Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

işte göğüsler falan şimdiden bayağı gitti benim :KK43: başka yerlerim de sarkmasın da 40 kg pek az değil çünkü :KK43: yavaş vereceğim asla hızlı verme niyetınde değilim

kilodan dolayı da göğüsler ağırlaşıyo canım , kilo verilince çok toparlanma olduğunu duydum göğüslerde hiç canını sıkma..

Eki Görüntüle 1765120 slmm kizlaaar karnabahar pizzasi yedim aksam harikaydii:kk77: yanina salata ayraan oohh miss gibi yedim:kk77:
ayyyy cok açım zatiii kaptannnn yarin uapayim bare bende dicm ama karnabaharm yok diger malzemelerimde yok yememk icin dolabi boş birakiorumda sadece kizin sebzeleri var pazar gunu esim 1 kerelik alisveris yaoio bidahki gune kalmasn die..

şuanda cok aciktim ama inşALLAH bir cilgonlik etmem.. Sudbanazenin Sudbanazenin makarna miiiiiiiiiiiii en sevdigim sey:KK47::KK47: yeme bacim yeme kardesim yemeee..makarna pilav ciktimi hayattan zaten uzun surede kilo kaybediliyir ama bizim gibi 10-15 kilosu olanlar icin yeterli degil elbette..zayiflamanin tek formulu var ac yatmak ac kalmakk baska turlu olmuooo olmuooooooooo:KK43:

kızlar yaaa nişanlamk üzere olduğum sevdiceğmle ayrılmıştık..
tekrar barıştık, ve eminim ki çok ciddi adımlar atacak, birbirimizi çok seviyoruz...
artık çok dikkat edicem , şişman bi kadın olmak istemiyorum :(

Sabah: yumurta peynir fume salatalk

Aksam:et izgara firnda mantarrrrr yulaf gozlemmem ayran

Ayyy sistimmmmm :)

şuanda cok aciktim ama inşALLAH bir cilgonlik etmem.. Sudbanazenin Sudbanazenin makarna miiiiiiiiiiiii en sevdigim sey:KK47::KK47: yeme bacim yeme kardesim yemeee..makarna pilav ciktimi hayattan zaten uzun surede kilo kaybediliyir ama bizim gibi 10-15 kilosu olanlar icin yeterli degil elbette..zayiflamanin tek formulu var ac yatmak ac kalmakk baska turlu olmuooo olmuooooooooo:KK43:

yaa kızlar bir haftadır istediğim şeyi istediğim kadar yiyorum yemin ediyorum gram mutluluk yok haz yok, sadece beyin yanılması bunlar, insülinin de etkisi var sakın sırf canınız istiyor diye birşeyler yemeyin sakınn

esmeditasyona ihtiyacim varrr...daha incede yemedim yapabilirimmmmmm hersey yolundaa yarin eksiyke uyanicam aklima bu gelince azima bisey surememmmm:KK45:

Yedim be bacım maalesef neyse ki cok pisirmemistim diye az yedim kucuk bir tabak kadardi

Ama yarindan sonra yasaklardan kesinlikle çıkış yok

Cok guzel ve emin bi sekilde devam etmek istiyorum

Allah nasip ederse baharda eski staj yerimde tekrar staj yapmak istiyorum ve eski halimle donmek istemiyorum oraya

Zayiflamis ve degismis olarak gitmek istiyorum

Birde ahdim vardi 65 olmadan donmeyecegim diye bakalim nasip olur inşallah

Back
X