- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #130.101

@ParteMoralll biz yarisalim mi canimmm..
kaptanimiz pekkk pek sevgili

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Canım insülin direnci lanet birşey yapıştı mı bırakmıyor hayırlısı diyorum ya benimde sınavım buMiyav_su canim gordum paylaşmişsin saol cnmm umarim degerleri dogrudur hemen bakicam cok istiodum zaten..Canim haklisim direnc onemli bebimde oyle mesela insulin direnci olanlar icin cok zor kilo kaybetmek ama almakta bi okadar kolay..
Sudbanazenin canim evet sıkı yapmak gerekiyor ebnde bu hafta bunu anladm normal bi bunye bnm yaptigimi yaosa en az 2-2.5 kg verirsi ama 1 kiloyada sukur..her -bir umut niteliginde bizim icin...
kaptanimiz pekkk pek sevgiliSekerPancarii selinimizde uygun gorurse..
İnşallah Canım hepimiz için güzel giderArkadaşlar merhaba.bende +200 çıktım.inş.bu hafta güzel gider.
Keşke Canım bulaşabilsek degil miayyy hepinizi cok seviyorum yaaa valla ne enteresann bukadar uzakken bukadr yakin olmak iyki bulmusum burayi...keske bigun bi cilginlik edio bulusabiksek..![]()
Olur tabi fıstık ikinizi eş yazarimMiyav_su canim gordum paylaşmişsin saol cnmm umarim degerleri dogrudur hemen bakicam cok istiodum zaten..Canim haklisim direnc onemli bebimde oyle mesela insulin direnci olanlar icin cok zor kilo kaybetmek ama almakta bi okadar kolay..
Sudbanazenin canim evet sıkı yapmak gerekiyor ebnde bu hafta bunu anladm normal bi bunye bnm yaptigimi yaosa en az 2-2.5 kg verirsi ama 1 kiloyada sukur..her -bir umut niteliginde bizim icin...
kaptanimiz pekkk pek sevgiliSekerPancarii selinimizde uygun gorurse..
suanda bakiorum canimmm alicam inşALLAH..yagdan sudan kastan kaybimida bilmk isterim..benimkinide anneme veriyim gecen ordaydim tartii bozulmus benimkinin ayniydi oda tartilip ispat edemedim ama onlarda cok sevindiler ve baya gaza getirdiler beni..bebden 8 yas buyuk ablam var kardesi olduma inanmiolar 10 yasinda kizi var maşALLAH cok citir degil ama bakimli adiiiiMoonlii benden sonra 3 arkadaşımda aldılar çok memnunlar fiyatında uygun özellikleride güzel tavsiye ederim
Bende hepinizi çookkk çookk seviyorum iyiki tanıdim sizleriayyy hepinizi cok seviyorum yaaa valla ne enteresann bukadar uzakken bukadr yakin olmak iyki bulmusum burayi...keske bigun bi cilginlik edio bulusabiksek..![]()
Maşallah Canım ben sana inanıyorum vereceksin bu kiloları merak etme çok daha çıtır ve fıstık gibi olucaksın yanlız dünkü gibi sinirlenme korkuttum sende kesin kocasını döver demiştimsuanda bakiorum canimmm alicam inşALLAH..yagdan sudan kastan kaybimida bilmk isterim..benimkinide anneme veriyim gecen ordaydim tartii bozulmus benimkinin ayniydi oda tartilip ispat edemedim ama onlarda cok sevindiler ve baya gaza getirdiler beni..bebden 8 yas buyuk ablam var kardesi olduma inanmiolar 10 yasinda kizi var maşALLAH cok citir degil ama bakimli adiiii
bende oyleyimdir aslinda ama kilo cok degistirio insani bisey alasi giyesi gelmio insanin saclarimi bike yapmak istemiodum arkadas toplantilarina gitmek istemiodum simdi daha iyiyim cok sukur..birileri toplanti ayarlasalarda o gune kadar biraz daha zayiflasam diorummm simdi![]()
Bu hafta çoğu kişide artı var malesef canim bende dahilArkadaşlar merhaba.bende +200 çıktım.inş.bu hafta güzel gider.
canim atistik zaten baya ben sinirlenince gozm pek bisey gormez benim ALLAH muhafaza cok ofkeleniorum..bisi demicektim aslinda ama bude bana af bile cikanilirmis deyince dellendim oda cikti gitti ilkkez boyle bisey yapti dahada cok sinirlendim..sonra kuzu gibi geldi iste hep oyle ama kotu olduktn sonra ben pek sindiremiorum o gelince bende aldim kzimi ciktim oyle gidilmz boyle gidilir dedim..asagi indm taksi cevirdim zorla eve cikardi falan rezillik iste sonrada askim canim cicim bisey olmamis gibiiMaşallah Canım ben sana inanıyorum vereceksin bu kiloları merak etme çok daha çıtır ve fıstık gibi olucaksın yanlız dünkü gibi sinirlenme korkuttum sende kesin kocasını döver demiştim
Hepimiz farklıyız Canım olur böyle şeyler hem aranızdaki aşk dahada alevlenmiştircanim atistik zaten baya ben sinirlenince gozm pek bisey gormez benim ALLAH muhafaza cok ofkeleniorum..bisi demicektim aslinda ama bude bana af bile cikanilirmis deyince dellendim oda cikti gitti ilkkez boyle bisey yapti dahada cok sinirlendim..sonra kuzu gibi geldi iste hep oyle ama kotu olduktn sonra ben pek sindiremiorum o gelince bende aldim kzimi ciktim oyle gidilmz boyle gidilir dedim..asagi indm taksi cevirdim zorla eve cikardi falan rezillik iste sonrada askim canim cicim bisey olmamis gibii
Evet kaptanım doğruyu söylüyorsunBu hafta çoğu kişide artı var malesef canim bende dahilöbür haftaya bunun acısını çıkarip çok güzel eksi görmeliyiz
![]()
Canım sakın izne ayrılma daha fazla alırsın söyleyeyim sanaAslinda izne ayrilip verip donmeyi istiyordum ama izme ayrilirsam vereyim derken daha cok almaktan korkuyorum
Bende hepinizi çookkk çookk seviyorum iyiki tanıdim sizleri![]()