- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #130.181
Ellerine sağlık Canım afiyet olsunEki Görüntüle 1765120 slmm kizlaaar karnabahar pizzasi yedim aksam harikaydiiyanina salata ayraan oohh miss gibi yedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık Canım afiyet olsunEki Görüntüle 1765120 slmm kizlaaar karnabahar pizzasi yedim aksam harikaydiiyanina salata ayraan oohh miss gibi yedim
![]()
Ben olsam yapar Oraya götürürdüm Canım diğerlerinden yemektenseYaaaa yarin yine bi dogumgünü cikartmasi var benimmm nefsi müdafaa gunlerim..Acaba giderkn dukan kek mi yapio gotursem cayla icsem gorumceme gidicm komiksemezlerde yapsam mikiiii![]()
Olsun arada ekşın gerekiyor bu adamlara..Aynen yaptımonunda hoşuna gitmiş işte deliyiz
![]()
işte göğüsler falan şimdiden bayağı gitti benimbaşka yerlerim de sarkmasın da 40 kg pek az değil çünkü
yavaş vereceğim asla hızlı verme niyetınde değilim
Evet ekşın gerekiyorOlsun arada ekşın gerekiyor bu adamlara..
![]()
Sahiden toparlaniyo mu ben hep sarkiyo diye duymustumkilodan dolayı da göğüsler ağırlaşıyo canım , kilo verilince çok toparlanma olduğunu duydum göğüslerde hiç canını sıkma..
Okudumda sen ekşının âlasını yapmışsın kocanaEvet ekşın gerekiyor![]()
ayyyy cok açım zatiii kaptannnn yarin uapayim bare bende dicm ama karnabaharm yok diger malzemelerimde yok yememk icin dolabi boş birakiorumda sadece kizin sebzeleri var pazar gunu esim 1 kerelik alisveris yaoio bidahki gune kalmasn die..Eki Görüntüle 1765120 slmm kizlaaar karnabahar pizzasi yedim aksam harikaydiiyanina salata ayraan oohh miss gibi yedim
![]()
Sahiden toparlaniyo mu ben hep sarkiyo diye duymustum
Nasil mutlu oldum ya
şuanda cok aciktim ama inşALLAH bir cilgonlik etmem..Sudbanazenin makarna miiiiiiiiiiiii en sevdigim sey
yeme bacim yeme kardesim yemeee..makarna pilav ciktimi hayattan zaten uzun surede kilo kaybediliyir ama bizim gibi 10-15 kilosu olanlar icin yeterli degil elbette..zayiflamanin tek formulu var ac yatmak ac kalmakk baska turlu olmuooo olmuooooooooo
![]()
Yedim be bacım maalesef neyse ki cok pisirmemistim diye az yedim kucuk bir tabak kadardişuanda cok aciktim ama inşALLAH bir cilgonlik etmem..Sudbanazenin makarna miiiiiiiiiiiii en sevdigim sey
yeme bacim yeme kardesim yemeee..makarna pilav ciktimi hayattan zaten uzun surede kilo kaybediliyir ama bizim gibi 10-15 kilosu olanlar icin yeterli degil elbette..zayiflamanin tek formulu var ac yatmak ac kalmakk baska turlu olmuooo olmuooooooooo
![]()
Sende normal pizza yap brn yapcam kac gundur kaldi.. ps gunundr karisimla yogur incecik ac ustune domates biber peynir fume pastrma mantar ooommgggg ben yapimm en yakn zamandabebde kabaklisini yaparimkiiiiii @SekerPancari71