir adim daha vedaaaaa![]()
Amin inşallah Canım cuma günü hürmetineAyy canimm benimm hepiniz ćitir olup çıtır kalin inşallahhiiiç bir gramini bile almayalimm verdiklerimizin
![]()
Miyavim sakin üzülme arti diye eminim vücut daha fazla dayanamicak ve seninle savaşmaktan vazgeçip kilon düşücek eminim biraz daha sabir sen kazanacaksin
Ayy inşallah bir daha geri dönmüceksin o kilolara tatlimEki Görüntüle 1764843 ayyy bende koyayim o vakittt 68i gormusummm yahuuuuuu 79e bir adim daha vedaaaaa![]()