- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #130.081
Bu hafta hedefim 75--76 !!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Canım sabır ediyorum benimde dünyadaki sınavım kilom ve eşim katılıyorum ben kazanmayı umut ediyorum bana verdiğin destek ve moral için teşekkür ederimMiyavim sakin üzülme arti diye eminim vücut daha fazla dayanamicak ve seninle savaşmaktan vazgeçip kilon düşücek eminim biraz daha sabir sen kazanacaksin![]()
Alıştım Canım artık ama çevremdeki herkes incelme var diyor özellikle yeğenim ki çocuklar yalan söylemezlerMiyav_su okadarcik artidan bisey olmazzzz
O kadar kilo verdin elbet kalanlarida göndereceksin azimli miyaviimmEvet Canım sabır ediyorum benimde dünyadaki sınavım kilom ve eşim katılıyorum ben kazanmayı umut ediyorum bana verdiğin destek ve moral için teşekkür ederim![]()
Üzülme Canım normal kalabalık ortamlarda oluyor insan kendini hakim olamıyor tekrardan başlıyorsunGünaydin kizlar bu hafta ablamlardaydim herkes yedi icti bende kendime hakim olamadim87.3 olmusum
9 lu rakkamları tekrardan donmek istemiyorum o yuzden artik tekrardan cok sıkı diyetteyim
Olsun tatlim yediğini içtiğini unut tekrar sıkı sıkı saril diyete bak bu hafta bende artidayim bu hafta kapişiyoruuuz unutmaGünaydin kizlar bu hafta ablamlardaydim herkes yedi icti bende kendime hakim olamadim87.3 olmusum
9 lu rakkamları tekrardan donmek istemiyorum o yuzden artik tekrardan cok sıkı diyetteyim
canim markasi felan ne memnunmusun kaca almistin??bende oyle bisey istiorummmmEvet Canım hepsi var boyuda ölçüyor birde seni tanıma özelliği var senin kilonu hafızaya kayıt ediyor
hadiii yapalimmmmmmmmBu hafta eşleşme yapip yarişalim kizlaarr hareket gelsin takimimiza![]()
Hayir canimmm izin yookk bu hafta aldiysan öbür hafta verirsinAslinda izne ayrilip verip donmeyi istiyordum ama izme ayrilirsam vereyim derken daha cok almaktan korkuyorum
Duygulandırdın beni çıtır kaptan şuan ağlıyorum bilmiyorum ama işte Bu işler zor sonumu merak ediyorum işte İnan buraya yazdıklarım hepsini yapıyorum isyan etmemek lazımO kadar kilo verdin elbet kalanlarida göndereceksin azimli miyaviimm![]()
Olur CanımBu hafta eşleşme yapip yarişalim kizlaarr hareket gelsin takimimiza![]()
Canım ben burda Carrefour'dan aldım çok memnunum fiyatı uygundu 90 TL hepsiburada .com bak yorumlarını oku ben orada okumuş almıştım birde Alman markası medisana foto attım gördün mücanim markasi felan ne memnunmusun kaca almistin??bende oyle bisey istiorummmm
Caniiimm kiyamamm ağlama lütfenDuygulandırdın beni çıtır kaptan şuan ağlıyorum bilmiyorum ama işte Bu işler zor sonumu merak ediyorum işte İnan buraya yazdıklarım hepsini yapıyorum isyan etmemek lazım
canim markasi felan ne memnunmusun kaca almistin??bende oyle bisey istiorummmm